AliScan (28-04-14), hamed 111 (29-04-14), Reza Eshraghi (28-04-14), SajjadKhati (28-04-14)
1- خیر. ایراد پیشنهاد نیست. تک عدد رم 2400 مگاهرتز یکجور آینده نگری هست که قابلیت ارتقا رو برای خریدار فراهم می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به علاوه 4 عدد رم 4 گیگ قبلاً هم بحث های زیادی در موردش شده که علاوه بر ایجاد حرارت بالاتر، پتانسیل ارتقا و آینده نگری رو برای خریدار کاهش میده و محدود می کنه و طرف رو مجاب به فروش می کنه و خرید مجدد رم. این یعنی ضرر اقتصادی رو به خریدار تقدیم کردید! از این گذشته، رم 1600 برای سوکت Z87 یعنی از دست دادن بهره وری و پرداخت هزینه ی اضافی برای مادربرد. شما با انتخاب رم 1600، انتخاب در حوزه ی مادربرد رو زیر سوال بردید!
حالا اینکه فرکانس رم در کلیه ی رندرینگ ها چه تاثیر محسوسی داره رو کنار می گذاریم و کاری باهاش نداریم!
شما بیشتر بر اساس تفکرات اقتصادی اقدام به اون پیشنهاد کردید و بی توجه به آن روی سکه پیشنهادتون رو ارائه دادید که محترم هست.
2- می تونم بپرسم شما چطور و بر چه اساس و منطقی تعیین کردید که مصرف این سیستم زیر 400 وات هست؟!! خودِ کارت گرافیک که در سایت گیگابایت قسمت حداقل منبع تغذیه مورد نیاز: 500 وات زده!! چطور اونوقت مصرف این سیستم زیر 400 وات هست، باید جزو عجایب 7 گانه ی جهان این اظهار نظر بی منطق شما رو درج کرد!!! بی صبرانه منتظر پاسخ شما در این مورد هستم! لطف کنید با مدرک ثابت کنید مصرف این سیستم زیر 400 وات هست! در صورت اثبات شما، بنده دیگه یک لحظه هم در این انجمن فعالیت نخواهم کرد!!! می دونم که خیلی این رو شخصاً دوست دارین و میخوام به علاقه ی شما جامعه ی عمل بپوشونم!
متاسفانه شما فقط ظاهر قضیه رو نگاه می کنید! همینکه یک پاور برق مورد نیاز سیستم رو تامین کنه، برای شما به عنوان پیشنهاد کفایت می کنه و سایر فاکتورها و ویژگی های یک پاور کاملاً بی اهمیت هستن!!!
ضمناً برای تمامی کاربری ها در هر نوع بودجه ای، پاور باید حداقل 100 وات بیشتر از مصرف توان سیستم انتخاب بشه! یعنی اگر مصرف سیستم حتی 600 وات هست، شما نمی تونید یک پاور 650 وات انتخاب کنید!!! البته می تونید! نه اینکه نتونید! اما این تفکرات فنی شما رو کاملاً زیر سوال خواهد برد و سراسر اشکال و ایراد هست که قابل انتقاد هست و البته بحث بیش از این در این مورد بماند...!
هیچ انسانی بر روی کره ی زمین در طول تاریخ بشریت از خرید پاور با وات بالا ضرر نکرده! اما وات پایین، ضرر کرده! ضررهای جبران ناپذیر!
شما به همون سیستم؛ یک عدد کولر، اس اس دی و رم 32 گیگ + کمی اورکلاک هم اضافه کنید، تازه کم هم خواهد آورد و برای چنین سیستم هایی که در حوزه ی رندرینگ فعالیت می کنند، دلیلی بر پیشنهاد پاورهای خانگی و کم مصرف(!!) نیست و مطمئن باشید بدون شک در صورت عملی کردن دیدگاه شما، در آینده، خریدار، شما و این انجمن را نفرین خواهد کرد بخاطر پیشنهاد نامناسب و بدون توجه به خواسته های ایشان. چه بسا اینکه ایشون فرمودن که در آینده قصد ارتقا دارن!
ضمناً از اینکه بنده رو بیش از پیش متوجه پاور کردید، از شما تشکر می کنم! پاور رو الان از گرین به انرمکس تغییر دادم! کولر هم در لیست اضافه گردید و سیستم شد 4300.
در مورد اظهار نظر آخر شما (بخش دوم) هم نظری ندارم!
AliScan (28-04-14), hamed 111 (29-04-14), Reza Eshraghi (28-04-14), SajjadKhati (28-04-14)
ممنون آقا حسام بسیار لذت بردم از توضیح کاملتون دقیقا حق با شماستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الخصوص بابت رم
اینکه من بخوام چهارتا 4 بزارم و سال آینده ارتقا بدم بایدچهارتا رم 4 رو بفروشم و چهارتا 8 بگیرم،ولی اینجوری سال آینده دو تا 8 میگیرم که خیلی بصرفه هستش و جا کم نمیارم،از لحاظ فنی هم که ظاهرا بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد نظرتون در رابطه با M.B های ASUS چیه؟آخه خیلیا ASUS پیشنهاد میکنن نمیدونم واسه چیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا این مدل :
ASUS Z87-A
Hessam II (28-04-14), Reza Eshraghi (28-04-14)
|
خواهش می کنــــــــم.
متاسفانه موجودی های برند ایسوس دو هفته ای میشه که زیاد شده و از طرفی قیمت هاش هم بدجور رفته بالا!
مدلی هم که فرمودید در بازار موجود نیست! مگر اینکه کسی خرید قبلی داشته باشه!
خب ایسوس پرطرفدار تر از گیگابایت هست در کشور ما و پر فروش تره. طبیعیه که به شما این رو پیشنهاد می کنن.
اما اون مدل گیگابایت هم چیزی از ایسوس کم نداره و شخصاً گیگابایت رو ترجیح میدم.
البته اگر Z87-A ایسوس موجود بود، قطعاً به شما همین رو پیشنهاد می دادم با توجه به اینکه بودجه تون محدوده انتخاب مناسب تر و منطقی تری بود.
AliScan (28-04-14), Reza Eshraghi (28-04-14), SajjadKhati (28-04-14)
آقا من یه سئوال دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان به نظرت Z87-A از GA-Z87X-D3H بهتره؟ کدوم قسمت اش بهتره؟
و GA-Z87X-D3H از Z87-A بدتره؟ کدوم قسمت اش؟
اون طرف رم 2400 پیشنهاد میدی که قیمت اش حدود 400 هه (که انتخاب خوبی بود) ، از این طرف میگی Z87-A رو میگفتی در صورت موجودی که مدار تغذیه اش خیلی ضعیف تر از GA-Z87X-D3H هه و قدرت اورکلاک اش ضعیف تر (بخاطر 80 تومن اضافه تر؟)
STUXNET (28-04-14)
این مدل ازگیگابایت یکی از بهترین مادربردهای سری z87 هست . این حرف من یا حسام نیست . سایت معروف bit-tech هم این مطلب رو تاکید کرده است .
88.gif
premium_grade.jpg
Gigabyte GA-Z87X-UD3H - Overclocking, Performance Analysis and Conclusion | bit-tech.net
دوست خوب نميشه گفت ASUS يا GIGA درهرمدل و انتخاب نوع استفاده ازسيستم متفاوتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AliScan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بايداينودرنظرگرفت كه ساير قطعاتتون با چه مادربوردي سازگارهست؟
AliScan (29-04-14)
منظور بنده از حیث نسبت قیمت به کارایی بود! وگرنه من شخصاً بخاطر علاقه ای که به گیگا دارم، برای خودم هیچوقت ایسوس رو در نظر نمی گیرم! اما اینجا نباید بر اساس علایق شخصی اظهار نظر کرد!
هیچکسی نمی تونه منکر این بشه که نسبت قیمت به کارایی اون مدل ایسوس، چیزی فراتر از گیگابایت هست! کاری به قوی یا ضعیف تر بودنش نداریم.
در کل Z87-A ایسوس حریف دست و پا بسته ای در برابر Z87X-D3H نیست و حرفای زیادی برای گفتن نداره!
تمایلی ندارم بر سر دو مادربرد همرده بحثهای طولانی و پر حاشیه راه بندازم.
به نظرم حداقل کاری که از دست ما بر میاد اینه که به انتخاب های خریدار احترام بذاریم و خدایی نکرده برند یا مدلی رو تحمیل نکنیم.
AliScan (29-04-14), AMD>INTEL (28-04-14), SajjadKhati (28-04-14)
MSI Z87 - G45 GAMING LGA1150 Z87MB 630000
INTEL CORE i5 4670K TUBRO 4.0 GHZ PROCESSOR 700000
8GB DDR3 2400 MHZ GSKILL TRIDENT X 425000
1TB SATA III 7200 PRM 64MB HDD WD BLUE 200000
COOLER MASTER GX550W POWER SUPPLY OC 350000
GIGABYTE GEFORCE GTX 770 4GB GDDR5 WF 3X OC 1500000
قیمت کل : 3805000 تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AliScan (29-04-14)
|
مصرف کارت 760 طبق ریویوهای زیر 150 تا 180 واتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
untitled-1.jpg
Gigabyte GeForce GTX 760 review - Graphics card power consumption and Hardware installation
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.techpowerup.com/reviews/G...rce_OC/25.html
Power Consumption - GeForce GTX 760 Review: GK104 Shows Up (And Off) At $250
اما تست کل سیستم
این یک تست با یک پردازنده 3960x و قطعات کاملی که اینجا میتونید ببینید
Gigabyte GeForce GTX 760 4GB Video Card Review - 2GB or 4GB of VRAM - Page 5 of 6 - Legit ReviewsPower Consumption
همانطور که میبینید با یک سیستم به مراتب پر مصرف تر از سیستم پیشنهادی شما مصرف به حدود 350 وات میرسه
من واقعا از صاحب تاپیک پوزش میخوام که این بحث متفرقه را در اینجا انجام میدم ولی یه سری مطالب هست که باید عنوان بشه
دوست گرامی جناب حسام خان
اینکه شما فکر میکنید بنده با شخص شما مشکلی دارم یا میخوام شما اینجا نباشید یه دیدگاه غلطه
بنده از خدامه که یک یا چند نفر پیدا بشن که پیشنهادهای درست و حرفه ای به کاربران بدهند
خودم هم سعی میکنم تا جائی که امکان داشته باشه پیشنهاد سیستم ندهم تا دوستان جوان مانند شما بتوانند به راحتی نقطه نظراتشون را بیان کنند
ولی وقتی ببینم شخصی بیجهت داره پول افراد را با پیشنهادات غیر منطقی و غیر فنی از بین میبره وظیفمه برخورد کنم
عرض کردم لطف کنید با مدرک ثابت کنید مصرف این سیستم زیر 400 وات هست! نه مصرف کارت گرافیک!
در مورد کارت گرافیک هم مطمئن باشید این بنچمارک ها، پیشنهادی رسمی سایت مرجع محصول را نقض نخواهد کرد که عدد 500 وات درج شده!
حتی همون لینکی که دادین، پاور 1200 وات کرسیر رو برای اون سیستم در نظر گرفتن! حال اینکه مصرف اون سیستم بیش از 850 وات نیست!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks