پاسخ: خرید سیستم کامل تا 3 میلیون 600 هزار
نقل قول:
نگفتید ک GTX 970 تو کیس ایگل جا میشه یا نه؟
صرف میکنه کیس DeepCOOL Landking با توجه به قیمت نزدیک دوبرابری بگیرم ؟
و یکی دیگه اینکه داشتم تو فروم ها درباره این مانیتور میخوندم خیلی ها از دست این شاکین , میگن مورد داره و پیکسل سوخته زیاد داره...
شما نظرتون چیه؟ مانیتور رو برای گیم نمیخوام برای برنامه نویسی و مطالعه میخوام همین خوبه ؟
این مونیتور رو زیاد خریدم . پیکسل خراب نداشتم .
گرافیک هم جا میشه به راحتی
ببخشید اینقد سوال میکنم.
من روزی 8_9 ساعت باید پای سیستم باشم این مانیتور چشم رو اذیت نمیکنه و مناسبه برای مطالعه و برنامه نویسی؟
سوال دیگه ای ک برام پیش اومد اینکه من فعلا اگر گرافیک نگیرم و از گرافیک مجتمع پردازنده استفاده کنم برای کارای عادی و بازی های سبک,پردازنده زیاد داغ نمیکنه یا آسیب نمیبینه ؟؟؟
نقل قول:
یه سوال دیگه ببخشید اینقد سوال میکنم.
من روزی 8_9 ساعت باید پای سیستم باشم این مانیتور چشم رو اذیت نمیکنه و مناسبه برای مطالعه و برنامه نویسی؟
pls دقیقا مثل ips هست . خیر چشم شما رو اذیت نمیکنه .
نقل قول:
pls دقیقا مثل ips هست . خیر چشم شما رو اذیت نمیکنه .
سوال دیگه ای ک برام پیش اومد اینکه من فعلا اگر گرافیک نگیرم و از گرافیک مجتمع پردازنده استفاده کنم برای کارای عادی و بازی های سبک,پردازنده زیاد داغ نمیکنه یا آسیب نمیبینه ؟؟؟ اگر امکان آسیب هست کولر قویتر بگیرم
نقل قول:
سوال دیگه ای ک برام پیش اومد اینکه من فعلا اگر گرافیک نگیرم و از گرافیک مجتمع پردازنده استفاده کنم برای کارای عادی و بازی های سبک,پردازنده زیاد داغ نمیکنه یا آسیب نمیبینه ؟؟؟ اگر امکان آسیب هست کولر قویتر بگیرم
اسیب خیر . ولی خوب کولر خوب تهیه کنید ضامن سلامت و طول عمر قطعات شماست .
نقل قول:
اسیب خیر . ولی خوب کولر خوب تهیه کنید ضامن سلامت و طول عمر قطعات شماست .
خب پس یه کولر قویتر نهایتا تا 100 تومن بگید بگیرم(شنیدم ک پردازنده های skylake با کولر های سنگین امکان آسیب و خم شدگی دارن) یه کولر سبک باشه
الان این مدل Samsung S24D595 Plus 24inch PLS رو هم تو لیون دیدم با Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS مقایسه کردم هیچ تفاوتی با هم ندارن پس برای چی اولی 40 تومن گرونتره؟
نقل قول:
خب پس یه کولر قویتر نهایتا تا 100 تومن بگید بگیرم(شنیدم ک پردازنده های skylake با کولر های سنگین امکان آسیب و خم شدگی دارن) یه کولر سبک باشه
الان این مدل
Samsung S24D595 Plus 24inch PLS رو هم تو لیون دیدم با Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS مقایسه کردم هیچ تفاوتی با هم ندارن پس برای چی اولی 40 تومن گرونتره؟
به خاطر پایه که مونیتور روش قرار میگیره
Cooler Master Blizzard T2 حدود 123 تومنه وزنش هم کم هست .