مادربرد گیگابایت بهترین هست چون نسبت به همه ی برندای دیگه به کیفیت کالا بجای اغلب برندها که به کمیت اهمیت میدن ، اهمیت میده که باعث شده کمترین میزان بازگشتی روو داشته باشه
اگه به اغلب مادربردا نگا کنی ، میبینی در یه رنج قیمت ، از لحاظ کمی و جزئیات بهتر از گیگابایت هستن (بجز ایسوز) اما گیگابایت برای افزایش کیفیت خودش ، بسیار بسیار به سیستم خنک کنندگی اش اهمیت میده . منظورم از سیسیتم خنک کنندگی هر تکنولوژی ای که باعث خنک تر کار کردن قطعات و ic بشه منظورم هست نه فقط هت سینک و فن
برای سیستم خنک کنندگی اش هم (تفاوت گیگابایت با برندهای دیگه) مس لایه ی pcb بردشو 2 برابر نسبت به بردهای دیگه افزایش داد و مخصوصا در هر رده ی قیمتی از بهترین مدار تغذیه و ماسفت استفاده میکنه که باعث شدن همیشه گیگابایت خنک ترین برد باشه که تاثیرش این میشه که علاوه بر طولانی تر شدن عمرش از قدرت اورکلاک بی رقیبی بهره ببره
برای بهبود کیفیت از لحاظ دیگه ، لایه ی pcb (لایه ی اصلی) رو جوری طراحی کرد که مقاوم در برابر رطوبت باشه (هز چند ازراک هم این کارو کرد) و همینطور برای مواقع بسیار خاص برای حفاظت از بایوس ، دو بایوسه رو طراحی کرد که اطمینان کامل از ثابت نگه داشتن اطلاعات بایوس داشته باشه . توی سری 9 اش هم که برای کیفیت بهتر صدای خروجی ، دو کنال توی لایه pcb رو از هم جدا کرد (چپ و راست رو) . یه ic ضد نوسان برق هم قرار داد (هر چند این رو هم فک کنم ایسوز انجام داد)
اینا تفاوتی هست که من نسبت به مادربردای دیگه از گیگابایت سراغ دارم
آره . طبق آخرین چیزی که میدونم اینه که 390X از 980 سی درصد قویتره . این هم عمده دلیل اش استفاده از رابط جدید HBM بجای رابط DDR5 هه که با وجود کاهش 7 برابری فرکانس حافظه نسبت به نسل قبل ، 3 برابر سرعت بیشتری داره که از اون طرف تونست تعداد هسته هاش رو بالاتر ببره
ولی مصرفش همچنان جای سئوال باقی میزاره برای همه اما فکر کنم به نفعت باشه منتظر 390X بمونی چون 980 نسبت به کارایی اش خیلی گرونه