خاهش میشود
والا نمیدونم
حالا کی میای ایران؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خاهش میشود
والا نمیدونم
حالا کی میای ایران؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سجاد_ذوالفقاری (26-02-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یه چیزی بگو خوشحالمون کن خخخخخ
مثلا بگو شاید فردا خخخخخخ
ایران خیلیییی دوس دارم بیام اما یک مشکلاتی هست که نمیشه اومد!
راستی با توجه به سابقه ای ام دی در قیمت پایین تر از انودیا فکر میکنی این سری جدید هم همون روال رو طی میکنه؟؟؟؟
مرسی
M3RS4D 50062 (26-02-15), navid1377 (29-03-15), SajjadKhati (26-02-15)
آره قطعا
البته نمیدونم 980 ti وجود داره یا نه که احتمالا باید وجود داشته باشه اما فکر نکنم حتی با زدن 980 ti ، این گرافیک بتونه 30 درصد از 980 قویتر شه (که اگه بشه هم قیمت نجومی براش میزاره انویدیا) با این حال فکر نکنم 390X تو ایران از 2.7 تومن بالاتر بره (با اونکه 30 درصد قویتره) یعنی حدس میزنم در حد 750 تا 800 دلار بیشتر نباید AMD روش قیمت بزاره
در مورد اینکه کی میاد هیچ چی خبر ندارم . دوستان شاید خبر داشته باشن . اگه حدسی میخای فکر کنم حداقل 2 ماه تا حداکثر 5 ماه طول بکشه (البته اگه مثل سری قبل اول گرافیک های رده پایین شو تولید نکنه که فکر کنم کنه)
ینی تو دلت برا ایران تنگ نشد؟ چقدم خوب صوبت های عامیانه رو متوجه میشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 26-02-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (26-02-15), سجاد_ذوالفقاری (26-02-15)
کاربر شهرسختافزار
خب پس فکر کنم ارزش صبر رو دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون سجاد جان واسه اطلاعات و راهنمایی خوبت
من اگه بزم سوال داشتم حتما ازت مپرسم ممنون الان سوالی ندارم
فقط پوکر فیسم که صبر باید بکنم
به هر حال ممنونم
آخرین ویرایش توسط سجاد_ذوالفقاری در تاریخ 26-02-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (26-02-15), SajjadKhati (26-02-15)
البته الان که تو یه سایت دیدم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سجاد_ذوالفقاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Radeon R9 390X | VideoCardz.com
قیمت شو پیشاپیش زده 600 دلار (ینی حدود 2.2 میلیون تومن ایران حدودا و 500 تومن به صرفه تر از 980) اما خبر بسیار ناخوش اینکه مصرف شو زده 300 وات که افتضاح هست . چون مصرف هر چی بیشتر باشه ، علاوه بر پول برق بیشتر ، باعث تولید گرمای بیشتری میشه که خودش عامل کاهش طول عمر میشه
هر چند AMD خنک کننده ی آبی رو براش گزاشت اما بدی این خنک کننده اینه که مایع کولانت اش بعد از چند سال یا کاراییش خیلی کمتر میشه یا باید عوض شه که هر دو هزینه ی نگه داری داره
اما خبر خوب این میتونه باشه که خنک کننده های پر قدرت گیگابایت که قابلیت خنک کنندگی تا 600 وات رو دارن ، باید ببینیم براش چی کار میکنن
هر چند بازم از لحاظ پول برق هم بگیم کم اختلافی بین 980 که 160 وات مصرف میکنه و 390X که 300 وات مصرف میکنه ، نیست
حالا همه ی جهات خوبی و بدی شو میدونی ، فکر کنم خودت بهترین تصمیم گیرنده باشی
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 26-02-15 انجام شده است
AMD>INTEL (26-02-15), M3RS4D 50062 (26-02-15), navid1377 (29-03-15), سجاد_ذوالفقاری (26-02-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی دمت جوش مرسی
مصرف برق واسم مهم نیست بیشتر کارایی و کیفیت
البته ای ام دی همیشه مشگل گرما داشته اما من گرافیک کارت اورکلاک نمیکنم و امیدوارم شرکت های دیگه یک فکری بکنن
یک دنیا تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (26-02-15), SajjadKhati (26-02-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
ببخشید که دوباره پست میذارم چون مسئله مهمیه میخواستم با شما استادان هم در میون بگذارم
طی بحث هایی که با دوست عزیزم داشتم بلاخره به یک نتیجه رسیدیم و میخواستم نظر شما هم بدونم
سیستم
ASUS X99-Pro
Fractal Design Define R5 white
Intel Core i7 5820K
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme
Gigabyte GeForce GTX 980 G1 Gaming
Cooler Master G750M 750W
G.Skill Ripjaws 4 Red DDR4 PC19200/2400MHz Intel X99 CL15 2x4GB
لطف کنین نظر خوتون رو دربارهی این سیستم بگید
با تشکر
رفیق پاورتو گلد بردار کولر مستر یا انرمکس ! کیسم یا کولر مستر یا Xigmatek بردار ! رم هم فکرکنم 2 تا 4 نداشته باشه جی اسکیل ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سجاد_ذوالفقاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
سجاد_ذوالفقاری (08-03-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون به خاطر جواببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز پاوری که ورداشتم برونزه اوکی گلد میندازم راستش من به corsair خیلی اعتماد دارم گمونم این برند حتی از کولرمستر هم بهتر باشه به دلیل سابقه !
و اینکه بله جی اسکیل 2تا 4 گیگ داره این هم لینک G.Skill Ripjaws 4 Red DDR4 PC19200/2400MHz Intel X99 CL15 2x4GB (F4-2400C15D-8GRR) specs - Teknisk Informasjon
با تشکر
M3RS4D 50062 (08-03-15)
قبل از خرید مادربرد اسوس و پاور کرسیر به لینک زیر یک نگاهی بیاندازید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سجاد_ذوالفقاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel X99 Motherboard Goes Up in Smoke For Reasons Unknown - Legit Reviews
M3RS4D 50062 (08-03-15), سجاد_ذوالفقاری (08-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks