من هم ساکت مثل بچه های خوب و مودب میشینم و گوش میدم !!!
شهریار جان همه راهنمایی ها رو گفتند ...
سپاس
Administrator
من هم ساکت مثل بچه های خوب و مودب میشینم و گوش میدم !!!
شهریار جان همه راهنمایی ها رو گفتند ...
سپاس
|
|
آره واقعا" من واقعا" از دوستان و مخصوصا" شهريار خيلي شرمنده ام ، همه سوالهاي منو با صبر و حوصله جواب دادن
نميدونم چطور ازتون تشكر كنم!
Administrator
من که همون اول DS3 رو پیشنهاد دادم ...
در هر صورت تبریک میگم سیستم جدیدتون رو (پیشاپیش !!!)
این مادربرد DS3 نسبت به قیمتش که حدود 170-180 تومن هست واقعا کارایی بالایی داره ... حتی در برخی بنچ مارکها از Asus P5W DH Deluxe هم پیشی گرفته ...!
سپاس
कभी हार
آره ؟! ؟!؟!!؟ :97::34:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
خیلی خوب ....
بعدا توی تاپیک مربوطه بحث می کنیم ...
اما پویا جان بی شوخی Asus P5W DH Deluxe یا بهترین یا یکی از بهترین مادربورد ها بر کر دیو هست با قیمت 230 تومن..
باتشکر شهریار:26:
من خيلي خجالت ميكشم الان!
ولي دوتا سوال هم بپرسم خلاص! جون سفارشش رو دادم فقط از بين پايونير و سوني و لايتون كدوم مارك دي وي دي رايتر رو انتخاب كنم
از كيسهاي گرين هم خوشم نيومد! چه كيسي پيشنهاد ميدين؟ كيسهاي ديلاكس هم بد نيستن
براي اين سيستم من پاور پورشه 450 وات كافيه؟
कभी हार
دوست عزیزم خواهش می کنم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
عزیزم شما از بین این سه تا اگه می خواین بگیرین سونی یا لایت - آن بگیرید فرقی نداره اما سونی عمر بیشتر و لایت - آن سرعت بیشتری داره . اما در کل اگه بنا به سرعت باشه شما NEC بگیرین که هم قدرت و سرعت داره و هم کیفیت..
کیس هم پرشه بگیر خوبه...
آره 450 کافیه اما اگه واقعی باشه ...(REAL ) باشه خوبه
باتشکر شهریار:26:
|
|
پس پايونير رو پيشنهاد نميدين؟
از كجا ميشه فهميد قدرت پاور واقعيه؟
اسم پاور هم پورشه بود،مدل طلايي
कभी हार
پایونییر هم خوبه ولی اون چند تا بهترند ...
شما این مقاله را بخون عزیزم کاملا متوجه میشی : http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=1327&action=lastpost
بله پرشه پاور هم میزنه خوبه ...
باتشکر شهریار
رم رو كه 1 گيگ خواسته بودم،فروشنده بهم گفت كه دوتا 512 بردارم كه از قابليت Dual channel استفاده كنم و ميگفت درعمل كارايي بهتري نسبت به يدونه1گيگ داره، درسته؟
قيمت 512 با باس 533 رو هم گفت 55 تومن درسته؟
راستي براي اسمبل و راه اندازي سيستم پول ميگيرن؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks