عزیز دلم مگه دو هسته ای چه مشکلی داره غیر از اینه با اختلاف قیمت حدود 20 تومن قدرتی تقریبا 1.5 برابر اون ها دارند و در کارهای مالتی فانکشن خیلی قوی ترند . به نظر من پردازنده اگه الان دیگه دارین میخرین قطعا دو هسته ای بخرین...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno
در مورد کومبو هم من اتفاقا با حرف شما شک کردم و رفتم قیمت از جاهای دیگه گرفتم در اصفهان 37 تومن و در تهران 34-38 میدادند و 35 به شما قیمت دادم ایوس اصل را . اما اون که شما میگید یا تقلبی هست یا گارانتی نداره و یا سی دی رایتر هست ...
در مورد چیپست نفورس هم باید بگم که میشه بگین کی به شما گفته نفورس بده و یک سری چیز ها را ساپورت نمکینه ؟ چراکه نفورس ها بهترین چیپست برای ای ام دی هستند و در این شکی نیست ... شما اگه چیپست بهتری سراغ دارین بگین ! ویا تنها رقیبش هست با ATI که هر دو الان خیلی پایین تر هستند ...
در مورد مانیتور هم با 120-130 تومن نمیشه LCD گرفت برای همین شما به نظر من یک مانیتور هم سامسونگ MB -1793 بردارین با قیمت حدود 112 تومن ...
در مورد رم هم من توی یک تاپیک دیگه توضیح دادم اما اینجا خلاصه میگم ...
این رم ها تازه وارد شدند و گارانتیشون معتر نیست و به نظر من باید صبر کرد و در ضمن کیفیت این رم ها توی بنچ مارک ها من دیدم به پای کینگ - کرسیر و OCZ نمیرسه ...
هارد را هم ممکنه قیمت من اما ماله یک هفته پیش هست ... اما گارانتیش چی بوده این که شما میخواستید بگیرید ؟
باتشکر شهریار

Bookmarks