دوست عزیز memory bus به معنی باس یا سرعت Memory روی کارت گرافیک هست و Bus Width معادل فارسی رابط حافظه هست که این حرفی رو که شما شنیدید را تایید میکند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esipatala برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا برای شما کمی بیشتر توضیح میدم. امروزه اکثر بازی های جدید مثل همین کرایسیس بیشتر از اون که به مقدار حافظه حساس باشند به سرعت حافظه حساس اند. یعنی هر چه سرعت حافظه کارت شما بیشتر باشد، کارایی کارت در این گونه بازی ها بالاتر می رود. این همان Memory Bus هست. بنابراین بین دو کارت که هسته پردازشی هر دو یکسان ولی یکی داری 1gig حافظه DDR2 و دیگری دارای 512MB حافظه DDR3 هست ، مورد دوم در اکثر بازی های امروزی سریع تر عمل میکند.
و اما Bus Width یا همان رابط حافظه که امروزه از گونه های 128Bit داره تا 512Bit . و هر چه مقدار آن بیشتر باشد پهنای باند هم بیشتر خواهد بود.
و اما برای شما که سیستم را برای گیم میخواهید و با توجه به اینکه ذکر کردید به طور حرفه ای نمیخواهید بازی کنید کارتی مثل Geforce 9600GT برای شما مناسب خواهد بود. این کارت در دونوع با حافظه 512 و 1 گیگ در بازار پیدا می شود که هر دو نوع آن فقط با حافظه های سریع DDR3 کار میکنند و رابط حافظه آنها هم اگه اشتباه نکنم 256 بیتی هست. اگر قیمت بیشتر از بودجه شما هست میتوانید برندهای ارزان تر مثل Club 3D رو مد نظر داشته باشید.
به هر حال اگر هم قصد داشته باشید بودجه را کمی بیشتر کنید تا کارایی بالاتری در بازی ها رو داشته باشید می توانید مدل های 9800GT یا رادئون 4830 رو مد نظر داشته باشید.
در رابطه با سایر قطعات هم ، هارد دیسک مدل Western Digital یا Samsung رو پیشنهاد می کنم.
در رابطه با مین برد هم به جای Asus P5Q مدل Gigabyte EP45 UD3R رو پیشنهاد میکنم که با P5Q هم قیمت هست اما هم امکانات بیشتری داره و هم طبق گفته دوستان کارایی اون بهتر هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم اگر روی مادربورد حساسیتی ندارید برای کاهش قیمت می توانید Gigabyte EP43 DS3L رو مد نظر داشته باشید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با رم هم 4 گیگ برای الان زیاده و بدون استفاده می مونه . پیشنهاد من دوتا رم دوگیگ از Apacer هست با قیمت تقریبی 22500 تومان.
در رابطه با دی وی دی رایتر هم Liteon 22X با قیمت 30000 تومان پیشنهاد میکنم.
امیدوارم که توانسته باشم به شما کمک کنم. سوالی بود در خدمتم.

Bookmarks