گرین ساخت کجاس و کولر مستر ساخت کجاس
Printable View
گرین ساخت کجاس و کولر مستر ساخت کجاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کولر مستر
کلاک بیس 4200 روی 500 هستش ، تا نزدیک 1000 اسیبلش کردم ولی بالاتر نیاز به خنک کننده بهتر برای nb و همینظور نصب خنک کننده روی ساید پورت دارهنقل قول:
یه قلق هم داره آورکلاک رم گرافیک ، باید روی فرکانس بالا رم سیستم رو با سایدپورت با هم بالا ببرید و اگر سرعت ساید پورت بیشتر بشه صفحه بهم میریزه :give_rose:
یعنی من بدون نیاز به کولر میتونم این سیستم CPU تا3.5
و VGA تا 1000
آور کنم CPU245 چقدر آور میشه
در ضمن من منتظرم طرف پولش آماده بشه به من گفت تا سر برج حقوقش بگیره بیاد سیستم 100 برداره
راستی از کجا بگیرم بهتره ایرانیان رضا علائدین یا اگه جایی آشنا سراغ دارید که اطمینانی باشه قیمت به روز باشه
معرفی کنید.
گرین ساخت کجاس
:1. (27): ممنون
تا 850 تا 900 روی گرافیک حساب کن و cpu هم راحت تا 3.5 میادنقل قول:
بیخود هم پول بابت 245 حروم نکنم تنها تفاوتش یه تنظیم کوچیک تو بایوسه ، همون 240 رو بگیر ۵ تومن هم ۵ تومنه :wink:
نقل قول:دوستان یک مقدار نامردی که Athlon X2 240 را اورکلاک میکنید ولی e6300 , e5200 را حاضر نیستید اول اورکلاک کنید بعد مقایسه کنید. :1. (18):نقل قول:
اینجا یک مقایسه بین E5200 با Athlon X2 250 که یک مقدار از Athlom X2 240 قویتر هستش موجود هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا تاپیک رو دنبال کنیدنقل قول:
ایشون اول سئوال کردند قدرت 240 با کدام پردازنده اینتل برابره ، که جواب دادم تقریبا با e5200
بعد سئوال کردند اگر 240 رو تا فرکانس 3.5 گیگاهرتز آور کنند معادل کدوم پردازنده اینتل میشه که عرض کردم e6300
اینجا بحث مقایسه نبود که بخواهیم ریویو بدیم
حالا کجای این سئوال جوابها نامردیه بنده درک نمیکنم
از ایران بگیر . :lol:نقل قول: