من کارت رو از کیفم در آوردم و در دست راستم گرفتم و با دست چپ سی پی یو رو اینور اونور میکردم ! شما هم سرتون پایین بود که من بهتون گفتم این تست شده سرتون رو بالا گرفتید با یه لبخند ملیح گفتید چطور مگه ؟ گفتم خودتون نگاه کنید بعد گفتید آره نیما جان سی پی یو تست شده !!

واقعا ممنونم از اینکه انقدر به فکر اورکلاک ایرانید و این همه صداقت پیشه کارتون میکنید ! که من باید بیام تو مغازه سی پی یو باکس شده رو ببینم و خط های بست مادر برد رو رش ببینم و بعد از شما بپرسم که آیا این سی پی یو تست شده ؟ و تازه شما جواب بدید آره تست شده ! این یعنی اگه فهمید میگم اگرم نه که هیچ !

من فکر میکردم صداقت یعنی اینکه روزی که میام میگم سی پی یو میخوام برگردید بگید نیما جان یه سی پی یو هست بچه ها تست کردن 6.2 میره اونو میخوای ؟ شاید من اشتباه میکنم نه ؟

فشار ؟ والا الان احساس میکنم روی شما فشاره که اینطوری پست دادید و جبهه گیری کردید ! :دی

من هم شما رو دوست خودم میدنستم وگرنه امکان نداشت یه بار بیام اون سمتی حتی برای سر زدن به شما نیام !

شما هم منو ببخشید که با اعتمادم باعث شدم این اتفاق بیفته !

متاسفانه آدم ها ظاهری که همیشه نشون میدند را توی بحث های جدی و بعضاً دعوا میگذارند کنار . و من دلیلی نمیبینم که بخوام جواب همچین جمله ای را بدم ...
من میدونم که تا فردا اینجا پست داده میشه و باید جواب بدم
نیما به نظر خودت میشه به کسی که هر روز داره با اینجور کالاها بازی میکنه چیزی رو پنهون کرد؟؟؟؟ تو همون لجظه اومدی تو و من بهت پردازنده رو دادم و داشتی به مشخصاتش نگاه میکردی و هنوز صحبتی نشده بود بینمون .

بله روی من فشار اودم نیما جان که چرا این حرفها رو به شما زدم و خیلی چیزهای دیگه رو و شما حق دارید و اون اموشن :دی هم نیاز نبود عزیزم

شما اگر به من اعتماد داشتید نیاز نبود 100 قیمت کنید عزیز اینها همه دلایلی هستش که توی کار بهش میرسم و این کارها رو با سالها تجربه انجام میدم (البته این حق مشتریه و من مشکلی نمبینم ) ولی میگید که اعتماد دارید و میاد خرید میکنید این زیاد رو وراست نیستش نیما جان . اگر خوش قیمت نباشه و و شخص دیگه ای نداشته باشه این اتفاق نمیفته .

متاسفانه آدم ها ظاهری که همیشه نشون میدند را توی بحث های جدی و بعضاً دعوا میگذارند کنار . و من دلیلی نمیبینم که بخوام جواب همچین جمله ای را بدم ...
دقیقا درسته نیما جان و باید در جای مناسب رفتار مناسب همون موقع رو نشون داد

من جوابهای دادنی رو باید میدادم و زیاد سرتون رو بدرد نمیارم و نمیخوام بیخودی قضاوت کنم ولی میدونم مشکل از همون "نه" گفتن من هستش و فکر نمیکردم با یک بار نه گفتن مسئله جور دیگه ای میشه