M3RS4D 50062 (26-02-15), navid1377 (29-03-15), SajjadKhati (26-02-15)
خیلی ببخشید خب ام اس آی نزدیک به 30 سال سابقه دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان من خوب نفهمیدم یعنی تجربه کمی داره یا اینکه شما که تعمیرکار هستین دیدین که محصولاتشون به مشگل میخورن و ایراد دارن؟
خیلی ممنون من برای این سوال میکنم چون آدم باید با چشم باز خرید بکنه امیدوارم سوالام خستتون نکنه
بازم ممنون
مادربرد گیگابایت بهترین هست چون نسبت به همه ی برندای دیگه به کیفیت کالا بجای اغلب برندها که به کمیت اهمیت میدن ، اهمیت میده که باعث شده کمترین میزان بازگشتی روو داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سجاد_ذوالفقاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه به اغلب مادربردا نگا کنی ، میبینی در یه رنج قیمت ، از لحاظ کمی و جزئیات بهتر از گیگابایت هستن (بجز ایسوز) اما گیگابایت برای افزایش کیفیت خودش ، بسیار بسیار به سیستم خنک کنندگی اش اهمیت میده . منظورم از سیسیتم خنک کنندگی هر تکنولوژی ای که باعث خنک تر کار کردن قطعات و ic بشه منظورم هست نه فقط هت سینک و فن
برای سیستم خنک کنندگی اش هم (تفاوت گیگابایت با برندهای دیگه) مس لایه ی pcb بردشو 2 برابر نسبت به بردهای دیگه افزایش داد و مخصوصا در هر رده ی قیمتی از بهترین مدار تغذیه و ماسفت استفاده میکنه که باعث شدن همیشه گیگابایت خنک ترین برد باشه که تاثیرش این میشه که علاوه بر طولانی تر شدن عمرش از قدرت اورکلاک بی رقیبی بهره ببره
برای بهبود کیفیت از لحاظ دیگه ، لایه ی pcb (لایه ی اصلی) رو جوری طراحی کرد که مقاوم در برابر رطوبت باشه (هز چند ازراک هم این کارو کرد) و همینطور برای مواقع بسیار خاص برای حفاظت از بایوس ، دو بایوسه رو طراحی کرد که اطمینان کامل از ثابت نگه داشتن اطلاعات بایوس داشته باشه . توی سری 9 اش هم که برای کیفیت بهتر صدای خروجی ، دو کنال توی لایه pcb رو از هم جدا کرد (چپ و راست رو) . یه ic ضد نوسان برق هم قرار داد (هر چند این رو هم فک کنم ایسوز انجام داد)
اینا تفاوتی هست که من نسبت به مادربردای دیگه از گیگابایت سراغ دارم
آره . طبق آخرین چیزی که میدونم اینه که 390X از 980 سی درصد قویتره . این هم عمده دلیل اش استفاده از رابط جدید HBM بجای رابط DDR5 هه که با وجود کاهش 7 برابری فرکانس حافظه نسبت به نسل قبل ، 3 برابر سرعت بیشتری داره که از اون طرف تونست تعداد هسته هاش رو بالاتر ببره
ولی مصرفش همچنان جای سئوال باقی میزاره برای همه اما فکر کنم به نفعت باشه منتظر 390X بمونی چون 980 نسبت به کارایی اش خیلی گرونه
M3RS4D 50062 (26-02-15), navid1377 (29-03-15), سجاد_ذوالفقاری (26-02-15)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی ممنون اطلاعات بی نظیر و کامل بود مرسی
من راستش میخوام یک سیستم تا 2 ماه دیگه جمع کنم به نظر شما تا اون موقع نسل جدید گرافیک ای ام دی رونمایی میشه ؟؟؟؟؟؟؟
منتشر و ریلیس خب یه مقدار بیشتر طول میکشه اما میخوام بدونم که رونمایی میشه که آدم مقایسه کنه وتصمیم بهتری بگیره؟؟
ممنون
M3RS4D 50062 (26-02-15), SajjadKhati (26-02-15)
خاهش میشود
والا نمیدونم
حالا کی میای ایران؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سجاد_ذوالفقاری (26-02-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یه چیزی بگو خوشحالمون کن خخخخخ
مثلا بگو شاید فردا خخخخخخ
ایران خیلیییی دوس دارم بیام اما یک مشکلاتی هست که نمیشه اومد!
راستی با توجه به سابقه ای ام دی در قیمت پایین تر از انودیا فکر میکنی این سری جدید هم همون روال رو طی میکنه؟؟؟؟
مرسی
آره قطعا
البته نمیدونم 980 ti وجود داره یا نه که احتمالا باید وجود داشته باشه اما فکر نکنم حتی با زدن 980 ti ، این گرافیک بتونه 30 درصد از 980 قویتر شه (که اگه بشه هم قیمت نجومی براش میزاره انویدیا) با این حال فکر نکنم 390X تو ایران از 2.7 تومن بالاتر بره (با اونکه 30 درصد قویتره) یعنی حدس میزنم در حد 750 تا 800 دلار بیشتر نباید AMD روش قیمت بزاره
در مورد اینکه کی میاد هیچ چی خبر ندارم . دوستان شاید خبر داشته باشن . اگه حدسی میخای فکر کنم حداقل 2 ماه تا حداکثر 5 ماه طول بکشه (البته اگه مثل سری قبل اول گرافیک های رده پایین شو تولید نکنه که فکر کنم کنه)
ینی تو دلت برا ایران تنگ نشد؟ چقدم خوب صوبت های عامیانه رو متوجه میشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 26-02-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (26-02-15), سجاد_ذوالفقاری (26-02-15)
خب پس فکر کنم ارزش صبر رو دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون سجاد جان واسه اطلاعات و راهنمایی خوبت
من اگه بزم سوال داشتم حتما ازت مپرسم ممنون الان سوالی ندارم
فقط پوکر فیسم که صبر باید بکنم
به هر حال ممنونم
آخرین ویرایش توسط سجاد_ذوالفقاری در تاریخ 26-02-15 انجام شده است
البته الان که تو یه سایت دیدم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سجاد_ذوالفقاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Radeon R9 390X | VideoCardz.com
قیمت شو پیشاپیش زده 600 دلار (ینی حدود 2.2 میلیون تومن ایران حدودا و 500 تومن به صرفه تر از 980) اما خبر بسیار ناخوش اینکه مصرف شو زده 300 وات که افتضاح هست . چون مصرف هر چی بیشتر باشه ، علاوه بر پول برق بیشتر ، باعث تولید گرمای بیشتری میشه که خودش عامل کاهش طول عمر میشه
هر چند AMD خنک کننده ی آبی رو براش گزاشت اما بدی این خنک کننده اینه که مایع کولانت اش بعد از چند سال یا کاراییش خیلی کمتر میشه یا باید عوض شه که هر دو هزینه ی نگه داری داره
اما خبر خوب این میتونه باشه که خنک کننده های پر قدرت گیگابایت که قابلیت خنک کنندگی تا 600 وات رو دارن ، باید ببینیم براش چی کار میکنن
هر چند بازم از لحاظ پول برق هم بگیم کم اختلافی بین 980 که 160 وات مصرف میکنه و 390X که 300 وات مصرف میکنه ، نیست
حالا همه ی جهات خوبی و بدی شو میدونی ، فکر کنم خودت بهترین تصمیم گیرنده باشی
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 26-02-15 انجام شده است
AMD>INTEL (26-02-15), M3RS4D 50062 (26-02-15), navid1377 (29-03-15), سجاد_ذوالفقاری (26-02-15)
|
یعنی دمت جوش مرسی
مصرف برق واسم مهم نیست بیشتر کارایی و کیفیت
البته ای ام دی همیشه مشگل گرما داشته اما من گرافیک کارت اورکلاک نمیکنم و امیدوارم شرکت های دیگه یک فکری بکنن
یک دنیا تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله موارد خرابی زیادی ازش دیدم به سمتش نمیرم . تو این چندین سال کارم سعی کردم سراغ این برند نرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سجاد_ذوالفقاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (04-03-15), M3RS4D 50062 (26-02-15), SajjadKhati (26-02-15), سجاد_ذوالفقاری (26-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks