چشم بازار را در آوردید شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز این چه سیستمیه دیگه ؟
160-70 تومن برای کیس که قرار نیست توش گرافیک خفن نصب بشه!
نزدیک 200 تومن پاور گیمینگ برای کدوم گرافیک ؟ !
بعد یک پردازنده 4 هسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای سیستم vmware کدوم فیلسوفی این نسخه را پیچیده ؟
اما بریم سراغ سئوالهاتون
تونیک تاور در آن کیس به راحتی سوار می شود
من الان b75 را دارم مین خوشگل با مدار تغذیه میزونیه ولی برای کار شما که احتمالا نیاز به آورکلاک خواهید داشت محدودیت ایجاد می کند
چیپستهای اینتل از نظر بازده در کلاک دیفالت تقریبا هیچ تفاوتی ندارند فقط سری z77 و z68 قابلیت آورکلاک پردازنده را دارند ولی b75 نمیتواند پردازنده را آورکلاک نماید
پردازنده های ivy کلا داغ هستند ولی این داغی به این مفهوم نیست که در کار به مشکلی بر خورد میکنید قبلا این مثال را در یک تاپیک زدم اینجا هم دو مرتبه میگم
فرض کنید یک شمع در اتاق با تحویه مناسب روشن است آیا دمای 300 درجه شعله میتواند مشکل ساز شود ؟
خود پردازنده هم تا دمای لحظه ای 100 درجه به راحتی کار میکند و مشکلی ایجاد نمی کند
خوب حالا بریم سراغ پیشنهاد سیستم
شما برای این کاربری به پردازنده زیر i7 از اینتل و بلدوزر 8 هسته amd اصلا فکر نکنید
اگر نظر شما روی اینتل است پردازنده را 2600k بردارید
این پردازنده حدود 120 تومن گرانتر از 3570k است ( حدود 600 تومن قیمت دارد ) که در سرعت دیفالت بدون فن اضافه هم به راحتی کار میکند ( فن برای آورکلاک توصیه میشود )
برای این پردازنده و استفاده در سرعت دیفالت شما یک مادربرد h61 به قیمت 130 تومن هم میتوانید تهیه کنید
برای مادربرد z68 یا z77 شما باید حداقل 300 تومن هزینه کنید که با مبلغ 480 تومن پردازنده و 100 تومن فن مبلغی حدود 900 تومن می شود
به عبارتی شما با 630 تومن میتونید قطعاتی خرید کنید که برای کار شما پرفورمنسی بسیار بالاتر و دمای کمتری نسبت به قطعات 900 تومنی (در حالت آورکلاک ) داشته باشد
ساعت 6.5 صبح شد من برم بخوابم فردا بیشتر صحبت میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( الان که صبح است منظورم امروز چند ساعت دیگس )
پینوشت : طبق بررسیهائی که کردم کار یکم پیچیده شده ما هر مادربردی نمیتونیم برای کار شما برداریم
مادربرد از نظر چیپست و بایوس باید بتواند از VT-x پشتیبانی کند

Bookmarks