همون طوری که نیما جان گفتند کاربریتون از سیستم خیلی مهمه . کاربریتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
همون طوری که نیما جان گفتند کاربریتون از سیستم خیلی مهمه . کاربریتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
در مورد mainboard های X58 بطور کلی هر پردازنده سوکت 1366 را اگر مشکل سخت افزاری وجود نداشته باشه میشه تا 4Ghz اورکلاک کرد بنابراین به نظر من اگه برای تست اورکلاک و بنچمارک نمیخواهید واقعا ارزش این را ندارد که قیمت بالیی را برای مادربردهای آن هزینه کنید مگر آنکه نیازمند به امکانات خاصیدر مادر برد باشید که در مدلهای ارزانتر وجود ندارد.
من که خودم یک MSI X58-Pro دارم ازشم کاملا راضیم (البته به غیر از رنگ افتضاحی که برای برد انتخاب شده) هم قیمت پایینی داشت هم اینکه نسبت به قیمت امکانات اون خوب بود در ضمن با یک فلاش کردن بیوس از SLI هم پشتیبانی کرد .
از بین بردهای خوب دیگه میشه به Asus P6T اشاره کرد .
rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10), Shahryar (11-01-10), ViViD (11-01-10)
اورکلاک رم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یک رکورد اورکلاک cpu
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (11-01-10), rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10)
دوستان آیا واقعا این اورکلاک که با نیتروژن مایع انجام شده توجیه کننده پرداخت 170-180هزار تومان اضافه برای مادر برد هست.
به نظر شما بهتر نیست این پول صرف یک کارت گرافیک بهتر یا مقدار بیشتر رم یا یک رم از نوع بهتر گردد ؟
Hamid2547 (11-01-10), rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10), Shahryar (11-01-10), ViViD (11-01-10)
وقتی به این فرکانس میرسه یعنی پتانسیل خوبی دارد . چه با نیتروژن چه با ایر
rezaaghili (11-01-10), ripek (11-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست من . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شخصا تا بحال چیزی در حدود 6 ماربورد X58 رو تست کردم .
و توی اونها اگر Price / Performance و قابلیت های دیگه رو در نظر بگیریم ASUS P6T بهترین بود و در رده بعدی Gigabyte X58 UD4P و بعد از او EVGA 3 Way SLI بود .
به هیچ وجه Foxconn BloodRage GTI نسبت به قیمتی که داره ارزش و قابلیت نداره و من این مین رو پیشنهاد نمیکنم بهتون .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
|
|
مادربردی که شهریار جان گفتند برد خوبی هست به واسطه چیپ واسطه اقدام به پشتیبانی از USB 3.0 و ساتا 3.0 میکند . به نظر باید برد خوبی بیاد .
در مورد تغییر از X58 به 55 نظر خاصی ندارم . بستگی به نظر خودتون دارد . بردی که معرفی کردم نگفتم بهترین برد ولی یکی از گزینه هائی بود که به عنوان نظر مطرح کردم .
شاید دوستان چون با این بردها بیشتر کار کردند شناخت بهتری داشته باشن به خاطر همین .
در مورد کولینگ انتخاب خوبی هست و میشه به عنوان یک گزینه خوب بهش فکر کرد . ولی در مجموع همچنان نظر شخصی من روی CORE I7 هست روی هر بردی که صلاح میدونید . گیگابایت و اسوس و فاکسکان و MSI ,.....
منم به نظرم Core I7 سوکت 1366 بهترین گزینه است در مورد پشتیبانی از USB III و Sata III هم در آینده اگر لازم شد میشه با اضافه کردن یک کارت توسعه اونرا هم داشت.
ripek (11-01-10)
پیشنهاد منم رو P6T هست اول P6T SE رو پیشنهاد دادم که Extreme جان قیمت P6T رو تقریبا دادن که با قیمتی که من گرفتم خیلی فرق میکرد به خاطر همین P6T رو پیشنهاد میدم به نظر من اصلا لزومی نداره 300 - 400 تومن خرج مادربرد کنن یعنی واقعا P6T اینقدر ضعیفه که نیمتونه فرکانس سی پی یو رو رو 4.5 گیگاهرتز پایدار کنه یا مثلا خیلی خنک کنندش ضعیفه که داغ کنه
هر کاری که بخواید میتونید با این برد بکنید واقعا دیگه چه کاری هست که این برد نمیتونه انجام بده یا ما چه کاری میخوایم انجام بدیم که این برد کم میاره usb3 هم که گفتم بعدا میشه ردیفش کرد اصلا نیازی نیست که یه برد گرون بخریم به خاطر usb3
بهتره پولشونو خرج گرافیک و رم بهتر بکنند همونطور که نیما جان گفتند چه دلیلی داشته که DX11 رو انتخاب کردن
بیشتر برای بازی بوده دیگه چرا یه یه سیستم 1200000 باید کارتش 5750 باشه میتونه رمش 6GB triple channel باشه
عضو VIP شهرسختافزار
من اين ركورد رو با P6T بدست آوردم ولتاژ پردازنده 1.42 و فركانس هم 4470Mhz بود كه پايدارترين حالتي بود كه من ديده بودم هر تستي بگيد انجام شد اين يكي از سخت ترين تستها بود:
Going To Change New HardWare Soon
AlleN (11-01-10), HoSsEiN.iR (11-01-10), Shahryar (11-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks