امیر جان در مورد مچ بودن سیستم که در بالا گفتم میشه یه توضیح بدی و بگی که چه طور میشه این هماهنگ کردن
و مچ کردن ها رو رعایت کرد .
Printable View
امیر جان در مورد مچ بودن سیستم که در بالا گفتم میشه یه توضیح بدی و بگی که چه طور میشه این هماهنگ کردن
و مچ کردن ها رو رعایت کرد .
این قضیه مچ کردن یکم بو داره یعنی توی همه چیزی کاربرد نداره
اون طرفی که از توی دفترچه میگه برای اطمینانه
اگر قطعه ای توی دفترچه مین نبود معنیش این نیست که مچ نیست اگر در دفترچه بود یعنی با این قطعه سازگاره و تست شده :yes:
همین و بس :give_rose:
دوستان عزیز ، سعید جان تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اشاره کردند که :
پس چرا همه دوستان کارت گرافیک 250 هزار تومانی پیشنهاد کردند ؟!نقل قول:
فرض کنید برای هر کاری غیر از آورکلاک و انیمیشن
می شد با یک کارت گرافیک ارزون تر مثل Radeon 4670 با قیمت 100 تومان که به جرات می گم 90 درصد بازی های روز رو با رزولیشن 1024*1280 و جزئیات حداکثر اجرا میکنه ، و تخصیص بودجه 150 هزار تومانی کسر شده به پردازنده انتخاب های بهتری داشت .
برای مثال :
CPU : Intel Core 2 Quad Q9450 : 320T
Mainboard : ASUS - P5Q Deluxe : 195T
Memory : Trancend AXE 800 2GB X 2 : 125T
Hard : Hitachi 500GB X 2 Raid 0 : 140T
VGA : SAPPHIRE ATI Radeon HD 4670 512MB : 105T
Case : GREEN - SILENT STORM : 65T
Power : Green - GP580B - EPS : 85T
DVDRW : PIONEER - A12FX = > 37T
SUM : 1072T
مهدی جان من خیلی صبح با خودم کلنجار رفتم گفتم این رو نوشته فلان چیز رو پیشنهاد بدم ولی گفتم شاید اشتباه املایی باشه برای همین 4850 رو پیشنهاد دادم :give_rose:
با سلام
پیشناد بنده :
1. کمی صبر کنید و از core i7 بهره ببرید...مسلما در مالتی تسکینگ از بقیه جلوترند... البته فک کنم باید حدود 200 تومن بیشتر خرج کنی.
2. اگر که core i7 نمیخواین از دو هسته ای های امروز استفاده کنید که چهار هسته ای ها برای این سیستم خرج اضافیه...(چهارهسته ای های فعلی واقعی نیستند(به قول amd))
دو هسته ای ها فقط در گیم کارایی دارند و در رندرینگ و ... خیلی ضعیفتر از چهار هسته ای ها هستن بعلاوه نمیدونم چرا همه روی این موضع که این ها واقعا چهار هسته ای نیستند مانور میدن
به نظر شما دوتا دوهسته ای همراه هم میشن 3 هسته :1. (27):خوب چهار هسته هست دیگه بعلاوه گمان نمیکنم آنچنان فرقی بین 2 تا دوهسته و چهارتا تک هسته باشه ( کش و ... که فرقی نمیکنه )
درحال حاضر Corei7 اصلا با عقل جور در نمیاد :give_rose: قطعاتش هنوز گرونه :yes:
بازم سعید جان هست که تعیین کننده است :great:
موفق و سلامت باشید :1. (40):
مادربرد ، پردازنده و حافظه سه عنصرحیاتی در کامپیوتر بوده که در زمان انتخاب مادربرد، سرنوشت پردازنده و حافظه نیز بنوعی رقم خواهد خورد.انتخاب مناسب یک مادربرد از جمله تصمیمات مهمی است که دامنه آن گريبانگير تجهيزات سخت افزاری ديگر نيز خواهد شد. انتخاب یک مادربرد قديمی و از رده خارج ( ولو اینکه در حال حاضر پاسخگوی نیازها و خواسته ها باشد ) می تواند زمينه بروز مسائل متعددی در ارتباط با ارتقاء و افزايش توان عملياتی کامپيوتر در آينده را بدنبال داشته باشد . فراموش نکنيم ما کامپيوتر را نه بخاطر خود بلکه بخاطر اجرای برنامه ها ( در حال حاضر و آينده ) تهيه می نمائيم .
