من با همکاری که به شما معرفی کردم صحبت کردم . پردازنده های چهار هسته سری am2+ هم هست که صدرصد روی برد شما جواب میده .
کاربر شهرسختافزار
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
میشه مدل دقیقش رو معرفی کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت حدودیش چند در می آد ؟
قدرتش چجوری ؟از پس کار ما به خوبی بر می آد؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
مدلش را ازشون بپرسید . صدرصد پاسخگو نیاز شما هست . این فنوم هست . بعد سایت مادربردتون cpu support list داره چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهشون بگید صبح با آقای امید صحبت کرده بودید .
filtrmiltr (07-11-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
امروز که نگاه کردم روی مادر برد جای دو تا اسلات رم بیشتر نیست
روی هر اسلات رم با چه ظرفیتی می شه نصب کرد ؟۲ یا ۴ ؟
ماکس 8 گیگ رم ساپورت میکنه دو تا 4 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون 2 گیگ دیگه تهیه کنید کافیه
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
می شه یک اسلات دو گیگ باشه و یکی دیگه 4 گیگ؟
چرا نشه بدون مشکل کار میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
آقای عابدی می گفت فقط مادر برد بنده 2 گیگی ساپورت می کنه . 4 گیگ بهش نمی خورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 x 240-pin DDR2 DIMM socket support up to 8 Gبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی مجموع ساپورت رم رو زده 8 گیگ . یعنی دو تا 4 گیگ باید پشتیبانی کنه که نوشته 8 گیگ .
من بر اساس اطلاعت سایت سازنده و تجربیات خودم خدمت شما میگم .البته اگر رم 4 گیگ پیدا بشه قیمتش بسیار بالاتر از 2 گیگ هست بعید میدونم صرفه اقتصادی برای شما داشته باشه .
ECSElitegroupComputer A740GM-M (V1.0) Memory Upgrade - Motherboard Memory
ECS > A740GM-M (V7.0)
filtrmiltr (07-11-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks