مصرف کارت 760 طبق ریویوهای زیر 150 تا 180 واتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
untitled-1.jpg
Gigabyte GeForce GTX 760 review - Graphics card power consumption and Hardware installation
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.techpowerup.com/reviews/G...rce_OC/25.html
Power Consumption - GeForce GTX 760 Review: GK104 Shows Up (And Off) At $250
اما تست کل سیستم
این یک تست با یک پردازنده 3960x و قطعات کاملی که اینجا میتونید ببینید
Gigabyte GeForce GTX 760 4GB Video Card Review - 2GB or 4GB of VRAM - Page 5 of 6 - Legit ReviewsPower Consumption
همانطور که میبینید با یک سیستم به مراتب پر مصرف تر از سیستم پیشنهادی شما مصرف به حدود 350 وات میرسه
من واقعا از صاحب تاپیک پوزش میخوام که این بحث متفرقه را در اینجا انجام میدم ولی یه سری مطالب هست که باید عنوان بشه
دوست گرامی جناب حسام خان
اینکه شما فکر میکنید بنده با شخص شما مشکلی دارم یا میخوام شما اینجا نباشید یه دیدگاه غلطه
بنده از خدامه که یک یا چند نفر پیدا بشن که پیشنهادهای درست و حرفه ای به کاربران بدهند
خودم هم سعی میکنم تا جائی که امکان داشته باشه پیشنهاد سیستم ندهم تا دوستان جوان مانند شما بتوانند به راحتی نقطه نظراتشون را بیان کنند
ولی وقتی ببینم شخصی بیجهت داره پول افراد را با پیشنهادات غیر منطقی و غیر فنی از بین میبره وظیفمه برخورد کنم
Bookmarks