کارت گرافیک یکی ازعناصر مهم در کامپیوتر است که با توجه به نوع استفاده و نياز کاربران، دارای مدل های متفاوت با پتانسيل های مختلف می باشد. کاربران با توجه به امکانات کارت گرافيک قادر به استفاده از بازی های کامپیوتری پيشرفته ، مشاهده فیلم و انجام عملیات حرفه ای نظير ضبط و ويرايش فیلم ، می باشند. در زمان استفاده از تصاوير گرافيکی حجيم و يا برخی بازی های کامپيوتری، ممکن است تصاوير بصورت منقطع نمايش داده شوند، در چنين مواردی استفاده از يک کارت گرافيک مطلوب و با سرعت مناسب ، علاوه بر افزايش کارآئی سيستم ، امکان پردازش تصاوير دو بعدی و يا تصاوير سه بعدی استفاده شده در بازی های کامپيوتری را با سرعت بيشتر فراهم می نمايد .برخی از کارت های گرافيک دارای امکانات متنوعی نظير پورت های ورودی و خروجی برای اتصال به دوربين های ديجيتال و تلويزيون بوده و در برخی از مدل های ديگر امکان اتصال بيش از يک نمايشگر به کامپيوتر ، وجود دارد. کارت های گرافیک در مقایسه با گذشته دارای امکانات بيشتر، کيفيت بهتر و توانائی مطلوب بمنظور بازخوانی تصاوير می باشند.
(با پوزش از اساتید ارجمند):give_rose:
نقل قول:این سیستمی که مهدی جان شما محبت کردی پیشنهاد دادی مورد قبول بنده واقع شده . فقط چند نکته :
1- Intel Core 2 Quad Q9450 با Intel Core 2 Quad Q6600 چه تفاوتی از لحاظ سرعت و کشش اجرای برنامه ها دارد .
در ضمن کدامیک از این دو مورد هماهنگی بیشتری برای اجرای بازی دارد . چون برادر بنده شدیدا بر خلاف بنده اهل بازی کردن هست و میخوام
که نیاز اون رو هم برآورده کنم .
2- تفاوت دقیق ASUS -P5Q Deluxe با ASUS - P5Q با ASUS - P5QC در چیه ؟ . اسلت های رم ASUS - P5QC بیشتر هست !؟!
3- در مورد هارد هم یک Hitachi 500GB جواب کار منو میده . و نیاز به 2 تا هارد نیست .
4- در مورد کارت گرافیک به نظر شما آیا بهتر نیست به جای استفاده از SAPPHIRE ATI Radeon HD 4670 512MB از:
SAPPHIRE ATI Radeon HD 4850 512MB برای بهتر اجرا شدن بازی هاکامپیوتری استفاده کنم ؟ و تفاوت قیمت اینها با 4870
مهدی جان (Mahdi_Moosavi ) ممنون میشم در صورت تایید یه قیمتی هم در مورد این تغییراتی که ایجاد شد بدید.
با تشکر Security
دقیقا" به همین دلیل گرافیک 250 هزار تومنی پیشنهاد دادیم !!!!! گفته بود به غیر از اورکلاک و انیمیشن ..... نگفته بود گیم هم بازی نمی کنم !!!!!
خوب یه پیشنهاد دیگه .... شما که اهل اورکلاک نیستید نیازی به مادربورد گرون قیمت هم ندارید ... به نظر من یه مادربورد با چیپ P45 از برند الایت گروپ با قیمت حدود 105 تومن بردار یا اینکه نهایت P5Q یا P5Q PRO بردار که حدود 150 تومن قیمت دارند ......... هارد هم که میگی یه دونه کافیه ...پس حدود 180 تومن به نفعتونه که می تونید همون کارت گرافیکی رو که قبلا" بهتون معرفی کردم رو بگیرید که به نظر من از 4850 سرتره .......