از مادر بورد میشه بزنی و مدل های پایین تری بگیری. مثل سری E ایسوس ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING
یا سری z370
پاور هم مدلی که مد نظر شماست برند هست و جز گرونترین های بازار هست. و به نظر من 1200 وات برا جوشکاری استفاده میشه!!!!
میشه مدل پاور رو پایین برداشت. 1200وات واقعا نیاز نیست. یه Cpu قوی حداکثر 150 وات توان داشته باشه و یه گرافیک حداکثر 350 وات باشه،،، که این توان تو رده خیلی حرفه ای هست و گرون هستن.
پاور رو میشه 750 یا 850 برداشت از سری گرین OCPT ،، سری OCDG وات بالا هستن و گرون.
SSD این مدل سامسونگ باز هم جز گرون ها و بهترین ها هستن. میشه مدل پایین تر برداشت و برندهای دیگه.
از رم هم میشه زد و سری های پایین تر رو زد. Trident بهترین کلاس رم ها و باکیفیت ترین اونهاست و طبیعتا گرونترین اونها هم هست.
یه برند خیلی خاص هست که فکر کنم ارزونتره. من خودم خیلی خوشم میاد از طرح ها و ظاهر این برند،، خیلی قشنگه : GILL
فقط هرتز پایین نباشه. بهترین و پایدارترن هرتز 3200هرتز هست. ولی دیگه به نظر من 2800هرتز خوبه. یا اگه گرون بود دیگه 2300هرتز.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دیگه نباید از CPU و رم و گرافیک زد....هرچه جدیدتر و قویتر بهتر...

Bookmarks