majid202m (04-02-16)
این مونیتور رو زیاد خریدم . پیکسل خراب نداشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid202m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک هم جا میشه به راحتی
majid202m (04-02-16)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید اینقد سوال میکنم.
من روزی 8_9 ساعت باید پای سیستم باشم این مانیتور چشم رو اذیت نمیکنه و مناسبه برای مطالعه و برنامه نویسی؟
سوال دیگه ای ک برام پیش اومد اینکه من فعلا اگر گرافیک نگیرم و از گرافیک مجتمع پردازنده استفاده کنم برای کارای عادی و بازی های سبک,پردازنده زیاد داغ نمیکنه یا آسیب نمیبینه ؟؟؟
آخرین ویرایش توسط majid202m در تاریخ 04-02-16 انجام شده است
|
|
pls دقیقا مثل ips هست . خیر چشم شما رو اذیت نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid202m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
majid202m (04-02-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دیگه ای ک برام پیش اومد اینکه من فعلا اگر گرافیک نگیرم و از گرافیک مجتمع پردازنده استفاده کنم برای کارای عادی و بازی های سبک,پردازنده زیاد داغ نمیکنه یا آسیب نمیبینه ؟؟؟ اگر امکان آسیب هست کولر قویتر بگیرم
اسیب خیر . ولی خوب کولر خوب تهیه کنید ضامن سلامت و طول عمر قطعات شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid202m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
majid202m (04-02-16)
کاربر شهرسختافزار
خب پس یه کولر قویتر نهایتا تا 100 تومن بگید بگیرم(شنیدم ک پردازنده های skylake با کولر های سنگین امکان آسیب و خم شدگی دارن) یه کولر سبک باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این مدلSamsung S24D595 Plus 24inch PLS رو هم تو لیون دیدم با Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS مقایسه کردم هیچ تفاوتی با هم ندارن پس برای چی اولی 40 تومن گرونتره؟
به خاطر پایه که مونیتور روش قرار میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid202m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master Blizzard T2 حدود 123 تومنه وزنش هم کم هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks