سلام ... با تشکر از همه دوستان خوب خودم که وقت با ارزششون رو واسه کمک به من و دوستم صرف کردن ... کمال تشکررو دارم ... قطعات خریداری شد ... به این ترتیب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU : Intel Corei7 920
Mb: ASUS P6T
VGA : Sapphire ATI 4890 1GB DDR5
RAM : 3*2GB Corsair DDR3/Bus1600Mhz
Power: Green GP885B
HDD : 2*500 GIG western Digital sataII
DVD-RW : 2*Plextor
Cooler : CoolerMaster V8
Mouse & KB : Microsoft (مدل دقیقش رو نمیدونم ... از اینها که کیبوردش کامل چراغ داره )
CASE : nVIDIA
فقط هنوز کارت صدا ... اسپیکر ... مانیتور ...نخریدیم ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دنبال یه کارت صدای خوب pcx هستیم ... یه مانیتور 22 اینچ فول HD ... و یه اسپیکر 2 کاناله پر قدرت ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالله قطعات رو بعد از ظهر میبندیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی نگفتید چطور هر دو هارد رو raid0 کنیم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قطعات از لیست پیشنهادی برادران شهریار و رضای عزیز و همچنین راهنمائیهای بسیار خوب آرمان عزیز ... بهادر عزیزو همچنین دو تن از دوستان خوبمون تشکیل شده !!! ( که از همگی متشکرم)

Bookmarks