پاسخ: درخواست مشاوره براي جمع کردن يک کيس با يک ميليون تومان
به نظر من هارد به جاي هيتاچي از سامسونگ f1 استفاده كن .
اگر به سمت چيپست p45 ميري نيم نگاهي به biostar i45--hp بنداز . البته مدل tpower هم ارزون شده . واقعا از نظر پرفورمنس يكي از بهترين ها هست .
يك پيشنهاد دارم استفاده از 2 تا 4670 بصورت كراس فاير كه حدود 230 تومن درمياد كه كمتر از يك 4850 هست .
نقل قول:
ب
يك پيشنهاد دارم استفاده از 2 تا 4670 بصورت كراس فاير كه حدود 230 تومن درمياد كه كمتر از يك 4850 هست .
دو تا 4670= 218000 يكي 4850=209000 البته قيمت هاي خودمو گفتم.ولي من باشم يه گرافيك 4850 رو به دردسر هاي CROSSFIRE ترجيح ميدم تازه با قيمت كمتر.كيس هم خلوت تر ميشه.هم كم سر و صدا تر.:great:
اين رو هم در نظر داشته باشيد كه 2 كارت 4670 تو حالت cf پرفورمنس خيلي خوبي دارند
نقل قول:
دو هسته ای ها فقط در گیم کارایی دارند و در رندرینگ و ... خیلی ضعیفتر از چهار هسته ای ها هستن بعلاوه نمیدونم چرا همه روی این موضع که این ها واقعا چهار هسته ای نیستند مانور میدن
به نظر شما دوتا دوهسته ای همراه هم میشن 3 هسته :1. (27):خوب چهار هسته هست دیگه بعلاوه گمان نمیکنم آنچنان فرقی بین 2 تا دوهسته و چهارتا تک هسته باشه ( کش و ... که فرقی نمیکنه )
درحال حاضر Corei7 اصلا با عقل جور در نمیاد :give_rose: قطعاتش هنوز گرونه :yes:
بازم سعید جان هست که تعیین کننده است :great:
موفق و سلامت باشید :1. (40):
شرمنده امیر جان جسارت منو می بخشی...:11():
2تا 2هسته ای با هم 3 هسته نمی شن ولی 4هسته ای واقعی هم نمی شن... اساتید بهتر می تونن نظر بدن من به زبون خودم بذار بگم...!!!
در 2هسته ای ها مسیری که بین 2 هسته تعریف شده پهنای مسیر مشخصی داره ولی اینتل در 4هسته ای هاش ازاین تکنولوژی نتونسته استفاده کنه... در واقع 2 تا 2هسته ای رو به هم ارتباط داده ولی نه با پهنای مسیری که هسته های یک 2هسته ای استفاده می کنند با پهنای مسیری به مراتب کمتر...
این خودش افت کارایی محسوسی رو در 4هسته ای های اینتل ایجاد کرده...
پروژه core i7 برای تغییر تکنولوژی ساخت پردازنده ها و تصحیح معماری 4هسته ای ها بوده... غیر از این هم راه چاره ای نداشت...
من اهل AMD نیستم ولی 3هسته ای و 4هسته ای های AMD رو به شدت تایید می کنم... حداقل تا زمانی که core i7 از راه برسه...
اینم تصاویری که تونستم درست کنم تا منظورمو بهتر برسونم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سپاس...:11():
شما اندازه پردازنده رو چقدر فرض کردی ؟ عزیز دلم دوتا دوهسته زیر هم قرار دارند نه بشکلی که شما گذاشتید بعلاوه نمیدونم کجا این قضیه رو مطرح کرده که اینتل بخاطر این مورد نسل رو عوض کرده
به این شکل نگاه کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این معماری سری C2D Q هست ( خودم کشیدم ) اگر در اینترنت هم بگردید کلیه توصویرها به این شکل هست
خواهشا دیگه تاپیک رو منحرف نکنید و فقط پیشنهاد بدید
با تشکر امیر :give_rose:
نقل قول:
این سیستمی که مهدی جان شما محبت کردی پیشنهاد دادی مورد قبول بنده واقع شده . فقط چند نکته :
1- Intel Core 2 Quad Q9450 با Intel Core 2 Quad Q6600 چه تفاوتی از لحاظ سرعت و کشش اجرای برنامه ها دارد .
