برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام Hapalii عزيز. عزيزم من چند تا سوال دارم:
1) ميشه واسه بنده کاربرد پورت HDMI روي اين مانيتور رو توضيح بديد؟ آيا شما مورد استفاده اي براش سراغ داريد؟ چون اگر قرار باشه فيلمها يا تصاوير کلا با کامپيوتر نمايش داده بشه اين پورت هيچ کارآيي نداره. آيا شما Devicer سراغ داريد که به اين پورت وصل بشه و بدرد بخور باشه؟
2) عزيز معني اين جمله شما چيه؟ "اون نصبت به کنتراست 1600 *900 مانتور سامسونگ چندان مهم نیست"
؟؟؟
مگه واحد کنتراست با رزولوشن يکيه که شما نوشتيد کنتراست 1600٭900؟؟ تا جايي که بنده ديدم و توي سايتها نوشته واحد کنتراست بصورت دو عدد که يکيش هميشه 1 هست و ديگري بسته به نوع مانيتور با يک : از عدد 1 جدا شده است نوشته ميشه که همين عدد شاخصشه. براي مثال کنتراست 1:30000 در LG Flatron W2284F يا 1:50000 در Samsung Synacmaster P22500 و يا اغراق در LG Flatron W2286L که LED هست و نوشته 1:2000000 .
3) منظورتون از RGP چيه؟ فکر کنم منظورتون RGB هست(Red Green Blue). درسته؟ اگر نه ميشه بگين معني اين اصطلاح چيه؟
4) مگر مانيتور Samsung Syncmaster P22500 رزولوشنش Full HD نيست که شما مي فرمائيد که ال جي از اين نظر ارجحيت داره!؟!؟!؟
با مابقي فرمايشاتتون موافقم. اما به شخصه مطمئنم که پاور Memonex به گرد Green و Cooler Master نميرسه. مخصوصا اگر P/P در نظر بگيريد که گرين از همه بهتره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks