شرمنده امیر جان جسارت منو می بخشی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2تا 2هسته ای با هم 3 هسته نمی شن ولی 4هسته ای واقعی هم نمی شن... اساتید بهتر می تونن نظر بدن من به زبون خودم بذار بگم...!!!
در 2هسته ای ها مسیری که بین 2 هسته تعریف شده پهنای مسیر مشخصی داره ولی اینتل در 4هسته ای هاش ازاین تکنولوژی نتونسته استفاده کنه... در واقع 2 تا 2هسته ای رو به هم ارتباط داده ولی نه با پهنای مسیری که هسته های یک 2هسته ای استفاده می کنند با پهنای مسیری به مراتب کمتر...
این خودش افت کارایی محسوسی رو در 4هسته ای های اینتل ایجاد کرده...
پروژه core i7 برای تغییر تکنولوژی ساخت پردازنده ها و تصحیح معماری 4هسته ای ها بوده... غیر از این هم راه چاره ای نداشت...
من اهل AMD نیستم ولی 3هسته ای و 4هسته ای های AMD رو به شدت تایید می کنم... حداقل تا زمانی که core i7 از راه برسه...
اینم تصاویری که تونستم درست کنم تا منظورمو بهتر برسونم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks