منظور کلی من در زمینه راندمان بود . به هر حال این مسئله تاثیر گذار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
80 PLUS
هشتاد Plus استاندارد مورد استفاده در منابع تغذیه و به معنی راندمان بالای 80 درصد است. این پاورها حداقل 80 در صد از توان واقعی خود را به طور کامل در اختیار قطعات قرار می دهند. همانطور که می دانید تمام قطعات الکترونیکی برای فعالیت نیاز به منبع تغذیه دارند و این منبع تغذیه می تواند یک باطری 1.5 ولت باشد و حتی یک نیروگاه اتمی. اما منابع تغذیه نمی توانند همیشه به صورت یکنواخت تمام توان خود را در اختیار دستگاه های در حال ارتباط قرار دهند و عواملی مانند گرمای اجزای داخلی، نوسانات لحظه ای و تغییر ناگهانی شرایط کاری سیستم می توانند روی راندمان نهایی منابع تغذیه تاثیر گذار باشند. پاورهای دارای نشان هشتاد PLUS همواره و تحت هر شرایطی، راندمان بالای 80 درصد خواهند داشت و کارکرد مناسب قطعات شما را تضمین می کنند. البته قیمت پاورهای هشتاد PLUS بالاتر از پاورهای معمول است، اما خرید این پاورها را به همه شما توصیه می کنیم، حتی اگر سیستم شما توان مصرفی پایینی دارند.
هشتاد PLUS ها شامل چهار سطح هستند:
هشتاد PLUS با راندمان 80 درصدی
هشتاد PLUS Bronze با راندمان 82 درصدی
هشتاد PLUS Silver با راندمان 85 درصدی
و در نهایت هشتاد PLUS GOLD که راندمان 87 درصدی دارد. تمام اعداد ذکر شده برای حداکثر فشار کاری 100 درصدی روی قطعات است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سجاد جان سیستم هایی که ما Total Power Consumption اش را در نظر میگیریم هم SSD و HDD دارند اما در حالت کلی دقیقاً "برای همین دلیل" ما 600-650 را پیشنهاد دادیم.
دقت کنید این حداکثر های تخیلی سیستم ماست ! یعنی باید شما دیسک Write کنید ، در آن واحد روی SSD و HDD با هم کار ایجاد کنید، کارت گرافیک و CPU با هم برند زیر لود 100% و ... ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (01-05-14), AliScan (02-05-14), AMD>INTEL (01-05-14), life24 (01-05-14), mehrdad_ab (03-05-14), SajjadKhati (01-05-14)
|
بله آقا شهریار. چیزی که شما می فرمایید، درسته. اما ظرفیت، فرهنگ لازم و بسترش فراهم نیست در بین کلاً ما ایرانی ها!
لذا تا نتونیم این سه مورد رو بین خودمون جا بندازیم، عملاً در گفتگو با طرفین ناموفق یا به اصطلاح "باخت-باخت" هستیم! هر چند اینجا بحث فنی هست. اصلاً رقابت برد و باختی معنا نداره. مثال میزنم صرفاً.
ضمناً جناب AMD>INTEL؛ 80 پلاس در 6 سطح هست! 80 پلاس پلاتینیوم و 80 پلاس تیتانیوم (بیش از 96%) هم هستن!
در پایان چون علاقه ای به طولانی کردن بحث ندارم، نظر بنده همچنان و بدون تغییر بر همون سیستمی هست که در پست دوم ارائه دادم.
هر کسی از جمله آقا نیما نظری مخالف دارن، می بایست سیستم در قالب جداگانه طبق نظر و دیدگاه خودشون ارائه بدن برای استارتر عزیز.
چون سیستم پیشنهادی اینجانب از حیث فنی هرگز دچار مشکل یا ناسازگاری نیست. کسی نمی تونه با دامن زدن به بحث های حاشیه ای، ایراد و اشکالی از سیستم بگیره. فقط در مورد دو کاناله بودن رم اختلاف نظر موقت وجود داره که دلیلش رو چند بار در طی پست های قبل عنوان کردم و بنا به همون دلایل هم در لیست خود، به حالت دو کاناله تغییر نخواهم داد. چون به زودی ماژول 8 گیگ دوم به اون سیستم اضافه خواهد گردید. با دیدگاه شما که حداقل رم می بایست برای رندرینگ 16 گیگ باشه، کاملاً موافقم. اما بودجه نرسید متاسفانه! البته خرید رم با فرکانس 1600 + ایجاد تغییراتی در لیست، میشه 16 گیگ رم در لیست قرار داد.
در مورد اینکه حتماً نمی بایست 2400 هم باشه، موافقم. می تونه فرکانس پایین تر هم باشه. اما با اون چیپست، 1600 مخالفم. (نظر شخصی)
فقط بین دوستان اختلاف نظر در انتخاب وجود داره که نظر هر شخصی محترم هست و از اینکه سیستم جدید در قالب جداگانه از منظر پنجره ی دیدگاه خودشون ارائه بدن، استقبال خواهیم کرد.
هر چند گویا به نظر می رسه استارتر عزیز تاپیک رو رها کرده و شک دارم از اینکه در حال حاضر پیگیر این بحث ها باشه!
از شما تشکر می کنم که به بحث ورود کردین و شخصاً اظهارات غلط یا صحیح دوستان رو زیر نظر گرفتین.
امیدوارم عدالت در بین همگی از دیدگاه شما برقرار باشه. چون جسارتاً احساس کردم در حق بعضی از دوستانی که با جناب نیما مخالف هستن، به گونه ای اجحاف شده.
همانطور که فرمودین شما تست در لابراتوار رو مثل آقا نیما بیشتر از اطلاعات مکتوب توسط کمپانی ها قبول دارین.
اما بنده برعکس دیدگاه شما رو دارم و اطلاعات مکتوب ارائه شده از سوی کمپانی ها برام سند قابل استناد هست؛ بدون اینکه به شرکت های بزرگ دنیا بخوام اتهام تبلیغات مبتنی بر در نظر گرفتن منافع شخصی شرکت مربوطه رو بزنم. چون تست ها در لابراتوار توسط اشخاص مختلف، بعضاً دیده شده یکسان نیست و حتی اختلاف فاحش داره!
مثل نمونه ی تست کارت Asus GTX 770 که براتون در پی ام گفتم! معضل دمای بالای این کارت گرافیک در کشور ما اثبات شده اس. حال اینکه در سایت های بزرگ دنیا از جمله تچ آپ پاور، دقیقاً عکس این نتیجه ی تست گرفته شده در کشور ما رو اثبات می کنه!
فقط اینکه هیچکدام از دو شیوه ی در پیش گرفته شده از سوی ماها غلط یا اشتباه نیست به نظرم. صرفاً دو راه جداگانه هست که خوشبختانه هر دو راه، کاربر رو به مقصد معین و مطلوب می رسونه.
*MoJtAbA* (01-05-14), AliScan (02-05-14), AMD>INTEL (01-05-14), ARMIN ABISHI (08-05-14), Reza Eshraghi (01-05-14), SajjadKhati (01-05-14), Shahryar (02-05-14)
درسته حسام جان من فقط یک مطلب کوتاه برای اهمیت موضوع و داشتن گواهینامه 80plus ارائه کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصل قضیه رو در این لینک ببینید
http://www.hardwaresecrets.com/artic...fication/742/3
---
در ضمن خیلی از شرکتها ممکنه روی باکسشون بزنن 80plus ولی باید تو سایت 80plus . نام مدل و نوع گواهینامه و زمان ثبت شده باشه
http://www.plugloadsolutions.com/80p...rsupplies.aspx
*MoJtAbA* (01-05-14), AliScan (02-05-14), SajjadKhati (01-05-14)
سلامبه این معنا نیست که 80% توان اسمی بشه بلکه 120% توان اسمی را از برق شهر میگیره.
امکان داره برای یک پاور 530 وات که 80Plus هست. این رو توضیح دهید؟یعنی واضح تر قضیه باز بشه برای ما مبتدی ها. که چقدر اتلاف دره و اصل قضیه چیه
به نظرم این ظرفیت و فرهنگ و بستر از آسمون نمیاد، همین طرز برخورد هاست که میتونیم همه یاد بگیریم توی همچین بحث هایی و روز به روز بهتر بشیم و ایشالله که همین طور باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعاً اختلافات نظرات میتونه باشه و حق اشخاص هست و من صرفاً توضیحات علمی مربوطه را ارائه کردم حالا اگه بازهم اختلاف نظری هست قطعاً طبیعیه و قشنگی پیشنهاد ها هم به نظرم همینه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط موردی که برام سوال شده اینه که فرمودید در حق بعضی از عزیزان اجحاف شده ، متوجه منظورتون نشدم ، مگر غیر از بحث علمی صحبت دیگه ای هم داشتیم که در حق کسی اجحاف بشه ؟
بله عزیز ، این مقاله را بخونید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنچه در مورد استاندارد 80Plus باید بدانید
البته این مقاله قدیمی هست و Certification های جدید 80 Plus را نداره اما در مورد کلیت 80 پلاس توضیحاتش کامل و درسته.
بعنوان مثال اگر کامپیوتری با توان مصرفی 400 وات و یک منبع تغذیه با راندمان 75 درصد در اختیار داشته باشید ، بدان معناست که شما از برق شهر به میزان 533 وات توان مصرف می کنید و هزینه آن را می پردازید . حال اگر در همان کامپیوتر از منبع تغذیه ای با راندمان 85 درصد استفاده کنید ، دستگاه شما به میزان 471 وات توان از برق شهر مصرف می کند و در واقع 62 وات (معادل مصرف یک لامپ 60 وات) در مصرف برق صرفه جویی کرده اید! بنابراین منبع تغذیه با راندمان بالاتر به شما اجازه می دهد هزینه خود را در قبض برق کاهش دهید .
