Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (31-01-16), M3RS4D 50062 (31-01-16), mohammad- (30-05-16)
مثلا شما به 6700k برای گیمینگ نیاز ندارید . corei5 6600k از مناسب هم بهتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا رم باس 3200 با اون تایمینگ مناسب گیم نیست . رم باس 2400 با تایمینگ 14 تو گیم عملکرد بهتری هست .
مونیتور هم Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
با تاخیر 5 میلی ثانیه
اون پنل tn benq با پنل های معمولی TN از زمین تا زیر زمین تفاوت دارند . ویدیوهای نمایشگاه امسال رو دیده باشین همه غرفه های گیم دارن از BENQ استفاده میکنند .
اینهایی که به شما گفته میشه بر اساس تجربیات بالای 15 سال کار سخت افزار هست . باز خود دانید . الان اون مونیتور رو تهیه کرده بودید باید با کلی ضرر دنبال فروشش بودید چون اشراف کامل به سخت افزار ندارید .
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (31-01-16), M3RS4D 50062 (31-01-16), mohammad- (30-05-16)
ممنون از راهنمایی هاتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب من حقیقتاً با کامپیوتر شاید بیشتر از 10-15 ساله سر و کله زدم و میزنم. اما حرف شما هم متینه. چون تجربه ی کار در شاخته سخت افزار رو در حد گسترده اصلاً نداشتم و برای همین هم از راهنمایی های شما و سایر بزرگواران استفاده کردم و میکنم.
CPU چون قطعه سنگینی بود، ترجیح دادم الان مورد نسبتاً خوبی ببندم و تا چند سال دیگه خیالم راحت باشه. بهتر نیست Core i7 - 6700 نسبت به Core i5 - 6600K با توجه به تفاوت هایی که داره؟
رم رو قبل از در نظر گرفتن قیمت کلی سیستم و دیدن تفاوت حدوداً 50 تومنی با باس بالاتر در نظر گرفتم (با همون دلایل CPU).
اما خب الان آره، میبینم که با باس 2400 منطقی تره.
پ.ن: الان مانیتور BenQ رو در نهایت تایید میکنید یا سامسونگ رو؟!
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 31-01-16 انجام شده است
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
|
|
با عرض معذرت ک دخالت میکنم اقا امید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای شما پردازنده ضریب باز هیچ مفهومی تقریبا نداره ... چون کاربری شما گیمینگ هست و بیشترین استفاده شما از سخت افزار گرافیک و رم و پردازنده هست .... (در اخر وقتی که رم و گرافیک متناسب باشن ,پردازنده در اخر میتونه باعث گلوگاه بشه!!! )
و مانیتورم همیشه به همه پیشنهاد میکنم ک از نزدیک ببینن ... اینو خیلی راحت تو بازار میتونین ببینید و از نزدیک کیفیتش رو ببینید ...
بشخصه BenQ رو توصیه میکنم چون زمان پاسخ دهیش خیلی بهتر از IPS هست و اینم با توجه به اینکه کاربری شما گیم هست... بهترین انتخابه و گرنه مانیتور IPS این زمان پاسخ دهی رو نداره /
Aaron Swartz (08-04-16), AMD>INTEL (31-01-16), Crespo (31-01-16)
مونیتور benqبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu هم در گیمینگ در سنگین ترین موارد هم core i5 6600 جوابگوست .اینطوری میتونی کارت 980 تهیه کنید . کارت گرافیک تاثیرش به مراتب بیشتره تا پردازنده که تو گیم بین این دوتا هیچ فرقی وجود ندارد .
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (31-01-16), mohammad- (30-05-16)
شما در پیکی از پست های ابتدایی تون گفته بودین مادربورد سری Z170 واسه CPU سری K مناسب تره چون قدرت اورکلاک داره.
حالا که قراره من Core i7 - 6700 بگیرم و نیازی به اورکلاک ندارم، میتونم از مادربورد H170 استفاده کنم یا باز هم گزینه ی Z170 رو پیشنهاد میدین؟
یا اصلاً بین ASUS Z170 PRO GAMING و GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 3 گزینه گیگابایت رو پیشنهاد میدین؟ اگر گیگابایت، میشه دلایل برتریشو نسبت به ASUS بگید؟
بین این گرافیک ها و یا گرافیک پیشنهادی خودتون (Gigabyte GTX 980 OC G1 Gaming WF 3X 4GB) کدوم گزینه رو پیشنهاد میدید و چه فرق هایی دارن این 3 مورد با هم (به غیر از تفاوت برند ASUS و Giga) ؟
پ.ن: پوزش میخوام بابت پرسش های زیاد. خیلی دارم سعی میکنم قیمت رو به بودجه خودم برسونم.
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 01-02-16 انجام شده است
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
Intel Fan
اگه نیاز به اورکلاک ندارید برید به سوی مادربرد h170
گیگا هم گارانتی بهتری داره و هم کیفیت بالاتری داره. شما با یه مقایسه میتونید بفهمید کدوم مادربرد بهتره. یکی از دلایل برتری گیگا نسبت به ایسوس چیپ اترنتش است.
شما اگه مانیتورت فول اچ دی است 970 کافی است لازم نیست 980 بگیرید
AMD>INTEL (01-02-16), Crespo (01-02-16), M3RS4D 50062 (01-02-16)
برای باس رم بالای 2133 نیاز به مادربرد z170 دارید . پس پیشنهادم z170 اختلاف کمی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک این مدل 200 تومن حدودن کمتره . تفاوت زیادی هم ندارد Gigabyte GTX 980 OC WF 3X 4GB
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (01-02-16), M3RS4D 50062 (01-02-16), mohammad- (30-05-16)
این GTX980 چندین مدل داره. به غیر از TI، بقیه 980 ها چه تفاوتی با هم دارن؟ همونایی که تو لینک پست قبلی گذاشتم با همین موردی که شما فرمودین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
یک مقدار در کلاک هسته و یکسری امکانات جانبی . این کارت هم خنک کننده windforce 3x دارد . فقط سری g1 نیست . با توجه به بودجت بهترین انتخابه شک نکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (03-02-16), mohammad- (30-05-16)
این GTX980 چندین مدل داره. به غیر از TI، بقیه 980 ها چه تفاوتی با هم دارن؟ همونایی که تو لینک پست قبلی گذاشتم با همین موردی که شما فرمودین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینی که خودتون معرفی کردید رو میگید، درسته؟
سری G1 چه تفاوتی داره به این کارتی که شما معرفی کردید؟!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks