رو جعبه مین زده با AMD over drive ی یا همون ACC پردازنده X3 710 رو به X4 تغییر میدهنقل قول:
فکر کنم واسه اونایی که کش L3 دارن بازم در این زمینه راهنماییم کنید وقتی ACC رو باز میکنم مگه لطفا صبر کنید
Printable View
رو جعبه مین زده با AMD over drive ی یا همون ACC پردازنده X3 710 رو به X4 تغییر میدهنقل قول:
فکر کنم واسه اونایی که کش L3 دارن بازم در این زمینه راهنماییم کنید وقتی ACC رو باز میکنم مگه لطفا صبر کنید
برو توی ستاپ توی تب دوم ( oc tweaker ) گزینه advanced clock calibration رو به حالا auto بزار یه f10 یه enter وسلام :wink:نقل قول:
وقتی سیستم ریست شد بیا توی بایوس توی همون صفحه اول اگر باز شده باشه اسم پردازندتو میزنه b25
بعد هم برو توی ویندوز با cpuz تعداد هستهها رو ببین و تست استیبل بودن بگیر
امیدوارم باز بشه :give_rose:
من تا 15 % آور کردم اینم عکس CPUz تا چقدر میتونم آور کنم
میخوام پردازنده گرافیکم رو آور کنم تو ستاپ بایوس 700 زدم تا چند میشه آور کرد
الانم میخوام کاری که گفتی بکنم ببینم باز میشه یا نه
آقا نیمانقل قول:
من این کار رو کردم CPU شد PHENOM X4 B25 ولی موقع بالا اومدن ویندوز ارور memory mangment داد مجبور شدم بایوس رو به حالت اول برگردونم
برای اینکه این ارور رو نده چی کار کنم
با فن استوک تا حوالی 3.4 تا 3.5 مشکلی نداری ولی اگر بالاتر بری پردازنده زیاد داغ میشهنقل قول:
والا من بعد از تغییر در هیتسینک پل شمالی و نصب هیت سینک روی ساید پورت تونستم به 1050 هم برسم ولی با تجهیزات استوک اگر تهویه رو درست کنی به 800-900 میتونی برسی
برو اون آنلاک رو تست کن خبر بده که حداقل 20 تومن کاسب میشی :wink: ( چون قدرت b25 در کلاک دیفالت بیشتر از 620 هستش )
تو این حالت باید یکم با آپشنها بازی کنینقل قول:
acc رو که auto میکنی یه آپشن زیرش اضافه میشه بزارش رو all core و با اون اعداد که بهت میده تست کن ( بین -12 تا +12 )
یکی یکی تست کن
اگر جواب نداد یکم به پردازنده ولتاژ بده و تست کن
البته اکثر مواقع اگر پردازنده سالم باشه تو همون تست اول نتیجه میگیری ولی اگر همون اول استیبل نباشه انجام کارهای بالا حدود 30٪ امکان داره که سیستم رو استیبل کنه ولی به آزمایشش میارزه :wink:
یادم رفت سئوال کنم کش l3 رو باز کرد یا نه ؟ ( تو همون صفحه اول بایوس l3 رو میزنه )
چون ممکنه کور خراب باشه ولی کش سالم باشه که در اون حالت قدرتش یه چیزی میشه تو مایههای phenom ii 720
بله کش L3 فعال کرد اونم 6 مگ بودنقل قول:
ولی بازم همون ارور رو داد memory magment
توضیح بدید کدوم پارامتر ها رو تغییر بدم که این ارور رو نده ویندوز عوض کنم مشکل حل میشه
من تا 2 مرحله بالاتر از ولتاژ 1.250 خود مین رو اضافه کردم اما همون ارور موقع بالا اومدن میده
خوب همینجا تایپک ارتقا سیستم رو تموم میکنم
ادامه بحث تو قسمت آورکلاک میزارم
با تشکر از آقا نیما و آقا رضا وبقیه افرادی که در جمع کردن این سیستم کمکم کردن