سلام
من با این بودجه می خواستم کیس و مانیتور و موس و کیبورد بگیرم.
خیلی ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام
من با این بودجه می خواستم کیس و مانیتور و موس و کیبورد بگیرم.
خیلی ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
Case : Cooler Master Cosmos ii
CPU : Intel Core i7 8700K
RAM : Corsair Vengeance RGB DDR4 2 x 8GB 4266MHz CL19
SSD : Samsung 860 Evo 500 GB
MotherBoard : ASUS ROG MAXIMUS X HERO Wi-Fi AC Z370
Power : Cooler Master V1200
Keyboard & Mouse : Cooler Master Devastator iii
Monitor : Samsung CHG90 49 Inch
Front Panel : Asus ROG Front Base Dual Bay Gaming
GPU : ASUS ROG GTX 1080 Ti OC Poseidon Platinum Gaming 11GB
CPU Cooler : Cooler Master MasterLiquid Pro 280
Monitor : LG 29UM69G
6432168421 (13-02-19), alireza771 (18-03-19)
شدیدا توصیه میکنم از سایر قطعات حتی کم کنید و پردازنده i9 9900k بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
[]وقتی میخای چنین پولی بدی ،، باید برای بهترین ها و جدیدترین ها بدی
[/B][/SIZE]لیستتون الان دیگه کمی قدیمی محسوب میشه....!!!
لیستتون خیلی ظلم میکنه به این پول
رم از برند GSKILL بردارین که بدون شک بهترینه =مدل Trident
SSD هم اخرین مدل سامسونگ که فکر کنم همین EVO pro هست رو بردارید
مادربورد هم با چیپ ست Z390 اینتل بردارین برند ASUS .فکر میکنم مدل های APEX نهایت امکانات باشه
CPU اینتل مدل core i5 یا corei 7 مدلهای نسل نهم بردارین
پاور برند عالی GREEN مدل های OCPT یا OCDG ،، وات 850 به بالا بردارین
گرافیک هم اگر ظاهر کارت برات مهمه مدل MSI TRIO X بردار.
مانیتور هم سعی کنید یه چیز بروز و خوب و 24اینچ به بالا بردارین از برندهای SAMSUNG -ASUS - MSI- AOC
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[SIZE=3]یه چیز دیگه رو هم در نظر بگیر
شاید بتونی با نصف هزینه ای که برای سیستم که روی پلتفرم اینتل میبندی ،،یه سیستم خیلی قوی و بولدزری با پلتفرم AMD جمع کنی.
اینو رو هم مد نظر داشته باش که AMD به هیچ عناون مشکل نداره،،
همه ی بازی ها و نرم افزارهای که اینتل اجرا میکنه AMD هم اجرا میکنه و تعصبی عمل کردن دیگه الان با وجود برتری های پیاپی AMD کار اشتباهیه...
به خاطر چند فریم بشتر و محدود ،، هزینه اضافی نده.
==================================
اخر کار تصمیم با خودته.. خیلی مشورت و تحقیق کن حتما.]
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 14-02-19 انجام شده است
أَميرِالمُؤْمِنين عليه السلام:لا تَتْرُكُوا الأمْرَ بِالْمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ الْمُنكَرِ فَيُـوَلّى عَلَـيْكُمْ أَشْـرارُكُـمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا يُستَجابُ لَكُمْ.
امر به معروف و نهى از منكر را ترك نكنيد زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند آنگاه دعا مى كنيد و دعايتان مستجاب نمى شود.
کاربر شهرسختافزار
توی LION TV یک پسره هست که لایو میگذاره. توی یکی از لایوهاش اومد چند نوع رم از برندهای مختلف رو اورکلاک کرد. بدترینش همین سری Trident Z بود. آخرش هم گفت من دیگه سراغ این سری نمیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چند سال پیش پاور گرین داشتم. همیشه هرسال تابستونا می سوخت.
توی یکی از گروه های بازی یک نفر می گفت که دوستاش با پردازنده AMD توی بازی لگ دارن.(البته نمی دونم این حرف تا چقدر درسته)
|
|
کاربر شهرسختافزار
حرفهای بی پایه و اساس و خانه زنکی . چون یه نفر تو لیون کامپیوتر لایو میذاره دلیل بر بد بودن کالایی نیست . ،Trident z یکی از بهترینهاست . از ده سال پیش چند مدل پاور گرین گرفتم هیچ کدام نسوخته . اگر آدم دهن بین و سستی باشی آخر سر که مدام به حرفهای این و اون گوش کردی گیج میشی و با پولت بدترین سیستم موجود رو انتخاب میکنی . این به تجربه ثابت شده . نظر فقط نظر کارشناسان که فراوان در اینترنت هست درباره همه سخت افزارها .یکی اینجوری گفت یکی اونجوری گفت بچه محل این رو میگه ننه قمر اون رو میگه .دوسال پیش سیستم خریدم فقط با مطالعه نظر کارشناسان تا ده سال دیگه هم برای خودش غولیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernali (14-02-19)
این حرف هارو بریز دور...
گرین شاید قبلا کمی بد بود ولی الان با سری های جدیدش گل کاشته و چیزی کم از رقبا نداره...
تازه اگر به پاورهای خودش مطین نبود،، نمی یامد 10 سال و 10 ماه اونارو گارانتی کنه...خیلی مدت زیادیه
بعدم تمام دنیا میدونن که برند Gskill برترین برند تو حافظه های رم....من نمیدونم اون شخص از کجا گفته که این رم ها بد هستن....
حتما جنس تقلبی خریده
وگرنه Gskill تو اورکلاک و سرعت حرف اول رو میرنه،، تو اخبار هم هست که میگه از بهترین پشته های سامسونگ استفاده میکنه
در مورد AMD هم سری رایزن کارایی خودشو ثابت کرده،،
تو اخبار بود که میگفت دارای گارانتی هستن CPUهاش تو ایران
درایورهای گرافیکش پایداری بیشتری دارن و....
طرف حتما سیستم قوی نداشته بعدم اومده رزلوشن بالا بازی کرده ،، دیده لگ میزنه
این لینک هارو حتما مطالعه کن بعدا پست بذار
[/https://www.zoomg.ir/2018/1/18/270807/six-reasons-to-buy-ryzen-instead-intel
6 دلیل برای آنکه به جای اینتل، AMD Ryzen بخریم!
کارتهای گرافیک AMD بیشتر کرش میکنند یا انویدیا؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 14-02-19 انجام شده است
أَميرِالمُؤْمِنين عليه السلام:لا تَتْرُكُوا الأمْرَ بِالْمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ الْمُنكَرِ فَيُـوَلّى عَلَـيْكُمْ أَشْـرارُكُـمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا يُستَجابُ لَكُمْ.
امر به معروف و نهى از منكر را ترك نكنيد زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند آنگاه دعا مى كنيد و دعايتان مستجاب نمى شود.
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من می تونم یک سیستم با مانیتور بسیار بسیار حرفه ای بهت معرفی کنم طوری که کسی تا حالا بهت معرفی نکرده باشه ولی طول می کشه و باید همه سایت ها رو بگردم. اگه انتخاب خودت کردی و یا از سیستم پست های بالاتر که دیگه نیازی نیست.
سه قطعه خوب پیدا کردم اما اومدم باهات مشورت کنم دیدم رفتی مثل اینکه فعلا قصد خرید نداری.
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 14-02-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
متأسفانه همون سیستمی که خودم گفتم از 40 میلیون گرونتر میشه. الان نمی دونم باید از کدوم قسمت سیستم بزنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks