نه متاسفانه تقریبا قیمتشون برابر هست . قیمت جدیدشون تو ذهنم نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه متاسفانه تقریبا قیمتشون برابر هست . قیمت جدیدشون تو ذهنم نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi8097 (16-07-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید که اینقدر سوال میکنم میخوام خیالم راحت بشه. پس با توجه به قیمت یکسان کدوم انتخاب بهتری است
رم با تاخیر کمتر انتخاب بهتری هست . زیاد تفاوتی در عملکرد رم باس 1600 , 2400 نیست . در بهترین شرایط زیر 10 درصده .تایمینگ رم مهمترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi8097 (16-07-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون خدا خیرت بده از نظر مادربوردم خیالمو راحت کنی ممنونت میشم اخه قبلا گیگابایت داشتم چیپ شمالیش سوخت یه خورده دلچرکینم ایا گیگا خوبه؟
AMD>INTEL (16-07-15)
بله دوست گرامی . هم تو این انجمن هم سیستم هایی که برای مشتری میبندم گیگابایت هست . از هر لحاظ من تاییدش میکنم . مخوصا اگر بتونی مدل gigabyte h97-gaming 3 بگیری . امکانات صوتی و شبکه فوق العاده ای دارد . برای هر گیمری میتونه مناسب باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4997#ov
mehdi8097 (16-07-15)
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنون. من شبکه بازی نمیکنم ولی اگر از نظر کیفیت و کارایی های دیگه از مدل قبلی بهتره گیمینگ رو تهیه کنم
بله از نظر امکانات صوتی هم برتری دارد نسبت به مدلهای معمولی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین یکسری قابلیت ها تو گیمینگ مثل Game Controller
mehdi8097 (16-07-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس لیست شد این:
CPU: Intel Core i5-4460
gigabyte h97-gaming 3
GSkill RipjawsX DDR3 2X4=8GB 1600 CL7
PSU: Green GP650A-UK *Gold
Western Digital Caviar Blue 1TB
بازم ازتون ممنونم
Hessam II (16-07-15)
بله کاملا مناسبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi8097 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi8097 (16-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks