این نظر منه :
Phenom II X4 955
MAIN A7DA 3.0
RAM CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-2x2GB
VGA SAPPHIRE 4670
POWER 500 COOLERMASTER
این نظر منه :
Phenom II X4 955
MAIN A7DA 3.0
RAM CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-2x2GB
VGA SAPPHIRE 4670
POWER 500 COOLERMASTER
|
|
HWBOT SSA Member
این سیستم هم خوبه اما متاسفانه محدوده ی قیمت ذکر نشده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید این رم ها بدردت بخوره . فک کنم قیمتش هم همون حدودای 100 باشه از AMD>INTEL بپرسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین قیمت رم های من 60 تومن 2 تا کیت 1 گیگی از کینگ استونه. بایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
قیمت وقتی در نوسان هست . اشتباه هست رم در حال افزایش قیمت هست . CPU حدود 230 تومن هست . قیمت برد رو ندارم ولی برد قدرتمندی هست . رمها هم حدود 100 تومن . خوبی این سیستم توانائی استفاده از پردازنده های قویتر برای ارتقا بعدی هست .CORE2DUO پلتفرمی که دیگه آینده ای ندارد .
PUMAOC (26-09-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از سیستمی که در پست قبلتون معرفی کردید و راهنمایتون در این پست! ولی من کلا AMD به دلم نمی چسبه!! یعنی اگر در آینده هم بخوام سیستممو ارتقاء بدم مین و سی پی یو می فروشم باز سی پی یو INTEL و مینی که اونرو ساپورت کنه می گیرم!!
از تمام دوستانی که در این تاپیک من رو راهنمایی کردند تشکر می کنم!!
این شده سیستم من !
CPU:Intel Q9400 200.000
MB: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR 120.000
Ram :2*2 ddr3 1333 110.000
VGA: Sapphire HD 4670 1 GB 100.000
Case: green magnum+ 30.000
Power: green 485A 50.000
All: 610
فقط دوستان جواب این سوال من رو بدند دیگه مزاحم نمیشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( انشاء ا...!!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتهایی که نوشتم درست هست یا نه؟!
آخرین ویرایش توسط ARA-RF در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
پاور رو 500 وات بگیرید کولر مستر یا گرین .
واقعا لازمه این کار؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
|
|
HWBOT SSA Member
نیما جان فکر کنم این رما بعدا به دردشون بخوره. برا مثلا پلتفرم i5 یا i7 درسته نه!
بعدا که i9 اومد و تونست از تمام باند این سری رم استفاده بهینه رو بکنه به احتمال قوی قیمتش از نصف هم کمتر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف من اینه که چرا الان بایستی این هزینه رو انجام بدیم در حالی که نمیتونیم ازش استفاده کنیم
Computex (27-09-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدواقعا اگر اینجوری باشه پس میرم سراغ ddr2 و مین ارزونتر!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وای خدا حالا دوباره باید بگردم مین پیدا کنم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تشکر از همتون که با این کمکاتون هم کمک می کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هم سردرد برای من میارید!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگه چشام داره در میاد از بس تو سایتها گشتم!!
مین این خوبه؟!
DFI BI P45-T2RS
قیمت تو سایت های خارجی دیدم 85$ بود فکر کنم ایران حدود 100 باشه درسته! اصلا هست؟!؟
آخرین ویرایش توسط ARA-RF در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
کاربر شهرسختافزار
سلام.
بردهای x58 می تونن از پردازنده های بعدی اینتل که core i9 خواهد بود پشتیبانی کنند?
آخرین ویرایش توسط wow در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks