RE: راهنمايي براي خريد سيستم براي كارهاي گرافيكي 3d max
من که همون اول DS3 رو پیشنهاد دادم ...
در هر صورت تبریک میگم سیستم جدیدتون رو (پیشاپیش !!!)
این مادربرد DS3 نسبت به قیمتش که حدود 170-180 تومن هست واقعا کارایی بالایی داره ... حتی در برخی بنچ مارکها از Asus P5W DH Deluxe هم پیشی گرفته ...!
سپاس
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
این مادربرد DS3 نسبت به قیمتش که حدود 170-180 تومن هست واقعا کارایی بالایی داره ... حتی در برخی بنچ مارکها از Asus P5W DH Deluxe هم پیشی گرفته ...!
آره ؟! ؟!؟!!؟ :97::34:
خیلی خوب ....
بعدا توی تاپیک مربوطه بحث می کنیم ...
اما پویا جان بی شوخی Asus P5W DH Deluxe یا بهترین یا یکی از بهترین مادربورد ها بر کر دیو هست با قیمت 230 تومن..
باتشکر شهریار:26:
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
پویا جان یه تاپیک هست توی بخش مادربورد که در اونجا مادربورد های مختلف با قیمت های مختلف برای Core 2 Duo معرفی شده می تونید برین اینجا همون تاپیک :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=383&page=1
با توجه به بنچ مارک ها و بودجه شما انتخاب خودتون را قطعی کنید...
قربانت شهریار
راستش شهريار اون تاپيكو ديدم مطالبش خيلي زياد وتخصصي هس
اگه شما تاييد كني من همون Ds3 رو بگيرم قال قضيه رو بكنم
پویا جان بعد از 8 صفجه بحث متداوم مثل اینکه داره به خیر تموم میشه قربون اون دهنت ...:34::20:
آره عزیزم بگیر این مادربورد بورد برنده ی چندین و چند نشان در اور کلاک شدن و ... هستش بگیر که شک نکن...
راستی در کل از تیم ما و نظرات ما راضی بودی ؟ حاضری با ما فعالیت بازم داشته باشی ؟:17:
قربانت شهریار:26:
بله بعد اين همه اذيت و سردردي كه بهتون دادم بالاخره تصميمم رو گرفتم
:26:
اين چه حرفيه؟ براي من خيلي باعث خوشحالي و افتخار بود كه تو همچين جمعي با چنين دوستاني آشنا بشم از بهنام جان (X-ray) هم به خاطر معرفي اين فروم بينهايت ممونم
باعث افتخار و خوشحالي منه كه تو اين فروم همراه با دوستاني مثل شما در جهت پيشرفت اين انجمن تلاشي داشته باشم:83:
نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
پویا جان یه تاپیک هست توی بخش مادربورد که در اونجا مادربورد های مختلف با قیمت های مختلف برای Core 2 Duo معرفی شده می تونید برین اینجا همون تاپیک :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=383&page=1
با توجه به بنچ مارک ها و بودجه شما انتخاب خودتون را قطعی کنید...
قربانت شهریار
راستش شهريار اون تاپيكو ديدم مطالبش خيلي زياد وتخصصي هس
اگه شما تاييد كني من همون Ds3 رو بگيرم قال قضيه رو بكنم
پویا جان بعد از 8 صفجه بحث متداوم مثل اینکه داره به خیر تموم میشه قربون اون دهنت ...:34::20:
آره عزیزم بگیر این مادربورد بورد برنده ی چندین و چند نشان در اور کلاک شدن و ... هستش بگیر که شک نکن...
راستی در کل از تیم ما و نظرات ما راضی بودی ؟ حاضری با ما فعالیت بازم داشته باشی ؟:17:
قربانت شهریار:26:
بله بعد اين همه اذيت و سردردي كه بهتون دادم بالاخره تصميمم رو گرفتم
:26:
اين چه حرفيه؟ براي من خيلي باعث خوشحالي و افتخار بود كه تو همچين جمعي با چنين دوستاني آشنا بشم از بهنام جان (X-ray) هم به خاطر معرفي اين فروم بينهايت ممونم
باعث افتخار و خوشحالي منه كه تو اين فروم همراه با دوستاني مثل شما در جهت پيشرفت اين انجمن تلاشي داشته باشم:83:
:104::104::17::17:
تبریک میگم دوست عزیز من خیلی خوشحال میشم شما را در زمینه ی تخصصی خودتون و کلا در انجمن ببینم..
به امید همکاری..
شهریار:26:
من خيلي خجالت ميكشم الان!
ولي دوتا سوال هم بپرسم خلاص! جون سفارشش رو دادم فقط از بين پايونير و سوني و لايتون كدوم مارك دي وي دي رايتر رو انتخاب كنم
از كيسهاي گرين هم خوشم نيومد! چه كيسي پيشنهاد ميدين؟ كيسهاي ديلاكس هم بد نيستن
براي اين سيستم من پاور پورشه 450 وات كافيه؟
نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
من خيلي خجالت ميكشم الان!
ولي دوتا سوال هم بپرسم خلاص! جون سفارشش رو دادم فقط از بين پايونير و سوني و لايتون كدوم مارك دي وي دي رايتر رو انتخاب كنم
از كيسهاي گرين هم خوشم نيومد! چه كيسي پيشنهاد ميدين؟ كيسهاي ديلاكس هم بد نيستن
براي اين سيستم من پاور پورشه 450 وات كافيه؟
دوست عزیزم خواهش می کنم ...
عزیزم شما از بین این سه تا اگه می خواین بگیرین سونی یا لایت - آن بگیرید فرقی نداره اما سونی عمر بیشتر و لایت - آن سرعت بیشتری داره . اما در کل اگه بنا به سرعت باشه شما NEC بگیرین که هم قدرت و سرعت داره و هم کیفیت..
کیس هم پرشه بگیر خوبه...
آره 450 کافیه اما اگه واقعی باشه ...(REAL ) باشه خوبه
باتشکر شهریار:26:
پس پايونير رو پيشنهاد نميدين؟
از كجا ميشه فهميد قدرت پاور واقعيه؟
اسم پاور هم پورشه بود،مدل طلايي
پایونییر هم خوبه ولی اون چند تا بهترند ...
شما این مقاله را بخون عزیزم کاملا متوجه میشی : http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=1327&action=lastpost
بله پرشه پاور هم میزنه خوبه ...
باتشکر شهریار
رم رو كه 1 گيگ خواسته بودم،فروشنده بهم گفت كه دوتا 512 بردارم كه از قابليت Dual channel استفاده كنم و ميگفت درعمل كارايي بهتري نسبت به يدونه1گيگ داره، درسته؟
قيمت 512 با باس 533 رو هم گفت 55 تومن درسته؟
راستي براي اسمبل و راه اندازي سيستم پول ميگيرن؟