سلام:give_rose:نقل قول:
آره همین حدودا باشه یکم بیشتر بهتر:give_rose:
Printable View
سلام:give_rose:نقل قول:
آره همین حدودا باشه یکم بیشتر بهتر:give_rose:
این سیستم هم خوبه اما متاسفانه محدوده ی قیمت ذکر نشده.:1. (26): شاید این رم ها بدردت بخوره . فک کنم قیمتش هم همون حدودای 100 باشه از AMD>INTEL بپرسید.نقل قول:
آخرین قیمت رم های من 60 تومن 2 تا کیت 1 گیگی از کینگ استونه. بای:11():
قیمت وقتی در نوسان هست . اشتباه هست رم در حال افزایش قیمت هست . CPU حدود 230 تومن هست . قیمت برد رو ندارم ولی برد قدرتمندی هست . رمها هم حدود 100 تومن . خوبی این سیستم توانائی استفاده از پردازنده های قویتر برای ارتقا بعدی هست .CORE2DUO پلتفرمی که دیگه آینده ای ندارد .
سلامنقل قول:
خیلی ممنون از سیستمی که در پست قبلتون معرفی کردید و راهنمایتون در این پست! ولی من کلا AMD به دلم نمی چسبه!! یعنی اگر در آینده هم بخوام سیستممو ارتقاء بدم مین و سی پی یو می فروشم باز سی پی یو INTEL و مینی که اونرو ساپورت کنه می گیرم!!
از تمام دوستانی که در این تاپیک من رو راهنمایی کردند تشکر می کنم!!
این شده سیستم من !
CPU:Intel Q9400 200.000
MB: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR 120.000
Ram :2*2 ddr3 1333 110.000
VGA: Sapphire HD 4670 1 GB 100.000
Case: green magnum+ 30.000
Power: green 485A 50.000
All: 610
فقط دوستان جواب این سوال من رو بدند دیگه مزاحم نمیشم!:cool:( انشاء ا...!!!):wink:
قیمتهایی که نوشتم درست هست یا نه؟!
پاور رو 500 وات بگیرید کولر مستر یا گرین .
نقل قول:
یه وقت نکنه با این قیمت 4650 بگیرید! همونطور که دوست خوبمون Saeed0c هم فرمودند با فقط چند هزار تومان بیشتر 4670 بگیرید. قیمت دقیق این کارت رو هم نمیدونم ولی اگر توی همین رده قیمتی بود که نوشتید ، با وجود کارت 4670 خریدش به صلاح نیست.
البته همینجا یه نکته دیگه رو هم بگم برای گرافیک و اون هم اینکه تا چند وقته دیگه اولین نسل کارتهای مبتنی بر DirectX 11 وارد بازار خواهند شد که احتمالا علاوه بر اینکه قیمت کارتهای DX10 افت محسوسی میکنه ، این کارتهای جدید هم دارای قدرت بالایی هستند ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) و همچنین همانطوری هم که دوست خوبمون جناب AMD>INTEL فرمودند ، سیستمهای Core 2 در آخر عمرشون هستند و ما الان داریم وارد نسل جدیدتری میشیم. اینها رو گفتم که اطلاع داشته باشید تا هر طور که صلاح می دونید قطعات رو انتخاب کنید.
راستی شما اسمی از هارد دیسک هم نبردید! فقط اینو بگم که اگر هارد سیستم قبلی رو دارید و قصد خرید هارد جدید رو ندارید ، در صورتی که هاردتون قدیمی باشه و یا از رابط IDE استفاده کنه ، برای این سیستم به صورت یک گلوگاه عمل خواهد کرد.
برای رم هم برند Corsair خوبه. قیمتشم نمیدونم چقدره . . دوست خوبمون AMD>INTEL اگه قیمت بدن ممنون میشیم. (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ! )
برای مادربورد هم که فرمودید درقبلا در این فروم دیدید که نوشته با DDR3 کار نمیکنه ، احتمالا مدل EP45 UD3LR بوده نه EP45T UD3LR . دقت داشته باشید این حرف T بعد از EP45 به معنی کار بارمهای DDR3 هست که موقع خرید باید دقت کنید.
سوالی بود در خدمتیم ! :11():
سلامنقل قول:
نمیدونم چرا خرید کامپیوتر مثل باتلاق میمونه ، قدم اول رو که میگذاریم هی فرو میریم آخر کار هم کلی پول دادیم که چند ماه بعد باید دوباره این سیکل رو تکرار کنیم
ببینید دوست من اینکه بخواهیم آینده نگری کنیم اصلا امکان نداره چون هر روز داره یه تکنولوژی جدید و یک سری قطعات جدید میاد تو بازار
شما الان اومدین رو رم ddr3 ، والا بنده مثل دوستان حرفهای نیستم ولی واقعا هیچ تفاوت چشمگیری بین DDR2 و DDR3 ندیدم به جز کلی هزینه اضافه بابت مین و خود رمها
به نظر بنده شما بجای هزینههای اینچنینی همیشه یه سیستم معمولی داشته باشید ولی با اختلاف ۶ ماه تا یک سال سیستم رو آپدیت کنید
به این ترتیب هم هزینه اولیه کمتری انجام دادید و هم اینکه دراپ خیلی پائین تری به قطعاتتون میخوره ( البته اگر از لذت خرید کردن بگذریم چون من عاشق خرید کردن هستم :lol: )
شما الان با هزینتون رفته رو ۶۰۰-۷۰۰ تومن خوب مسلما سیستم بدی هم نیست ولی فکر نمیکنم با یه سیستم گرافیم آنبردو CPU دو هسته که زیر ۳۰۰ تومن در میاد براتون برای کار شما آنجنان تفاوتی بکنه
نمیگم هیچ تفاوتی نداره ، مسلما تفاوت داره ولی این تفاوت خیلی آزاردهنده نخواهد بود
نمیخوام حالا که تصمیم گرفتی دل چرکینت کنم پول شماست و هر جور بخواهید میتونید هزینه کنید ولی خرید DDR3 به نظرم هزینهای هستش که در زمان حال بیهودس
موفق باشی
نیما جان فکر کنم این رما بعدا به دردشون بخوره. برا مثلا پلتفرم i5 یا i7 درسته نه!
سلام.
بردهای x58 می تونن از پردازنده های بعدی اینتل که core i9 خواهد بود پشتیبانی کنند?
بعدا که i9 اومد و تونست از تمام باند این سری رم استفاده بهینه رو بکنه به احتمال قوی قیمتش از نصف هم کمتر شده :lol:نقل قول:
حرف من اینه که چرا الان بایستی این هزینه رو انجام بدیم در حالی که نمیتونیم ازش استفاده کنیم