در ضمن کدامیک از این دو مورد هماهنگی بیشتری برای اجرای بازی دارد . چون برادر بنده شدیدا بر خلاف بنده اهل بازی کردن هست و میخوام
که نیاز اون رو هم برآورده کنم .
2- تفاوت دقیق ASUS -P5Q Deluxe با ASUS - P5Q با ASUS - P5QC در چیه ؟ . اسلت های رم ASUS - P5QC بیشتر هست !؟!
3- در مورد هارد هم یک Hitachi 500GB جواب کار منو میده . و نیاز به 2 تا هارد نیست .
4- در مورد کارت گرافیک به نظر شما آیا بهتر نیست به جای استفاده از
SAPPHIRE ATI Radeon HD 4670 512MB از:
SAPPHIRE ATI Radeon HD 4850 512MB برای بهتر اجرا شدن بازی هاکامپیوتری استفاده کنم ؟ و تفاوت قیمت اینها با
4870
مهدی جان (Mahdi_Moosavi ) ممنون میشم در صورت تایید یه قیمتی هم در مورد این تغییراتی که ایجاد شد بدید.
با تشکر Security
در مورد سوالهاتون :
1 - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] می تونید دقیق مشاهده کنید .
به نظر بنده ، با توجه به افزایش قیمت کاذب Q6600 تا 240 تومان ، خرید این پردازنده به صرفه تره . از هر نظر که بگیری هم خنک تر ، هم فرکانس هسته و هم Cache بیشتر و fsb بالاتری داره .
2 - تفاوت ها که خیلی زیاده ! تفاوت های اصلی در امکانات تعبیه شده بیشتر در اورکلاکینگ ، داشتن 2 اسلات PCI-E 16X در مدل های بالا ( به غیر از P5Q ) . و افزایش تعداد Phase های مدار تنظیم کننده ولتاژ که علاوه بر تامین ولتاژ با کیفیت سیگنال بالا ، حرارت متصاعد شده از مدار PWM و PCB رو کاهش میده ، و با افزایش راندمان مصرف توان پردازنده باعث افزایش عمر پردازنده میشه .
3 - انتخاب با شماست .
4 - باز هم انتخاب با شماست . اختلاف قیمت حدود 130 هزار تومان هست .
این میشه نتیجه :
CPU : Intel Core 2 Quad Q9450 : 320T
Mainboard : ASUS - P5Q Deluxe : 195T
Memory : Trancend AXE 800 2GB X 2 : 125T
Hard : Hitachi 500GB : 68T
VGA : SAPPHIRE ATI Radeon HD 4850 512MB : 235T
Case : GREEN - SILENT STORM : 65T
Power : Green - GP580B - EPS : 85T
DVDRW : PIONEER - A12FX = > 37T
SUM : 1130T
نقل قول:
در مورد سوالهاتون :
1 -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] می تونید دقیق مشاهده کنید .
به نظر بنده ، با توجه به افزایش قیمت کاذب Q6600 تا 240 تومان ، خرید این پردازنده به صرفه تره . از هر نظر که بگیری هم خنک تر ، هم فرکانس هسته و هم Cache بیشتر و fsb بالاتری داره .
2 - تفاوت ها که خیلی زیاده ! تفاوت های اصلی در امکانات تعبیه شده بیشتر در اورکلاکینگ ، داشتن 2 اسلات PCI-E 16X در مدل های بالا ( به غیر از P5Q ) . و افزایش تعداد Phase های مدار تنظیم کننده ولتاژ که علاوه بر تامین ولتاژ با کیفیت سیگنال بالا ، حرارت متصاعد شده از مدار PWM و PCB رو کاهش میده ، و با افزایش راندمان مصرف توان پردازنده باعث افزایش عمر پردازنده میشه .
