خواهش میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز اگر آلرژی به دما دارید بهتره تشریف ببرید کانادا یا سیبری زندگی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی دمای اتاق شما 30-40 درجه باشد شما بهترین ایر یا واتر کولینگ را هم تهیه کنید در زمان لود دمای پردازنده شما از محیط 10-20 درجه گرم تر خواهد بود حالا بسته به کیفیت خمیر و مهندسی ساخت کولینگ این دما ممکن است در کولینگهای مختلف 5-6 درجه تفاوت کند
از طرف دیگر کولینگهای حرفه ای به دلیل نوع بسته شدن روی مادربرد ( تاور ) باد را به سمت هیت سینک قطعات و مدار تغذیه هدایت نمیکنند و این مسئله باعث گرمی مادربرد و قطعات شده و زیر فشار سنگین ممکن است سیستم دیگر استیبل نباشد
به هر حال وقتی ترکیب قطعات یک سیستم خوب می شود که کلیه شرایط و نیازها مورد توجه قرار گرفته باشند
وقتی شما گرافیک کارت قوی درون کیس ندارید نیاز به تعویض سریع هوای درون کیس هم ندارید
وقتی تعداد فنها زیاد باشد خاک زیادی درون کیس جمع میشود و زمان نیاز به سرویس دوره ای کوتاهتر می شود
پس تحویه کیس بنظر من باید با قطعات درون آن تناسب داشته باشد وقتی سیستم گیمینگ است و دو یا چند کارت هیولا درون آن است کیس باید حرفه ای باشد
برای شما یک کیس معمولی با ماکزیمم 2 فن 12 سانتی دور پائین کافی است
پاور در دو حالت زیر فشار قرار میگیرد، آور ولتاژ و آندر ولتاژ
حالت اول را میشناسید که نباید از یک پاور مثلا 500 وات 600 وات خروجی بگیریم
ولی مطلبی که بعضی از دوستان توجه نمیکنند آندر ولتاژ است
در این حالت شما نباید کمتر از 20 % توان پاور در مدت طولانی از آن برق بگیرید
مثلا از پاور 800 واتی نباید زیر 200 وات برق بکشید که شما دقیقا دارید این کار را انجام میدهید
این کار باعث میشود که پاور و قطعات شما با مشکل مواجه شود و علاوه بر این به دلیل پائین آمدن بازده برق بشتری هم مصرف کنید ( این بحث طولانیه اگر دوست داشتید بفرمائید تا توضیح دهم )
برای این سیستم و کاربری شما یک پاور ریل حدود 300 واتی که سوکت 8 پین داشته باشد کافی و ایده آل است ( مثلا Green GP330A-SP )
این پاور تقریبا در رنج ایده آل 20 تا 80 درصد توان در بهترین حالت سیستم شما را تامین میکند
در مورد پردازنده شما فرمودید 3570k من عرض کردم 2600k هم قویتره هم یه جورائی خنک تر ( چون با کاری که شما می خواهید انجام بدهید جائی که 3570 فول یوزیج میشود 2600 به تقریبا نیمه راه رسیده است )
اختلاف 120 تومنی اون هم به راحتی در کیس ، فن ، پاور و .... قابل جبران است
شما میفرمائید z77. این برد حداقل 500 تومن قیمت داره با احتساب پردازنده 3570 میشه حدود 1 میلیوت برای این 2 قطعه
خوب عزیز مگر آزار دارید بروید همان 2011 که اول عرض کردم را بخرید که هم برای کار شما بسیار بهتر است و هم از Virtualization Technology for Directed I/O پشتیبانی میکند
عزیز جسارتا اطلاعات شما زیاد دقیق و به روز نیست و انتخابهائی که دارید مطرح میفرمائید به کاربری شما زیاد مربوط نمی شود
شما آورکلاک اصلا نمی کنید، از دو کارت گرافیک به صورت هم زمان هم استفاده نمی کنید ، از تکنولوژی virtu هم استفاده نمیکنید ( ترکیب گرافیک جدا با گرافیک مجتمع پردازنده ) پس عملا مادربرد z77 نسبت h61 هیچ حسنی برای شما ندارد
ممکن است مادربرد h61 صحبت شده از لحاظ طول عمر برای شما 5 سال کار کند و مادربرد z77 بر فرض مثال 20 سال ولی خود شما میدانید که تا 5 سال دیگر شرکتها حتما کاری انجام میدهند که من و شما مجبور به جایگزینی قطعاتمون بشیم
باز اگر سئوال یا مطلبی بود بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks