عزیزم نمی دونم شما چه جوری کار کردین که زیاد در اومد شما گفته بودین چه قدر سیستم را ؟ قیمتی که من دادم چه قدر بود ؟ لطف کنید یه بارد یگه قیمتی که میخواین را بگین..
قربانت شهریار:26:
- - - --
راستی زنگ زدی؟
Printable View
عزیزم نمی دونم شما چه جوری کار کردین که زیاد در اومد شما گفته بودین چه قدر سیستم را ؟ قیمتی که من دادم چه قدر بود ؟ لطف کنید یه بارد یگه قیمتی که میخواین را بگین..
- - - --
راستی زنگ زدی؟
يعني چي چجوري كار كردم كه اينجوري دوراومد؟؟!!نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
قيمت همين حدودا خوبه زيادم گرون نيس
اگه به اون شماره كه گفتي زنگ بزنم مين فاكسكان رو داره؟
با چه گارانتي؟ نماينديك تبريز ميگفت گارانتيش پيشرو يا دقيق نميدونم احتمالا"
پيشگام بايد باشه ، گفت اين مدل تا يك هفته مياد منم كه عجله دارم بهش گفتم شماره مغازه رو بهت ميدم از تهران برام بگيري
قيمتهايي هم كه امروز بهم دادن:
cpu :180
main:???
vga: 7600 gt :189
ram: kingstone:110
apacer:103
modem:14
hard200: 72
dvd rw :sony : 45t
حالا تو رمها Apacer بهتره يا kingstone?
شهريار جان با همون شماره تماس گرفتم قيمت CPu E6300 رو داد 180 تومن قيمت مين بورد رو هم گفت 163 تومن!! كه با 110 تومني كه شما گفته بودي خيلي فرق ميكرد
پویا جان والا من نمیدونم چه جوری حمید خان به شما اینا گفته !!! ولی خوب دیگه حالا کاریش نمیشه کرد ... اما شما مطمئنی همین مین بود ؟!نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
ببین با این کار شما باید با همین مین را بگیری یا مین GigaByte -965P-DS3 . که حدود 165 و 175 هستند و برای این کار شما باید 1 گیگ از رم کم کنی که 110 تومن کم میشه و با اینکه شما 60 تومنش را نیاز دارین برای همین یه 256 و یا یه 512 بگیرید و دوال چنلش نکنید ...
قربانت شهریار:83:
نه بابا خيالي نيس با قيمت يجورايي كنار ميام همون 2 گيگ خوبهنقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
مين هم همينو پرسيدم شايد يه گيگابايت بگيرم
پویا جان یه تاپیک هست توی بخش مادربورد که در اونجا مادربورد های مختلف با قیمت های مختلف برای Core 2 Duo معرفی شده می تونید برین اینجا همون تاپیک :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?tid=383&page=1
با توجه به بنچ مارک ها و بودجه شما انتخاب خودتون را قطعی کنید...
قربانت شهریار
من هم ساکت مثل بچه های خوب و مودب میشینم و گوش میدم !!!
شهریار جان همه راهنمایی ها رو گفتند ...
سپاس
آره واقعا" من واقعا" از دوستان و مخصوصا" شهريار خيلي شرمنده ام ، همه سوالهاي منو با صبر و حوصله جواب دادن
نميدونم چطور ازتون تشكر كنم!
راستش شهريار اون تاپيكو ديدم مطالبش خيلي زياد وتخصصي هسنقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
اگه شما تاييد كني من همون Ds3 رو بگيرم قال قضيه رو بكنم
پویا جان بعد از 8 صفجه بحث متداوم مثل اینکه داره به خیر تموم میشه قربون اون دهنت ...:34::20:نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
آره عزیزم بگیر این مادربورد بورد برنده ی چندین و چند نشان در اور کلاک شدن و ... هستش بگیر که شک نکن...
راستی در کل از تیم ما و نظرات ما راضی بودی ؟ حاضری با ما فعالیت بازم داشته باشی ؟:17: