تو تهران این قیمت هست یا نهنقل قول:
من امروز میخام برم بگیرم
Printable View
تو تهران این قیمت هست یا نهنقل قول:
من امروز میخام برم بگیرم
باید بپرسید ولی همیشه رمی بگیرید که گارانتی معتبری داشته باشد . مثل کینگ مکس و TWINMOS و بقیه برندهائی که نماینده اصلی دارند .
بله هست. توي مجتمع کامپيوتر ايران راحت گيرت مياد. گارانتيشم 100٪ معتبره و من خودم از گارانتيش هم راضي بودم.نقل قول:
نقل قول:
خواهشا اگر امروز رفتید به این قیمت که دوست مون می گن خریدی همین جا اعلام کنید از کجا گرفتید ما هم بدونیم شاید گرون می خریم من که Adata2*1 با باس 1333 خریدم 65 هزار تومان قیمتی هم که از این رم دارم 2گیگش 57500 حالا اگر شما همین باس رو یعنی 1333 با قیمت 48 هزار تومان پیدا کردین لطفا برای ما هم بگید از کجا خرید داشتید.
سلام من سیستم رو هفته قبل جمع کردم این چند روز هم تهران نبودم نتونستم قیمتا با مشخصات بگم انشاالله عکس ها رو هم میزارم هفته قبل فقط تونستم سیستم اسمبل کنم و قطعات رو تست کنم
سیستم رو شب یلدا جمع کردم
سیستم از این قرار شد
MB: ASRok m3a785mxh قیمت 104 تومن با گارانتی شاب البته 4تومن به رفیق آقا نیما بدهکار شدم تا آخر هفته بهش میدم مدل. MGH اصلا نبود مجبور شدم MXH بگیرم بازم نسبت به قبلی بهتر
CPU: AMD AT II X3 425 قیمت 82 تومن با گارانتی آسمان
RAM:rendition1*2G ddr3 1333 قیمت 48 تومن با گارنتی در ضمن رم 2*1 گیگ یعنی دو ماژول 1گیگ قیمتش از 52 بود به بالا اما من 2 گیگ گرفتم که پول دستم اومد یه 2 دیگه بزارم کنارش بشه 4 دو کاناله
کیس گرین TOLIP + مشکی 40 تومن
پاور GP430a گرین 38 تومن
سرعتش خوبه بدک نیست کارت گرافیکش آنبردش هم خوبه در حد معموله
الانم ویستا روش نصب کردم برای تست تا یک هفته بعدش همون 7 رو نصب میکنم البته سه ورژن 7 روش نصب کردم ارور داد یعنی موقع کار با موزیلا صفحه آبی میومد بعد سیستم ریست شد جای رم و سوکت هارد رو عوض کردم این مشکل هم به لطف خدا حل شد
یه کیس TRIO هم برای دوستانم گرفتم خیلی کیس قشنگی ولی از نظر ظاهری به Tolip نمیرسه خنک کنندگی هر دو کیس عالی ولی TRio خیلی بهتر از tolip خنک میکنه همچنین فن 25 سانتی با LED های آبیش خیلی قشنگ تر کرده کیس رو و هم چنین آمپر های آنالوگش خیلی خوب طراحی شدن
فعلا موس ندارم چون موسم USB نبود کیبرد رو وصل کردم رو حالت موس دستی با دکمه های عددی جای موس کار میکنم
در مورد سیستم نظر بدید
مبارکتون باشهنقل قول:
برای سیستم آنبرد بهتره رم دوال چنل استفاده بشه ، چون در این حالت به خاطر استفاده مستقیم gpu از رم سیستم ، ممکنه رم گلوگاه بشه
گرافیک رو راحت و بدون دردسر میتونی تا 40 ٪ آور کلاک کنی که توی بازی اثر زیادی داره
اگر خواستی ساید پورت رو هم آور کنی بهتره اونو با رم سیستمت برابر کنی و بیشتر از اون نری :give_rose:
سلام دوست عزيز. نظر بنده:نقل قول:
مادربورد رو تاييد نميکنم. امنيدوارم براتون دردسر ساز نشه(اونم با پردازنده AMD). گارانتيش هم چندان تعريفي نداره.
پردازندتون در برند AMD نسبتا خوبه. اما به شخصه اينتل رو ترجيح مي دم(اين يک نظر و تجربه شخصيه).
برند RAM شما چندان معروف نيست و مي تونستيد از برندخهاي بهتري نظير Corsair يا Crusial يا G.Skill يا Super Talent با کمي هزينه بيشتر تهيه کنيد. اما بعيد مي دونم براتون مشکل ساز بشه.
کيس و پاورتون عاليه.
ماوي هم پيشنهاد بنده A4Tech Glaser با قيمت 8000 تومانه.
مبارکتون باشه و اميدوارم که مدتها بدون مشکل براتون کار کنه. :11():
:cry:امروز چندمین باره که این ارور ها رو میده
کسی میتونه کمک کنه
فقط تونستم
از این دو عکس بگریرم
چون بقیه سیستم رو ریست میکنه:1. (29)::1. (29)::1. (28)::1. (28)::1. (28)::cry::cry::cry::cry::cry:
احتمال بالای ۹۰٪ رمها مشکل دارهنقل قول:
سیستم رو که آورکلاک که نکردید ؟
احتمال داره مشکل از تنظیمات مینتون باشه