بله a4-6300 من اشتباه تایپ کردم .نقل قول:
Printable View
بله a4-6300 من اشتباه تایپ کردم .نقل قول:
اگر A4-7300 دربازار هست تهیه کنید .
بنظرتون اگه سی پی یو و مادربرد زیر که قیمت جفتش تقریبا 390 میشه رو بگیرم از اونی که تو پست اول گفتم بهتر نیست؟
تو سایتای بازی تایید شده که بازی pes 16 روی geforce 210 اجرا شده. که با توجه به گفته های شما میشه انتظار داشت که روی این سی پی یو اجرا بشه.
G3260
MSI H81M-P33
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
تو پایین ترین تنظیمات شاید . ولی در کل سیستم اولی به نظرم بهتره . چون گرافیک داخلیش قویترهنقل قول:
تو مشخصات این سی پی یو زده که فرکانس رم پشتیبانی شده 1866 هست، بنظرتون این رم مناسبه؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پ. ن : ساختمون کیمیا آنلاین خیلی دم دستم هست و راحت میتونم حضوری خرید کنم و قیمت هاش مناسبه.
gskill bus 1600 بگیر . fury با بعضی از بردهای amd سازگار نیست . دردسر میشه براتنقل قول:
آخه سی پی یو زده 1866 پشتیبانی میکنه و 1600 رو ذکر نکرده و تو یه جای دیگه هم دیدم که جلوی 1600 زده بود که پشتیبانی نمیکنه!!نقل قول:
که با این فرکانس به جز اونی که گفتم بقیه متفرقه هستن.
پ. ن : تو انجمن Tom's Hardware گفته بود که انگار این مشکل عدم سازگاری برای مادربرد و سی پی یو های بعد 2012 برطرف شده که مادربرد انتخابی برای 2015 و سی پی یو 2013 هست.
اینجا پست سوم :
من نظرم را گفتم . اگر مشکل پیدا کردید خود دانید .
این اطلاعات ساپورت نشدن 1600 اینا غلطه
آقا یه سوال ، بنظرتون این پاور از اون گرین GP380A بهتر نیست ؟ قیمتش هم حدودا ۱۰ تا ۱۵ تومن بیشتر هست.نقل قول:
الایت هم خوبه . ولی تاندر بهتره .از 380 گرین بهتر هستند . سری uk green هم خوبه