اي بابا ........... ديگه وقتي آرمان هم از Nvidia دل بكنه من چي دارم بگم !!!! راستي منظورت از فن يه فن معمولي بود يا اينكه ميگي فن گرافيك رو عوض كنه ؟؟
Printable View
اي بابا ........... ديگه وقتي آرمان هم از Nvidia دل بكنه من چي دارم بگم !!!! راستي منظورت از فن يه فن معمولي بود يا اينكه ميگي فن گرافيك رو عوض كنه ؟؟
منظور بالا بردن دور فن Stock کارت گرافیک هست! فکر می کنم فنش به طور Default روی 33 درصد کار کنه و با بالا بردنش تا 45 مشکل گرم شدن کارت کاملا حل میشه. تفاوت محسوسی هم توی صدای فن بوجود نمیاد.نقل قول:
منم موافقم ولي از اون بهتر الان 4670 چون هم مصرف برقش كمتره هم جاي كمتري ميگيره.قيمتشم كمتره با قدرت تقريبا مساوي!نقل قول:
اگه بازي خيلي مهم نيست 4670 بهترين انتخابه.با مانيتور 19 فعلا ميتونين بازي هاي روز رو بازي كنين.
نكته : دوستان اين تايپيك براي بحث روي گرافيك نيست خيلي حاشيه نريم بهتره.
1- اگه محدودیت شدید در بودجه ندارید ، ASUS P5Q Deluxe ارزش 55 هزار تومان هزینه بیشتر رو نسبت به ASUS P5Q داره .نقل قول:
2 - ATI RADEON 4850 کاملا از پس بازی های روز بر میاد . اگر سیستم Xtreme Gaming مد نظرتون باشه که دیگه مرزی برای خرید کارت گرافیک وجود نداره !
:merci:
ممنون از راهنماییت آقا مهدی .
باید عرض کنم الحمدلله به مبلغی که برای جمع کردن دستگاه کنار گذاشته بودم اضافه شده و میتونم بیشتر هزینه کنم.
قصد دارم برم سراغ پلتفرم جدید انتل ( Intel Corei7 ) .
به احتمال زیاد باید مادربورد هم عوض بشه و رمها هم از نوع DDR3 بشه . اگه اشتباه نکنم .
رفقا محبت کنند در راستای این پلتفرم پیشنهادات خودشون رو بدند.همراه با توضیحی ساده و کوتاه در مورد این پلتفرم .
با تشکر Security
سلام.به نظرم اگه عجله نداری صبر کن چون فکر کنم تا قطعات این پلتفرم برسه ایران و از اون مهمتر قیمتها متعادل بشه چند ماهی طول بکشه!
اگه بحث مقايسه باشه كه x9770 غول همشونه!!! با قيمت 1/5 مليون تومن تازه از سري Xeon نيست.q6600 جلوي اين مدل ماشين حسابه!!!نقل قول:
منتظر نظر دوستان دیگر هستم .نقل قول:
منتظر نظر سایر دوستان هستید یا آقا مهدی .....؟؟؟!!!!! ما که هر چی اون سری گفتیم همش باد هوا بود و نظر آقا مهدی فقط محترم شد .........!!!!!!:yes:
خواهش میکنم . این چه حرفیه ! شما هم محبت میکنید پیشنهاد میدید.ممنون.
مطمئن باشید من تمام نظرات و راهنمایی ها رو جمع بندی میکنم و به یه نتیجه میرسم .
اگر هم نتیجه گیری من این طور به نظر میرسه که شما میفرمایید از شما و کلیه رفقا عذرخواهی میکنم .
بازم ممنون از راهنمایی کلیه دوستان .