Aaron Swartz (08-04-16)
بله a4-6300 من اشتباه تایپ کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (08-04-16)
Aaron Swartz (08-04-16), SajjadKhati (08-04-16)
|
|
بنظرتون اگه سی پی یو و مادربرد زیر که قیمت جفتش تقریبا 390 میشه رو بگیرم از اونی که تو پست اول گفتم بهتر نیست؟
تو سایتای بازی تایید شده که بازی pes 16 روی geforce 210 اجرا شده. که با توجه به گفته های شما میشه انتظار داشت که روی این سی پی یو اجرا بشه.
G3260
MSI H81M-P33
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
آخرین ویرایش توسط Aaron Swartz در تاریخ 09-04-16 انجام شده است
...
تو پایین ترین تنظیمات شاید . ولی در کل سیستم اولی به نظرم بهتره . چون گرافیک داخلیش قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-04-16), SajjadKhati (09-04-16)
تو مشخصات این سی پی یو زده که فرکانس رم پشتیبانی شده 1866 هست، بنظرتون این رم مناسبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bad Request
پ. ن : ساختمون کیمیا آنلاین خیلی دم دستم هست و راحت میتونم حضوری خرید کنم و قیمت هاش مناسبه.
...
gskill bus 1600 بگیر . fury با بعضی از بردهای amd سازگار نیست . دردسر میشه براتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (12-04-16)
آخه سی پی یو زده 1866 پشتیبانی میکنه و 1600 رو ذکر نکرده و تو یه جای دیگه هم دیدم که جلوی 1600 زده بود که پشتیبانی نمیکنه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که با این فرکانس به جز اونی که گفتم بقیه متفرقه هستن.
پ. ن : تو انجمن Tom's Hardware گفته بود که انگار این مشکل عدم سازگاری برای مادربرد و سی پی یو های بعد 2012 برطرف شده که مادربرد انتخابی برای 2015 و سی پی یو 2013 هست.
اینجا پست سوم :
Compatible motherboards with HyperX Fury 4gb 1866? [Solved] - DDR3 - Memory
آخرین ویرایش توسط Aaron Swartz در تاریخ 11-04-16 انجام شده است
...
من نظرم را گفتم . اگر مشکل پیدا کردید خود دانید .
این اطلاعات ساپورت نشدن 1600 اینا غلطه
https://www.msi.com/Motherboard/supp...ml#support-mem
Aaron Swartz (12-04-16)
|
|
آقا یه سوال ، بنظرتون این پاور از اون گرین GP380A بهتر نیست ؟ قیمتش هم حدودا ۱۰ تا ۱۵ تومن بیشتر هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://emalls.ir/%d9%85%d8%b4%d8%ae%...pply~id~217685
...
Aaron Swartz (21-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks