حتما يه Load Bios Default انجام بديد. رمهاتونم از حالت Dual Channel در بياريد و نتيجه رو بگيد. :11():
Printable View
حتما يه Load Bios Default انجام بديد. رمهاتونم از حالت Dual Channel در بياريد و نتيجه رو بگيد. :11():
نه آور نکردمنقل قول:
فکر نکنم از رم ایراد داشته باشه چون اگه رم ایراد داشته باشه یا هارد بد سکتور داشته باشه
موقع نصب XP تو قسمت کپی فایل ستاپ ارور نات کپی میده چون قبلا رو سیستم قبلی این مشکل داشتم
و تجربه کردم
مشکل اینه که موقع آپلود کردن عکس تو فرووم پیش میاد الانم از IE ویندوز7 استفاذه میکنم عکسای بالا رو که آپ کردم دوباره همون پیغام رو داد شانس آوردم آپ شد یه بارم داشتم بازی میکردم گرافیکش فریم به فریم نشون میداد یه ارور دیگه داد
فکر کنم مشکل از دمای بالای پردازنده باشه چون موقع که ارور میده دمای کیس خیلی بالا هست
الان سیمای پاور از پشت سینی مین رد کردم
باز تا الان مشکل نداشت
ممنون از راهنماییتون
در ضمن هنوز تو فکر آور هستم ولی باید ببینم مشکل اصلی از کجاست
بایوسش رو هم آپدیت کردم در ضمن من یه رم 2 بیشتر ندارم که همون سینگل میشهنقل قول:
موقع کار با مزیلا این ارور رو میده که الان 7 نصب کردم موزیلا هم نصب نکردم این ارور رو نداد ولی تو باز یه MOTOR trial یه با این ارور رو داد
در ضمن ویندوز کند بالا میاد ولی وقتی بالا میاد سرعتش خوبه تو این دو روز 4 مدل ویندوزز عوض کردم همه تو موزیلا این ارور رو نشون دادن موقع آپ کردن عکسا
کاري که گفتم رو انجام داديد؟
بله هنوز ارور ندادهنقل قول:
پس ممکنه ايراد همين باشه.(البته اميدوارم)نقل قول:
اینم عکسای سیستم
این سری پردازندههای athlon ii دماشون پائینه مگر اینکه تهویه کیس شما مناسب نباشهنقل قول:
در این ضمینه مبین عزیز تجربه خوبی داره میتونید ازشون کمک بگیرید
در کل عاملهای اسیبل نبودن سیستم معمولا به نوع رم و همونطور که فرمودید دما مربوط میشه
دماها رو مونیتور کنید و با برنامه occtpt سیستم رو زیر فشار سنگین قرار بدین ، اگر مشکل دما داشته باشید با این تست قطعا خودش رو نشون میده :give_rose:
برنامه رو دانلود کردم رو cpu تو چه حالت تست کنمنقل قول:
در ضمن gpu رو نشناخت
از همه جا عکس گرفتی به جز اونجائی که باید میگرفتی :lol:نقل قول:
چندتا فن رو کیس هست ؟