من میدونم که تا فردا اینجا پست داده میشه و باید جواب بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما به نظر خودت میشه به کسی که هر روز داره با اینجور کالاها بازی میکنه چیزی رو پنهون کرد؟؟؟؟ تو همون لجظه اومدی تو و من بهت پردازنده رو دادم و داشتی به مشخصاتش نگاه میکردی و هنوز صحبتی نشده بود بینمون .
بله روی من فشار اودم نیما جان که چرا این حرفها رو به شما زدم و خیلی چیزهای دیگه رو و شما حق دارید و اون اموشن :دی هم نیاز نبود عزیزم
شما اگر به من اعتماد داشتید نیاز نبود 100 قیمت کنید عزیز اینها همه دلایلی هستش که توی کار بهش میرسم و این کارها رو با سالها تجربه انجام میدم (البته این حق مشتریه و من مشکلی نمبینم ) ولی میگید که اعتماد دارید و میاد خرید میکنید این زیاد رو وراست نیستش نیما جان . اگر خوش قیمت نباشه و و شخص دیگه ای نداشته باشه این اتفاق نمیفته .
دقیقا درسته نیما جان و باید در جای مناسب رفتار مناسب همون موقع رو نشون دادمتاسفانه آدم ها ظاهری که همیشه نشون میدند را توی بحث های جدی و بعضاً دعوا میگذارند کنار . و من دلیلی نمیبینم که بخوام جواب همچین جمله ای را بدم ...
من جوابهای دادنی رو باید میدادم و زیاد سرتون رو بدرد نمیارم و نمیخوام بیخودی قضاوت کنم ولی میدونم مشکل از همون "نه" گفتن من هستش و فکر نمیکردم با یک بار نه گفتن مسئله جور دیگه ای میشه

Bookmarks