عزیز من تمام توضیحاتی که میدونستم با دلیل مدرک و خدا و پیغمبر گفتم حالا شما میگید تایتانیک پسره بود یا دختره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من این است که پردازنده k نخرید حالا خود دانید
متاسفانه دل و روده اون رمهائی که نام بردید را بیرون نکشیدم به همین دلیل در موردشون حرفی نمی توانم بزنم
ولی در سیستم شما برند و سرعت رم در این رنجی که داریم صحبت میکنیم آنچنان اهمیتی ندارد ( با هر کدوم که حال کردید یا cl پائین تر داشت بخرید )
شما سیستم را چک کنید اگر پردازنده داغ شد و نیاز به فن داشتید آن موقع برای خرید اقدام کنید
متاسفانه اطلاعات شما تا حدودی تئوری و آرمان گراست و با حقیقت و تجربه استفاده از این پلتفرم در این کاربری فاصله دارد
شما زمانی که سیستم را بالا آورده و گاستها را صدا میکنید اولین گلوگاهی که با آن بر خورد میکنید هارد دیسک شماست
به عبارت ساده هارد دیسک شما اجازه انجام محاسبات و در نتیجه یوزیج بالا به پردازنده نمیدهد
شما اگر 100 تومن پول کولینگ دارید هارد وسترن بلک که قیمتی حدود 160 دارد را فراموش کنید و با وجه هارد و این 100 تومن 2 تا هارد سیگیت 500 بخرید که هم به درد دنیاتون میخوره و هم آخرت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال این مطالبی که بنده عرض میکنم حاصل تجربیاتیه که دارم شما مختار هستید که آنها را بپذیرید یا خودتون تجربه کنید
اگر شما فکر میکنید که با خرید کولینگ سیستم شما بهتر کار میکند با این که این تصور غلط است این کار را انجام داده و کولینگ را بخرید
بیشترین لذت از کار با کامپیوتر آن احساسی است که شخص از سیستم خود دارد نه پرفورمنس و تستهای واقعی
پس شما بعد از مشاوره ای که با هم داشتین و دید شما اندکی با گذشته تفاوت کرد یکم هم به حرف دلتون گوش بدین و سیستمی بخرید که به شما احساس خوبی بدهد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور هم لطفا در اینترنت و ریویوها بیشتر جستجو بفرمائید ( لینک شما از یک فروشنده پاور است و زیاد قابل اعتماد نیست )

Bookmarks