ار اینتر استفاده کن و فاصله بده
حق آب و گل داره
main :
1)abit kn9
2) abit kn9 ultra
3) msi k9n ultra
vga:
1) gigabyte geforce 7300gs
2) albatron 6800ge
crt:
samsung17940
lcd:
1) SAMSUNG - 19" - 940 BW
2)SAMSUNG - 17" - BF1750
dvd writer:
LITEON
Persiastore (09-07-07)
سلام دوست من ممنون از جوابتون ولی ...... مادربرد abit k9nultra در بازار نیست مادبرد msik9n ultra در بازار هست ولی انگار این مادربردها مشکل دارند درسته ؟؟؟؟ چند وقت پیش خبرش هم توی این فروم بود حالا منظور شما از abit k9n چیه ؟؟؟؟؟ چیپستش چیه ؟؟؟ قیمت ؟؟؟؟ مادربرد asus های سری m2nv چطوره ؟؟؟؟؟؟ مانیتور 17940 با 17830 ]چه تفواتی داره ؟؟؟؟؟ مانیتور bf1750 پورت dvi هم داره ؟؟؟ کارت گرفیک x1300 رادئون چطوریه 128 بیتی هست البته pro آن با برد ایسوز قیمت 80 تومن ؟؟؟ اینو بگرم از 7300gt قویتره ؟؟؟؟ dvdrw لایتون این مدا رو بگیرم LITEON - LH-20A1H یا اینو LITEON - LH-20A1P چه تفاوتی با هم دارند ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abit kn9 چیپش nforce4 هستش قیمتش هم 78 هستش در مورد msi k9n ultra هم بایاسش مشکل داشت که بایاس جدیدش اومده در مورد گرافیک هم اگه می تونی 95 تومان بده 8500gt بگیر در مورد مونیتور هم شکل ظاهری و رزولینشون فرق می کنه که کاتالوگ فروشنده را بگیر بخون هر کدوم را پسندیدی بعد بگیر .
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 09-07-07 انجام شده است
دوست من nforce4 که amd fx ساپورت نمیده 95 تومن ندارم حالا نظرتون رو در مورد x1300pro نگفتید قویتر از 7300gt هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون بعد این msi های که در بازار هست باید آپدیت بشه یا خودشون جدیدندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی گفته که nforce4 نمی تونه x2 ساپورت کنه الان من روی همین مین x2 3600 را دارم و فعلا رکورد اورکلاک x2 3600 دسته خودمه که روی همین مین بدست اومده در مورد گرافیک هم حتما رده 8 بگیر تا direct 10 را پشتیبانی کنه با 95 تومان می تونی 8500gt بگیری در مورد dvd w هم این مدل مناسبه : LITEON - LH-20A1H . اگه 95 نمتونی بابت vga بدی یه کم صبر کن با 70 می تونی 8400gs بگیری چون هنوز نیومده تو بازار اگر هم عجله داری x1300pro از 7300 بهتره.
در مورد مین msi هم باید خودت اپ دیت کنی .
اینم مشخصات کامل abit kn9 :
http://www.abit.com.tw/page/ir/mothe...E=Socket%20AM2
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 09-07-07 انجام شده است
دوست من من نمیگم x2 ساپورت نمیده میگم سری fx رو ساپورت نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
Administrator
مین Abit KN9S جایگزین مین KN9 شده با چیپست 550
دیروز بازار ایران بودم قیمت گرفتم از طرف گفت 95 تومن (دقیق یادم نیست) راستی KN9 هم پیدا نمیشه
میتونی همین رو بگیری ...
Administrator
وریا جان ، آرش جان گفت Athlon FX ، نه ایکس توکی گفته که nforce4 نمی تونه x2 ساپورت کنه
=====
آرش جان دی وی دی رایتر میتونی LiteOn 20x بگیری که من گرفتم دیروز 37 تومن !
====
وریا جان 8500GT با چه بردی 95 تومنه؟
====
چه مشکلی مثلا؟رم 667 برا ای ام دی مشکل داره؟ یا فقط برای پرفورمنس بالاتر میگن 800؟
برای AMD-AM2 مشکلی نداره ... ولی 800 خیلی بهتره
فقط سمپرونها تا 667 ساپورت میکنند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks