شما صرفاً فرافکنی کردید و در هیچ پستیتون واضح و شفاف جواب این را قسمت را ندادید :
البته من بعد از جوابی که به آرمان دادید که من نمیام 20 درصد ضرر کنم ، مضمون این بود که روال کارتون همینه ، البته این برداشت شخصی بود چون شما هیچ جایی واضح به این صحبت های من پاسخ ندادید و یا بهتر بگم نخواستید پاسخ بدید .واقعا ممنونم از اینکه انقدر به فکر اورکلاک ایرانید و این همه صداقت پیشه کارتون میکنید ! که من باید بیام تو مغازه سی پی یو باکس شده رو ببینم و خط های بست مادر برد رو رش ببینم و بعد از شما بپرسم که آیا این سی پی یو تست شده ؟ و تازه شما جواب بدید آره تست شده ! این یعنی اگه فهمید میگم اگرم نه که هیچ !
من فکر میکردم صداقت یعنی اینکه روزی که میام میگم سی پی یو میخوام برگردید بگید نیما جان یه سی پی یو هست بچه ها تست کردن 6.2 میره اونو میخوای ؟ شاید من اشتباه میکنم نه ؟
نیما جان در اون حد و توان نیستید که مشخص کنید که من صداقت دارم یا ندارم و یا داشته باشم یا نداشته باشم نیما جان . شرمندم میدونم که در مقابل این جمله جبهه میگیرید ولی جوابیه که شما درخواست کردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین صحبت دیگه آخرشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه دم از صداقت میزنید بعد که یکی میاد میگه و انتقاد میکنه از صداقتتون میگید شما در حدی نیستید که در مورد صداقت من صحبت کنید . خنده داره ، نه ؟ لابد من و n نفر از کاربران دیگه در حدی نیستیم و فقط دوستان و نزدیکانتون در حدی هستند یا بهتر بگیم حد یعنی فقط تایید صداقت شما ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا !ما که همیشه اونجا نیستیم ببینیم چه خبره...!

Bookmarks