پاسخ: راهنمایی در مورد یک سیستم خوب!
راستی من مین رو Gigabyte EP45T-UD3LR انتخاب کردم،خوبه؟؟؟ ( راستی مگه این مدل ddr3 ساپورت نمی کنه!! من خیلی جاها خوندم نمی کنه ولی در سایتهای خارجی دیدم که میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا آخرین قیمتش رو بدید! اگر مدلی از گیگا تو همین مایه ها با ساپورت ddr3 و چیپ p45 سراغ دارید بگید! مارک دیگه هم باشه عیب نداره فقط میخوام زیر 150 باشه یا حتی حدود 100!!!!
خیلی از سوال ها در پست های قبلی باقی مونده ، کسی نمیخواد جواب بده!:1. (28):
نقل قول:
سلام و ممنوون از راهنمائیتون!
ولی فکر کنم برای 9800 و 4850 'گین 485 کافی باشه!این طور نیست!؟
راستی من مبدل dvi to composite و dvi to component و همینطور HDMI to component و HDMI to composite رو دیدم ! آیا تو ایران هم پیدا میشه! مثلا در شهرستانها!! و آیا قیمتش مناسب هست!!
سلام
والا هر چی گرافیک گرفتم این سوکتها روش بوده
یعنی شما میتونستید به اون مانیتور و tv وصل کنید همونطور که میخواستید
معمولا اینا ارزش آنچنانی نداره و فروشکاهها اضافه هم دارن ( چون معمولا کسی ازشون استفاده نمیکنه :1. (26): )
شما جائی که خواستید گرافیک بخرید بگید میخوام به مونیتور قدیمی و tv وصل کنم احتمال ۹۹٪ اگر تبدیل روی کارتتون نیاشه دست میکنه تو کشو بهتون میده
نگرانش نباشید
نقل قول:
سلام و ممنوون از راهنمائیتون!
ولی فکر کنم برای 9800 و 4850 'گین 485 کافی باشه!این طور نیست!؟
راستی من مبدل dvi to composite و dvi to component و همینطور HDMI to component و HDMI to composite رو دیدم ! آیا تو ایران هم پیدا میشه! مثلا در شهرستانها!! و آیا قیمتش مناسب هست!!
سلام:give_rose:
آره کافیه!
4670 4670 4670 چند بار بگم هم کافیه هم مناسبه:cry::cry: از برند سفایر و DDR4 بگیر همهی خروچی هارو سر خود داره حتی HDMI :1. (38): البته S-Vidio نداره برا وصل به تلوزیون های قدیمی!
اکه خواستی 4850 یا 9800 بگیری پاوری که گفتی کافیه اما کمی گرونه 530AB از همین مارک هم قیمت با اینه و بهتر:1. (27):
بین این دو کارت 4850 بهترترتره. مدل 512 خیلی ارزونه و فک کنم از 1 گیگ 9800 قوی تر باشه!:yes:
نه قیمتشون بالاست اما تو اکثر کارتای 100 به بالا این تبدیل ها حضور داره.بای
9550
DDR3
ECS
GREEN
MAGNAM+
پاسخ : راهنمایی در مورد یک سیستم خوب!
سلام!
دوست عزیز ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] من دارم تعجب میکنم! شما که یه مانیتور CRT معمولی دارید و حتی نمیتونید از خروجی دیجیتال ( DVI ) استفاده کنید!!! پس چرا اینقدر روی کارت گرافیک حساسیت دارید؟! واقعیتش این سیستم خیلی خوب و سریعی میشه اما از اونجایی که مانیتور شما یک CRT هست ، و باید از خروجی آنالوگ هم استفاده کنید ، اصلا با یک سیستم سینمای خانگی برای تماشای فیلمهایی با کیفیت HD ( حتی HD1080 ) قابل مقایسه نخواهد بود! فراموش نکنید برای لذت بردن از تماشای فیلمهای HD دو رکن اصلی صدا و تصویر وجود دارد که اگر نتوانید این دو فاکتور مهم رو فراهم کنید ، از تماشای فیلمهایی که با فرمت پیشرفته HD ارائه می شوند اون لذتی که باید از کیفیت صدا و تصویر واقعی این فرمت رو ببرید ، نخواهید برد !!
ببینید چیزی که برای یک سیستم سینمای خانگی مهم هست ، پردازنده قوی یا رم سریع و... نخواهد بود. بلکه مهمتر از اونها یه مانیتور Full HD بزرگ با ورودی HDMI به علاوه یک اسپیکر قوی و با کیفیت و با توانایی تفکیک صدای بالا و چند کاناله ( 5.1 یا 4.1 ) هست. البته برای انتخاب قطعات شما نیاز خودتون رو بهتر درک میکنید و بسته به نیازتون میتونید انتخاب کنید اما از اونجایی که شما گفتید مقدار کمی هم بازی میکنید ، ما به شما کارت 4670 پیشنهاد دادیم. وگرنه حتی برای تماشای فیلم های HD چنین کارتی خیلی زیاد و همانطور که قبلا هم گفتم حتی برخی مادربوردها با گرافیک آنبورد هم با داشتن خروجی دیجیتال ( DVI ) و همچنین خروجی HDMI به راحتی میتونند برای فیلمهای HD جواب بدن!
بنابراین شمایی که پردازنده 9550 و همچنین رمهای DDR3 انتخاب کردید ، احتمالا به غیر از تماشای فیلم کارهای جانبی دیگری هم مثل تبدیل فرمت و کلا کارهای سنگین دیگری هم انجام می دهید که اگر انتظار داشته باشید سیستم خیلی سریع این کارها رو انجام بده ، در این صورت خرید این دو قطعه منطقی تر میشه.
در رابطه با مادربورد Gigabyte EP45T UD3LR تا اونجایی که اطلاع دارم بارمهای DDR3 کار میکنه. شما کجا خلاف این موضوع رو خوندید؟!
در این جور مواقع هم که شک دارید می تونید با مراجعه به وب سایت شرکت سازنده ، تمامی مشخصات و قابلیتهای محصول مورد نظرتون رو ببینید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مدل بورد مورد نظر شماست. با مراجعه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اطلاعات مورد نیاز خود را بگیرید
و اما میریم سراغ کارت گرافیک. ببینید بین دو کارت 4850 و 4670 در تماشای فیلمهای HD تفاوتی نیست. اما در بازی بله. اگر شما بازی اونقدر براتون اهمیت داره که بخواهید برای اون حدود 70 تومن بیشتر خرج کنید که همین رو بردارید. اما در غیر این صورت همون 4670 انتخاب مناسبتری هست. برای مشاهده اینکه هر کارت گرافیک در بازی چگونه عمل میکنه، میتونید با مراجعه به بنچمارکهای مختلف این تفاوت رو ببینید. اگه خواستید بگید تا همینجا چنداشون رو براتون بذارم.
در ضمن در پستهای قبلیتون خیلی اصرار داشتید که کارت گرافیک حتما 1 گیگ باشه و میگفتید یه بازی رو دیدید که کارت 1 گیگ نیاز داشته!! من فکر نمیکنم اینطور باشه. اگر میشه اسم اون بازی رو بگید که ما هم بدونیم!
در رابطه با کانکتورها هم سایر دوستانی که اطلاع بیشتری دارن ، لطفا راهنمایی کنند!
سئالی داشتید در خدمتیم!
پاسخ: پاسخ : راهنمایی در مورد یک سیستم خوب!
نقل قول:
سلام!
دوست عزیز ARA-RF
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] من دارم تعجب میکنم! شما که یه مانیتور CRT معمولی دارید و حتی نمیتونید از خروجی دیجیتال ( DVI ) استفاده کنید!!! پس چرا اینقدر روی کارت گرافیک حساسیت دارید؟! واقعیتش این سیستم خیلی خوب و سریعی میشه اما از اونجایی که مانیتور شما یک CRT هست ، و باید از خروجی آنالوگ هم استفاده کنید ، اصلا با یک سیستم سینمای خانگی برای تماشای فیلمهایی با کیفیت HD ( حتی HD1080 ) قابل مقایسه نخواهد بود! فراموش نکنید برای لذت بردن از تماشای فیلمهای HD دو رکن اصلی صدا و تصویر وجود دارد که اگر نتوانید این دو فاکتور مهم رو فراهم کنید ، از تماشای فیلمهایی که با فرمت پیشرفته HD ارائه می شوند اون لذتی که باید از کیفیت صدا و تصویر واقعی این فرمت رو ببرید ، نخواهید برد !!
ببینید چیزی که برای یک سیستم سینمای خانگی مهم هست ، پردازنده قوی یا رم سریع و... نخواهد بود. بلکه مهمتر از اونها یه مانیتور Full HD بزرگ با ورودی HDMI به علاوه یک اسپیکر قوی و با کیفیت و با توانایی تفکیک صدای بالا و چند کاناله ( 5.1 یا 4.1 ) هست. البته برای انتخاب قطعات شما نیاز خودتون رو بهتر درک میکنید و بسته به نیازتون میتونید انتخاب کنید اما از اونجایی که شما گفتید مقدار کمی هم بازی میکنید ، ما به شما کارت 4670 پیشنهاد دادیم. وگرنه حتی برای تماشای فیلم های HD چنین کارتی خیلی زیاد و همانطور که قبلا هم گفتم حتی برخی مادربوردها با گرافیک آنبورد هم با داشتن خروجی دیجیتال ( DVI ) و همچنین خروجی HDMI به راحتی میتونند برای فیلمهای HD جواب بدن!
بنابراین شمایی که پردازنده 9550 و همچنین رمهای DDR3 انتخاب کردید ، احتمالا به غیر از تماشای فیلم کارهای جانبی دیگری هم مثل تبدیل فرمت و کلا کارهای سنگین دیگری هم انجام می دهید که اگر انتظار داشته باشید سیستم خیلی سریع این کارها رو انجام بده ، در این صورت خرید این دو قطعه منطقی تر میشه.
در رابطه با مادربورد Gigabyte EP45T UD3LR تا اونجایی که اطلاع دارم بارمهای DDR3 کار میکنه. شما کجا خلاف این موضوع رو خوندید؟!
در این جور مواقع هم که شک دارید می تونید با مراجعه به وب سایت شرکت سازنده ، تمامی مشخصات و قابلیتهای محصول مورد نظرتون رو ببینید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مدل بورد مورد نظر شماست. با مراجعه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اطلاعات مورد نیاز خود را بگیرید
و اما میریم سراغ کارت گرافیک. ببینید بین دو کارت 4850 و 4670 در تماشای فیلمهای HD تفاوتی نیست. اما در بازی بله. اگر شما بازی اونقدر براتون اهمیت داره که بخواهید برای اون حدود 70 تومن بیشتر خرج کنید که همین رو بردارید. اما در غیر این صورت همون 4670 انتخاب مناسبتری هست. برای مشاهده اینکه هر کارت گرافیک در بازی چگونه عمل میکنه، میتونید با مراجعه به بنچمارکهای مختلف این تفاوت رو ببینید. اگه خواستید بگید تا همینجا چنداشون رو براتون بذارم.
در ضمن در پستهای قبلیتون خیلی اصرار داشتید که کارت گرافیک حتما 1 گیگ باشه و میگفتید یه بازی رو دیدید که کارت 1 گیگ نیاز داشته!! من فکر نمیکنم اینطور باشه. اگر میشه اسم اون بازی رو بگید که ما هم بدونیم!
در رابطه با کانکتورها هم سایر دوستانی که اطلاع بیشتری دارن ، لطفا راهنمایی کنند!
سئالی داشتید در خدمتیم!
سلام
خیلی ممنون از راهنمائی هاتون!
ولی اول اینکه من در تجربه های قبلی همیشه سیستم متناسب با کارم می گرفتم ولی بعد از چند وقت نیازمند سیستم قوی تر میشدم !! برای همین تصمیم گرفتم با گرفتن یک cpu خوب برای چند وقت راحت باشم! البته علت دیگر هم کانورت بعضی از فیلم های شخصیم هست که الان در تبدیلش دچار مشکل شدم!
در مورد فیلم های hd هم من اصلا اون فیلم هایی که شما میگید مد نظرم نیست بلکه یک سری بازی تنیس فول hd دانلود کردم که نمی تونم ببینم!! و با کمک دوستانی مثل شمامتوجه شدم گرافیک معمولی هم جوابمو میده ولی گرفتن یک گرافیک خوب به این دلیله که تا یکی دوسال اینده بتونم بازی ها رو در حد معمولی بازی کنم و دغدغه ارتقاء نداشته باشم!! اون یک گیگ رم و هم چون شما اینجور گفتید با یکم جستجو متوجه شدم منظور اون دوستم که به من این حرف رو زده بوده رم کامپیوتر بوده نه رم گرافیک! ولی واقعا بازی های الان یا مثلا یک سال آینده نیازمند 1 گیگ رم گرفیک نخواهد بود!؟
در مورد مادربرد من در همین فوروم خوندم که ddr3 رو ساپورت نمی کنه ولی کجا یادم نیست!! البته همونطور که گفتید با مراجعه به وبسایت های خارجی مطمئن شدم که ساپورت می کنه!!
حالا با این حساب من در خرید قطعات زیر مطمئن شدم تقریبا!
CPU:Intel Q9400 200.000
MB: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR 120.000
*Ram :2*2 ddr3 1333 60.000
Vga:GIGABYTE HD 4650-1GB 90.000
Case: green magnum+ 30.000
Power: green 485A 50.000
All: 550
* مارک رم هم فکر نمی کنم خیلی مهم باشه ولی اگر میشه یکی دو تا مارک خوب معرفی کنید تو این رنج قیمتی که گفتم! به نظرم سیستم خوبی باید باشه!! اینطور نیست!! راستی کسی نگفت این سیستم روی کیس قبلی من جواب میده یا نه ! قبلا در مورد کیس توضیح داده بودم!
##'گرافیک شاید SAPPHIRE HD 4670 512 MB GDDR4 ّبگیرم اگر مطمئن بشم که 1 گیگ نیاز نیست! فکر کنم این 100 تومن باشه! درسته؟! اگر میشه گرافیک های 1 گیگی4670 حدود 100 تومن با رم ddr3 به بالا معرفی کنید!!! ( چی شد!:1. (27):)
راستی قیمت هایی که زدم درست بود یا نه!!
4650 گرونه همون 4670 بخر از سفایر با 1 گیگ حافظه حدود 100 هستش . فک نکنم 4 گیگ رم ddr3 تا 2 سال دیگه قیمتش بشه 60000 :1. (26): چون الانه 4 گیگ DDR2 این قیمته شایدم بالاتر. پس 2 گیگ کنگ استون 1333 میشه حولو حوشه 60000 . کیس جدیدم بخر بهتره. cpu خوب قیمت گرفتی اهواز گرونتره . خدا نگه دارت برادر:1. (40):
یکم قیمتو ببری بالا بهتر :
cpu:intel Q6600 عالیه 4 هسته خودم دارم
vga: nvidia 8800gt
ram: 4gb ocz
power &case : green
motherboard : ??????????asus - giga
نقل قول:
4650 گرونه همون 4670 بخر از سفایر با 1 گیگ حافظه حدود 100 هستش . فک نکنم 4 گیگ رم ddr3 تا 2 سال دیگه قیمتش بشه 60000 :1. (26): چون الانه 4 گیگ DDR2 این قیمته شایدم بالاتر. پس 2 گیگ کنگ استون 1333 میشه حولو حوشه 60000 . کیس جدیدم بخر بهتره. cpu خوب قیمت گرفتی اهواز گرونتره . خدا نگه دارت برادر:1. (40):
در مورد رم فکر کنم پس 100 تومن باید بزارم کنار!! شما پائین ترین قیمتی که داری چنده؟!!
این نظر منه :
Phenom II X4 955
MAIN A7DA 3.0
RAM CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-2x2GB
VGA SAPPHIRE 4670
POWER 500 COOLERMASTER
نقل قول:
یکم قیمتو ببری بالا بهتر :
cpu:intel Q6600 عالیه 4 هسته خودم دارم
vga: nvidia 8800gt