3 - انتخاب با شماست .
4 - باز هم انتخاب با شماست . اختلاف قیمت حدود 130 هزار تومان هست .
این میشه نتیجه :
CPU : Intel Core 2 Quad Q9450 : 320T
Mainboard : ASUS - P5Q Deluxe : 195T
Memory : Trancend AXE 800 2GB X 2 : 125T
Hard : Hitachi 500GB : 68T
VGA : SAPPHIRE ATI Radeon HD 4850 512MB : 235T
Case : GREEN - SILENT STORM : 65T
Power : Green - GP580B - EPS : 85T
DVDRW : PIONEER - A12FX = > 37T
SUM : 1130T
مهدی جان در این دو مورد به نتیجه نمیرسم :
1- آیا بنده که اهل آورکلاک و این قبیل کارها نیستم آیا اگر از P5Q استفاده کنم خللی در هماهنگ شدن این سیستم بوجود میاد .در حال حاضر
P5Q الان چند هست ؟ - به نظرم اگر از P5Q استفاده بشه برای من بهتر هست ؟ نظر شما چیه ؟
2- در مورد کارت گرافیک هست . آیا SAPPHIRE ATI Radeon HD 4850 512MB جواب بازی های روز رو میده یا بهتر
هست که از SAPPHIRE ATI Radeon HD 4870 512MB استفاده بشه . اگر همون 4850 جواب بازی های امروزی رو میده بی خیال 4870 بشم .
ممنون میشم راهنمایی کنی تا در این دو مورد هم به نتیجه برسم .
مادربردي كه تو اوركلاك خوب باشه يعني مادربردي هست با اجزاي مقاوم و خوب . به نظرم با توجه به قيمت مناسب جديد biostar tpower ارزش خريد رو دارد . اين برد جوايز مختلفي و لوگوهاي تاييد خيلي از سايت ها رو گرفته .
4850 كارت قدرتمندي هست با وجود اين كارت نگراني براي مشكل تو بازيها نداريد .
نقل قول:
مادربردي كه تو اوركلاك خوب باشه يعني مادربردي هست با اجزاي مقاوم و خوب . به نظرم با توجه به قيمت مناسب جديد biostar tpower ارزش خريد رو دارد . اين برد جوايز مختلفي و لوگوهاي تاييد خيلي از سايت ها رو گرفته .
4850 كارت قدرتمندي هست با وجود اين كارت نگراني براي مشكل تو بازيها نداريد .
باید عرض کنم که غیر از ایسوس به مادربورد دیگه فکر نمیکنم .
بازم ممنون از راهنمایی شما .
با کسب اجازه از آقا مهدی عزیز...
P5Q تنها یک اسلات PCI-E 2.0 داره یعنی اینکه نمی تونین کراس کنین فقط یک کارت می شه روش نصب کرد...
از لحاظ قابلیت های دیگه هم چیزی کم نداره فقط سیستم توانش 8 فازه در حالی که P5Q DL که اقا مهدی پیشنهاد دادن 16 فاز و یک سری ویژگی های دیگه...
قیمتی هم در حدود 150-160 داره البته اطلاع دقیقی ندارم...
در کل سیستم توان 16 فاز باعث می شه سیستم شما خنک تر و پردازنده در گرمای کمتری کار کنه پایداری بیشتری هم داشته باشه... P5Q DL انتخاب بهتری به نظر میاد...
در مورد کارت گرافیک هم اولین موپوع اینه که در چه رزولوشنی قصد بازی دارین؟؟؟ اگه 19 واید اندازه مانیتور شماست فکر می کنم نباید نگران باشین... از پس تمام بازی ها بر میاد... شاید تنها جایی که به مشکل بر بخورین دایرکتس 10 خواهد بود... که واسه اونم کارت های SLI و Cross هم خوب جواب نمی دن... حداقل نه زیر 500-600 تومن!
موفق باشید...