لطفا نظر کلي نديد. اين از يک مدير کارکشته مثل شما بعيده. ضمنا بنده هر جا احساس کنم که مشاوره دادن صحيح نباشه و باعث اجحاف در حق مراجعه کنندگان بشه بي رودرباسي اونو درستش مي کنم.(شايدم اشتباه کنم اما بايد بحث منطقي و درست پيش بره خيلي اوقات هم شده که اشتباهمو پذيرفتم(چرا اينارو نمي بينيد؟!).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اينقدر کم لطفي نکن بهادر جان. من مدتهاست دارم توي فرومي که شما جزء مديريتش هستيد مشاوره مي دم و در گذشته گاها هم فقط خودم تنها و يکه اين بار رو به دوش مي کشيدم. اين حرف از شما بعيده.
برخي دوستان مدرک و منطق هم براشون بياريد فايده اي نداره. اما اين دليل نميشه که سکوت کنيم و مراجعه کننده متضرر بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همين بحثها و منظقها باعث ميشه که مراجعه کننده بتونه تصميم بگيره. والا يه مشت نوشته خام با چند مدل نظر از ديد يه مراجعه کننده غيرمتخصص چندان لطفي نداره و فقط گيجش مي کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقديم احترام.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks