پاسخ: کیس خالی Cori 5-7 تا 1200
نقل قول:
در بالا انتخاب بین بردهای x58 خیلی سخته نتایج هم عموما مثل هم هستند . این لینک زیر رو هم ببینید بد نیست . من دیدم دوستانی که برد bloodrage در اثر اور مشکل پیدا کرده بود و براشون عوض کرده بودند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهادر جان عوض کردند ولی فکر کنم با گرفتن هزینه عوض کردند ! :11():
رضا جان شما اکستریم اورکلاکینگ انجام میدید ؟
شما کاربریتون چیه عزیز ؟
ببینید از نظر اورکلاکینگ معمولی به نظرم تمامی برد های موجود تا 4-4.2 گیگاهرتز پشتیبانی می کنند و هیچ دلیلی نداره هزینه زیادی را برای Blood Rage GTI بدید .
P6T ، X58-UD3R - Flaming Blade ، MSI X58-Pro و ... .
برای شما تفاوت چندانی نمیکنند برد های بالا همگی برای کار شما تفاوتی ندارند ! :1. (23):
پیشنهاد بنده استفاده از i5 750 و P55A-UD3R ( در صورت نبودن UD3R میتونید UD3 بگیرید ) و یک کولر خوب برای اورکلاکینگ کاربردی هست !
این شکلی میتونید هم هزینه خودتون را روی کارت گرافیک و سایر قطعات بگذارید و هم اینکه ضمن داشتن کارایی و قدرت با پشتیبانی از SATA III و USB III میتونید اگه در آینده تصمیم داشته باشید ازشون استفاده کنید .
کولر هم پیشنهاد بنده خرید یک Core-Contact Freezer هست که با بست 1156 و قیمت 39 هزار تومن هست که به خاطر داشتن P/P مناسب توی این سیستم ارزش خرید داره . :1. (23):
این بررسی ها را هم پیشنهاد میکنم ببینید :
و ... .
شاد باشید ! :give_rose:
مادربردی که شهریار جان گفتند برد خوبی هست به واسطه چیپ واسطه اقدام به پشتیبانی از USB 3.0 و ساتا 3.0 میکند . به نظر باید برد خوبی بیاد .
در مورد تغییر از X58 به 55 نظر خاصی ندارم . بستگی به نظر خودتون دارد . بردی که معرفی کردم نگفتم بهترین برد ولی یکی از گزینه هائی بود که به عنوان نظر مطرح کردم .
شاید دوستان چون با این بردها بیشتر کار کردند شناخت بهتری داشته باشن به خاطر همین .
در مورد کولینگ انتخاب خوبی هست و میشه به عنوان یک گزینه خوب بهش فکر کرد . ولی در مجموع همچنان نظر شخصی من روی CORE I7 هست روی هر بردی که صلاح میدونید . گیگابایت و اسوس و فاکسکان و MSI ,.....
منم به نظرم Core I7 سوکت 1366 بهترین گزینه است در مورد پشتیبانی از USB III و Sata III هم در آینده اگر لازم شد میشه با اضافه کردن یک کارت توسعه اونرا هم داشت.
نقل قول:
سلام دوست گرامی
متاسفانه وقتی مبلغ بدون کاربری برای انتخاب سیستم عنوان میشه بنظرم پیشنهاد سیستم کاملا بازاری و صلیقهای میشه
زمانی بحث پیشنهاد تخصصی مطرح میشه که شما کاربری سیستم رو عنوان کنید
شما ۲ قطعه رو مشخص کردید که حدود ۳۰۰ هزار تومن از بودجه مورد نظر شما رو پوشش میده
ولی در انتخاب گرافیک یک تناقض شدید با هزینه مورد نظر شما وجود داره
اگر دوست شما اهل گیم نباشه پس گرافیک dx11 رو برای چه منظور انتخاب کرده و اگر سیستم گیمینگ میخواد به احتمال قوی نمیدونه این کارت ضعیفترین کارت این سری هستش و با اون نمیتونه بازی با رزولیشن و کیفیت بالا انجام بده
اگر فرض رو بر این بگذاریم که دوستتون نمیخواد در رزولیشن بالا بازی کنه با هزینه سیستم جور در نمیاد
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو :lol:
این معما رو حل کنید تا بتونید یه سیستم خوب برای دوستتون جمع کنید :give_rose:
سلام نیما جان دوست من در نهایت نظر بات منه
حالا نظر تو بگو اگه خودت بودی با 000/000/12 چی میکردی؟
نقل قول:
سلام نیما جان دوست من در نهایت نظر بات منه
حالا نظر تو بگو اگه خودت بودی با 000/000/12 چی میکردی؟
میزاشتم بانک سودش رو میگرفتم حالشو میبردم :lol:
شوخی کردما ناراحت نشی :give_rose:
باز که کاربری نگفتی من سیستم رو چه بیسی بچینم :1. (28):
نقل قول:
بهادر جان عوض کردند ولی فکر کنم با گرفتن هزینه عوض کردند ! :11():
رضا جان شما اکستریم اورکلاکینگ انجام میدید ؟
شما
کاربریتون چیه عزیز ؟
ببینید از نظر اورکلاکینگ معمولی به نظرم تمامی برد های موجود تا 4-4.2 گیگاهرتز پشتیبانی می کنند و هیچ دلیلی نداره هزینه زیادی را برای Blood Rage GTI بدید .
P6T ، X58-UD3R - Flaming Blade ، MSI X58-Pro و ... .
برای شما تفاوت چندانی نمیکنند برد های بالا همگی برای کار شما تفاوتی ندارند ! :1. (23):
پیشنهاد بنده استفاده از
i5 750 و P55
A-UD3R ( در صورت نبودن UD3R میتونید UD3 بگیرید ) و یک
کولر خوب برای
اورکلاکینگ کاربردی هست !
این شکلی میتونید هم هزینه خودتون را روی کارت گرافیک و سایر قطعات بگذارید و هم اینکه ضمن داشتن کارایی و قدرت با پشتیبانی از SATA III و USB III میتونید اگه در آینده تصمیم داشته باشید ازشون استفاده کنید .
کولر هم پیشنهاد بنده خرید یک
Core-Contact Freezer هست که با
بست 1156 و قیمت
39 هزار تومن هست که
به خاطر داشتن P/P مناسب توی این سیستم ارزش خرید داره . :1. (23):
این بررسی ها را هم پیشنهاد میکنم ببینید :
و ... .
شاد باشید ! :give_rose:
سلام مرسی شهریار جان بابت نظر ارزشمندت
حالا میشه بر پایه cor i 5 پیشنهادت رو بدی
پیشنهاد منم رو P6T هست اول P6T SE رو پیشنهاد دادم که Extreme جان قیمت P6T رو تقریبا دادن که با قیمتی که من گرفتم خیلی فرق میکرد به خاطر همین P6T رو پیشنهاد میدم به نظر من اصلا لزومی نداره 300 - 400 تومن خرج مادربرد کنن یعنی واقعا P6T اینقدر ضعیفه که نیمتونه فرکانس سی پی یو رو رو 4.5 گیگاهرتز پایدار کنه یا مثلا خیلی خنک کنندش ضعیفه که داغ کنه
هر کاری که بخواید میتونید با این برد بکنید واقعا دیگه چه کاری هست که این برد نمیتونه انجام بده یا ما چه کاری میخوایم انجام بدیم که این برد کم میاره usb3 هم که گفتم بعدا میشه ردیفش کرد اصلا نیازی نیست که یه برد گرون بخریم به خاطر usb3
بهتره پولشونو خرج گرافیک و رم بهتر بکنند همونطور که نیما جان گفتند چه دلیلی داشته که DX11 رو انتخاب کردن
بیشتر برای بازی بوده دیگه چرا یه یه سیستم 1200000 باید کارتش 5750 باشه میتونه رمش 6GB triple channel باشه
من اين ركورد رو با P6T بدست آوردم ولتاژ پردازنده 1.42 و فركانس هم 4470Mhz بود كه پايدارترين حالتي بود كه من ديده بودم هر تستي بگيد انجام شد اين يكي از سخت ترين تستها بود:
نقل قول:
سلام مرسی شهریار جان بابت نظر ارزشمندت
حالا میشه بر پایه cor i 5 پیشنهادت رو بدی
همون طوری که نیما جان گفتند کاربریتون از سیستم خیلی مهمه . کاربریتون چیه ؟
سلام نیما و شهریار جان
برای همه چیز همه چیز
بیشتر بازی و فوتوشاپ حرفه ای(برای دوستم هستش)
هارد رو 500 بلک ادیشن انتخاب کرد چون بهش گفتم ساتا 3 هنوز نیومده