مطمئنید دقیقا مدل Dominator بود؟اون مدل crosair قیمتش 198 هست
مطمئنید دقیقا مدل Dominator بود؟اون مدل crosair قیمتش 198 هست
|
|
دقیقا نمی دونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما یه سوال می کنم
من می گم gskill بخر
خود قصد تعویض رم دارم و به احتمال زیاد g.skill می خرم
اینم یه لینک از این مدل g.skill که می گم
http://www.coolingsys.ir/news.php?readmore=9
کلا شما از کولینگ سیس خرید کردید؟ مادربورد - cpu - رم gskill ?دقیقا نمی دونم
حتما یه سوال می کنم
من می گم gskill بخر
خود قصد تعویض رم دارم و به احتمال زیاد g.skill می خرم
اینم یه لینک از این مدل g.skill که می گم
http://www.coolingsys.ir/news.php?readmore=9
aexistence عزیز
شما که اینهمه داری خرج میکنی گرافیکتم بالاتر بگیر
directX 11 رو چیکارش کنم؟ خرج زیادی روی کارت گرافیک کنم در حالی که direct11 رو ساپورت نکنه، به چه دردی می خوره ؟ آینده نداره! ولی به احتمال زیاد 4890 یا GTX 275 گرفتم.aexistence عزیز
شما که اینهمه داری خرج میکنی گرافیکتم بالاتر بگیر
من چیزایی که دوس داشتم از cooling sys خریدم
رم از اونجا نخریدم
ولی به احتمال زیاد این g.skill می خرم
من فقط main و cpu و case از cooling sys خریدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
directx 11 روی این گرافیک ها نصب می شه اما خود گرافیک هایی که با directx11 هستن یه سری امکانات بیشتر دارن
نصب شدنش که میشه. ولی کارت نمی تونه از امکانات و قابلیت های DirectX 11 بهره ببره.directx 11 روی این گرافیک ها نصب می شه اما خود گرافیک هایی که با directx11 هستن یه سری امکانات بیشتر دارن
|
|
درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما الان با آینده فرق داره
معلوم نیست زمانی که این کارت ها می یان این شرکت های عزیز با چه قیمتی می خوان اینارو بفروشن (آزادی زیاده دیگه چی می شه کرد؟!؟!؟)
Extreme (15-07-09)
حق با شماست. یک GTX 275 یا HD 4890 خواهم گرفت.درسته
اما الان با آینده فرق داره
معلوم نیست زمانی که این کارت ها می یان این شرکت های عزیز با چه قیمتی می خوان اینارو بفروشن (آزادی زیاده دیگه چی می شه کرد؟!؟!؟)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks