پاسخ: اندرحکایت @@@@ در بازار کامپیوتر ایران
نقل قول:
من کارت رو از کیفم در آوردم و در دست راستم گرفتم و با دست چپ سی پی یو رو اینور اونور میکردم ! شما هم سرتون پایین بود که من بهتون گفتم این تست شده سرتون رو بالا گرفتید با یه لبخند ملیح گفتید چطور مگه ؟ گفتم خودتون نگاه کنید بعد گفتید آره نیما جان سی پی یو تست شده !!
واقعا ممنونم از اینکه انقدر به فکر اورکلاک ایرانید و این همه صداقت پیشه کارتون میکنید ! که من باید بیام تو مغازه سی پی یو باکس شده رو ببینم و خط های بست مادر برد رو رش ببینم و بعد از شما بپرسم که آیا این سی پی یو تست شده ؟ و تازه شما جواب بدید آره تست شده ! این یعنی اگه فهمید میگم اگرم نه که هیچ !
من فکر میکردم صداقت یعنی اینکه روزی که میام میگم سی پی یو میخوام برگردید بگید نیما جان یه سی پی یو هست بچه ها تست کردن 6.2 میره اونو میخوای ؟ شاید من اشتباه میکنم نه ؟
فشار ؟ والا الان احساس میکنم روی شما فشاره که اینطوری پست دادید و جبهه گیری کردید ! :دی
من هم شما رو دوست خودم میدنستم وگرنه امکان نداشت یه بار بیام اون سمتی حتی برای سر زدن به شما نیام !
شما هم منو ببخشید که با اعتمادم باعث شدم این اتفاق بیفته !
متاسفانه آدم ها ظاهری که همیشه نشون میدند را توی بحث های جدی و بعضاً دعوا میگذارند کنار . و من دلیلی نمیبینم که بخوام جواب همچین جمله ای را بدم ...
من میدونم که تا فردا اینجا پست داده میشه و باید جواب بدم
نیما به نظر خودت میشه به کسی که هر روز داره با اینجور کالاها بازی میکنه چیزی رو پنهون کرد؟؟؟؟ تو همون لجظه اومدی تو و من بهت پردازنده رو دادم و داشتی به مشخصاتش نگاه میکردی و هنوز صحبتی نشده بود بینمون .
بله روی من فشار اودم نیما جان که چرا این حرفها رو به شما زدم و خیلی چیزهای دیگه رو و شما حق دارید و اون اموشن :دی هم نیاز نبود عزیزم
شما اگر به من اعتماد داشتید نیاز نبود 100 قیمت کنید عزیز اینها همه دلایلی هستش که توی کار بهش میرسم و این کارها رو با سالها تجربه انجام میدم (البته این حق مشتریه و من مشکلی نمبینم ) ولی میگید که اعتماد دارید و میاد خرید میکنید این زیاد رو وراست نیستش نیما جان . اگر خوش قیمت نباشه و و شخص دیگه ای نداشته باشه این اتفاق نمیفته .
نقل قول:
متاسفانه آدم ها ظاهری که همیشه نشون میدند را توی بحث های جدی و بعضاً دعوا میگذارند کنار . و من دلیلی نمیبینم که بخوام جواب همچین جمله ای را بدم ...
دقیقا درسته نیما جان و باید در جای مناسب رفتار مناسب همون موقع رو نشون داد
من جوابهای دادنی رو باید میدادم و زیاد سرتون رو بدرد نمیارم و نمیخوام بیخودی قضاوت کنم ولی میدونم مشکل از همون "نه" گفتن من هستش و فکر نمیکردم با یک بار نه گفتن مسئله جور دیگه ای میشه
نقل قول:
اقای حسینی فراموش نکنید که اون CPU از قبل برای یک سیستم جدید که همونجا توسط همکارتون داشت اسمبل میشد باز شده بود ...! گفتید که یک Max CPU-Z بزن اگر بالای 5.4 بود برای سالار بر میدارم بعد که بنده با استفاده از یک پروفیل که قبلا توسط بچه های خوتون تنظیم شده بود پاز داخل بایوس لعود کردم و فقط کمی Vcore + ضریب دادم که 5.4 براتون اوردم بالا و یک بار برای 5.5 تست کردم که نشد ( روی همون پروفایل از قبل تنظیم شده) و بعد گفتید برای سالار بر میدارم......این نبود که 10 تا پردازنده بگیرید باز کنید دونه دونه تست کنید بعد هر کدوم که فرکانس بالا نزد جای آکبند به مشتری بدید...! هر کدوم که خوب بود برای خودتون نگه دارید.. درست نمیگم؟ + اگه اون روز من اونجا نبودم هصلا اون CPU تست نمیشد که بخواد حتی 5.4 بزنه...!
آخه داریم میبینیم دیگه در جریان قرار نمیگیرند دیگه ! اینو همه میدونند ...
ایا شما دید ما بجای اکبند به مشتری جنس میفروشیم ؟؟؟؟؟؟ هر وقت جواب این سوال رو داذید میتونم در خدمت سوالات دیگتون باشم
نقل قول:
ایا شما دید ما بجای اکبند به مشتری جنس میفروشیم ؟؟؟؟؟؟ هر وقت جواب این سوال رو داذید میتونم در خدمت سوالات دیگتون باشم
بله..همین نیما....
من دلیل نمیبینم بحث رو ادامه بدم...گفتنی ها گفته شد...!
آقای حسینی خیلی جالبه ، شما دقیقاً قسمت های اصلی صحبت ها را جواب نمیدید :1. (35):
نقل قول:
واقعا ممنونم از اینکه انقدر به فکر اورکلاک ایرانید و این همه صداقت پیشه کارتون میکنید ! که من باید بیام تو مغازه سی پی یو باکس شده رو ببینم و خط های بست مادر برد رو رش ببینم و بعد از شما بپرسم که آیا این سی پی یو تست شده ؟ و تازه شما جواب بدید آره تست شده ! این یعنی اگه فهمید میگم اگرم نه که هیچ !
من فکر میکردم صداقت یعنی اینکه روزی که میام میگم سی پی یو میخوام برگردید بگید نیما جان یه سی پی یو هست بچه ها تست کردن 6.2 میره اونو میخوای ؟ شاید من اشتباه میکنم نه ؟
آقای حسینی عزیز ، به جای اینکه دنبال این بگردید به این و اون گیر بدید و روی مسائل غیر مرتبط تمرکز کنید ، بهتره صادق باشید ...
نقل قول:
بله..همین نیما....
من دلیل نمیبینم بحث رو ادامه بدم...گفتنی ها گفته شد...!
نه ارمان جان شما اینجا نبودید و ندیدید !!!! هر وقت دیدید واقعیت رو اینجا بگید تا همه بودنن ما ادمهای درستی نیستیم
نقل قول:
نه ارمان جان شما اینجا نبودید و ندیدید !!!! هر وقت دیدید واقعیت رو اینجا بگید تا همه بودنن ما ادمهای درستی نیستیم
همین چیزی که نیما و بقیه سره این قضیه دیدند فکر میکنم کفایت کنه....ما که همیشه اونجا نیستیم ببینیم چه خبره...!
به هر حال موفق باشید.
نقل قول:
آقای حسینی خیلی جالبه ، شما دقیقاً قسمت های اصلی صحبت ها را جواب نمیدید :1. (35):
آقای حسینی عزیز ، به جای اینکه دنبال این بگردید به این و اون گیر بدید و روی مسائل غیر مرتبط تمرکز کنید ، بهتره صادق باشید ...
به شما گفتم عزیزم و جوابتون رو هم دادم و توضیحاتم رو هم دادم و این شما هستید که نمیخواید جوابها رو بگیرید . و اون روز هم من به شما همه چیز رو شفاف گفتم و توضیح دادم
نیما جان در اون حد و توان نیستید که مشخص کنید که من صداقت دارم یا ندارم و یا داشته باشم یا نداشته باشم نیما جان . شرمندم میدونم که در مقابل این جمله جبهه میگیرید ولی جوابیه که شما درخواست کردید .
نقل قول:
درسته عزیزم اریانا شاید چند بار چنین کاری رو کرده ولی همین فروشگاه چقدر به بچه های اورکلاک به خاطر کالاهای هایند و فهمش توی اورکلاک کمک کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی دنبال این بودن که ببینن انلاک میشه یا نه و ایشون در مقابل فهمیدن چنین چیزی نباید مبلغی میگرفت ؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چقدر باید توقعات دیگران رو براورده کرد . و فکر کنم اگر کالاهامون رو مفت بدیم همه چیز حل مشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد و همه رازی میشن و گور بابای فروشنده ها !!!!
هزینش مهم نبود چون فقط 30 تومن گرونتر از فنوم دو هسته ای میفروخت
اصل کار ضمانت سوخت 3 ساله ماتریکس بود که تبدیل شده بود به ضمانت 1 ساله خودش
تازه میگفت باید بیاری سیستمت رو ما ببندیم ممکنه قدیمی باشه مین برد نشناسه این 4 هسته ای های جدید رو !!!!!
شما صرفاً فرافکنی کردید و در هیچ پستیتون واضح و شفاف جواب این را قسمت را ندادید :
نقل قول:
البته من بعد از جوابی که به آرمان دادید که من نمیام 20 درصد ضرر کنم ، مضمون این بود که روال کارتون همینه ، البته این برداشت شخصی بود چون شما هیچ جایی واضح به این صحبت های من پاسخ ندادید و یا بهتر بگم نخواستید پاسخ بدید .
نقل قول:
نیما جان در اون حد و توان نیستید که مشخص کنید که من صداقت دارم یا ندارم و یا داشته باشم یا نداشته باشم نیما جان . شرمندم میدونم که در مقابل این جمله جبهه میگیرید ولی جوابیه که شما درخواست کردید .
:gasp::1. (27)::1. (27)::gasp:
این صحبت دیگه آخرشه ! :1. (35):
همیشه دم از صداقت میزنید بعد که یکی میاد میگه و انتقاد میکنه از صداقتتون میگید شما در حدی نیستید که در مورد صداقت من صحبت کنید . خنده داره ، نه ؟ لابد من و n نفر از کاربران دیگه در حدی نیستیم و فقط دوستان و نزدیکانتون در حدی هستند یا بهتر بگیم حد یعنی فقط تایید صداقت شما ؟؟ :1. (27):
نقل قول:
ما که همیشه اونجا نیستیم ببینیم چه خبره...!
والا !
نقل قول:
شما صرفاً فرافکنی کردید و در هیچ پستیتون واضح و شفاف جواب این را قسمت را ندادید :
البته من بعد از جوابی که به آرمان دادید که من نمیام 20 درصد ضرر کنم ، مضمون این بود که روال کارتون همینه ، البته این برداشت شخصی بود چون شما هیچ جایی واضح به این صحبت های من پاسخ ندادید و یا بهتر بگم نخواستید پاسخ بدید .
:gasp::1. (27)::1. (27)::gasp:
این صحبت دیگه آخرشه ! :1. (35):
همیشه دم از صداقت میزنید بعد که یکی میاد میگه و انتقاد میکنه از صداقتتون میگید شما در حدی نیستید که در مورد صداقت من صحبت کنید . خنده داره ، نه ؟ لابد من و n نفر از کاربران دیگه در حدی نیستیم و فقط دوستان و نزدیکانتون در حدی هستند یا بهتر بگیم حد یعنی فقط تایید صداقت شما ؟؟ :1. (27):
والا !
نیما جان اگر اشتباهی بکنم شهامتش رو دارم پاسخگو باشم .
در ضمن در جمله بالا اسم شما رو گفتم و فقط خطابم به شما بوده عزیز شما الان دارید از طرف همه صحبت میکنید . و جمع میزنید . فقط از خودت بگو عزیز . شما در کدوم جملات من دید که دیگران رو خطاب قرار بدم ؟؟؟
ما نادیده ها زیاد داریم که فکر میکنیم دیدیم و میدونیم و بجای دیگران هم حرف میزنیم
اینها همه زاده تخیل شماست و شما اینجوری فکر میکنید . انتقاد هم نیاز به پاسخگویی داره که من انجام دادم