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (02-05-14), AliScan (02-05-14), AMD>INTEL (02-05-14), Hessam II (02-05-14), life24 (02-05-14), M A H R A D (02-05-14), mehrdad_ab (03-05-14), SajjadKhati (02-05-14)
بله. همینطوره.
اما شرایط به گونه ای شد که نظرات مخالف آقا نیما، غلط استنابط شد! در حالی که نظر هر دو طرف درسته و کسی اطلاعات غلطی ارائه نداده. حالا شاید بحث خوب و خوبتر بوده که تو همینش هم اختلاف نظر هست که خب طبیعیه.
اما بنده و دوستانی که دیدگاه متفاوتی ارائه دادیم هم غلط نبود اصلاً از حیث فنی. همانطور که گفتم دو راه جداگانه بود که جفتش کاربر رو به مقصد نهایی و مطلوب می رسونه.
در هر صورت امیدوارم در گفتگوهای آینده بتونیم با نگاه تخصصی تر، تجدید نظری در لحن بیان نوشتاریمون اعمال کنیم.
البته من با بحث های خیلی تخصصی موافق نیستم. چون احتمال اینکه کاربران متوجه اصطلاحات فنی و تخصصی نشن، خیلی زیاده. بخاطر همین شخصاً همیشه از شیوه ی بیان ساده استفاده می کنم و کمتر اصطلاحات فنی و تخصصی رو دخیل می کنم تا خیلی برای خواننده مبهم و مطلب گنگی وجود نداشته باشه.
معتقدم متن نوشته شده باید بتونه با کاربر ارتباط برقرار کنه و باهاش حرف بزنه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AliScan (02-05-14), M A H R A D (02-05-14), SajjadKhati (02-05-14), Shahryar (02-05-14)
آقایان بسیار محترم، عزیز و گرامی ( دعوام کردند میخوام خیلی محترم صحبت کنم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
80+ یک تست است که روی پاورها از لود 20% تا لود 100% انجام میشه درسته ؟ ( البته به جز تیتانیوم که از لود 10% شروع میشه ولی هیچ پاوری از این سری را در بازار داخل ندیدم )
خوب وقتی شما یک پاور 720 واتی گلد روی یک سیستم قرار میدید میدونید در لود بالای 20% (144 وات) همه چیز اوکیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اینجای کار من اصلا با شما اختلاف نظر ندارم
سیتم 350 وات یا 400 وات یا 500 وات مصرف داره، اصلا 600 وات مصرف داره یه پاور 730 یا 750 یا اصلا 1000 واتی میخریم اوکی
سئوال من الان این است که این سیستم در زمان بیکاری یا کم کاری ( اینترنت گردی ، پخش فیلم ، idle و ....... ) چقدر مصرف داره ؟
اگر مصرف در زمان کم کاری زیر 20% توان پاور باشه که مورد تست 80+ قرار نمیگیرد تکلیف راندمان پاور چیه ؟
AliScan (02-05-14), iranch (02-05-14), life24 (02-05-14), mehrdad_ab (03-05-14), Shahryar (02-05-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسام جان نظرات دو طرف دقیقاً در مورد کدوم موضوع درسته ؟ و اینکه من هم نظراتی معمولاً بین شما دو تا مطرح کردم. دقیقاً مشخص کنید توی چه حوزه ای چه پیشنهاداتی درست بوده و غلط شمرده شده.
راستی یک زحمتی بکشید ریز قیمت قطعات سیستمتون را بفرمایید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود 80-140 وات .
بله قرار نمیگیرد ! حالا نتیجه ای که میخوایند بگیرید چیه ؟
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (02-05-14), AliScan (02-05-14), AMD>INTEL (02-05-14), life24 (02-05-14), mehrdad_ab (03-05-14), nima_hl (02-05-14), SajjadKhati (02-05-14)
اینکه مثلاً بنده و برخی از دوستان موارد مطرح شده از سوی کمپانی ها و سایت های محاسبه گر توان پاور رو مبنا و قابل استناد می دونیم و شما و آقا نیما تست در لابراتوار رو دقیق تر و ارجع می دونید.
منظور این دو راه بوده که صحیحه جفتش.
پیشنهادی غلط شمرده نشده. اما خب همون بحث خوب و خوب تر بوده که اینجا مورد گفتگو هست.
در مورد قیمت ها الان براتون پی ام می کنم. البته قیمت ها رو نه. علت عدم درج قیمت ها. ;)
AliScan (02-05-14), SajjadKhati (02-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks