ــــــلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه آقا حسام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده به دلیل بحث های بسیار کاربردی که شما و دیگر عزیزان مطرح میکنید سعی میکنم
باز هم به این تاپیک سر بزنم و از مطالبش استفاده کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تاپیک رو میشه استیکی کرد به عنوان مبحث تخصصی پاور !!!
شاید به عقیده بعضی از دوستان تخصصی نیستش ولی عزیزانی مثل من که اطلاعاتشون در این زمینه ناچیز هست واقعا بدرد بخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من متاسفانه چون سیستم بیشتر از 4 تومن شده منتظرم حقوقم پرداخت شه تا انشالله نهایتا تا چند روز دیگه سفارش بدم.
فعلا که سیستم آقا حسام رو چند جا نشون دادم گفتن خوبه منتها یه سری از قطعاتش مثل هارد - رم - فن کولر و ... برند های دیگه ای بهم پیشنهاد دادن که فکر نمیکنم زیاد مهم باشه!
یه بنده خدایی هم گفتش که واسه کاهش هزینه میتونی پاور با وات کمتر برداری!!یه نفر دیگه هم AMD پیشنهاد دادن.
نکته :
[ اگه هر کدوم از شما عزیزانی که تو این بحث شرکت میکنید مثل آقا حسام،سیستم پیشنهادی خودتون رو مطرح کنید ممنون میشم ]
باز هم تشکر میکنم از همگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبه. کمی امیدوار شدیم.
در مورد عوض کردن سایر قطعات، اتفاقاً بسیار مهمه! بهتون توصیه می کنم از فروشنده مشاوره نگیرید برای انتخاب قطعات. چون فروشنده های بازاری، بر اساس موجودی های خودشون به شما پیشنهاد میدن و انتخاب های دیگران رو با دلایل بی منطقشون زیر سوال می برن که خلاصه به یک طریقی شما رو از اون انتخاب منصرف کنن تا چیزی که خودشون تعیین می کنن رو بخرید.
سیستم AMD در قبال این سیستم، حرفی برای گفتن نداره!
حالا به نظر من برای اینکه سیستم به 4 میلیون برسه، می تونید کارت گرافیک رو سطح پایین تر انتخاب کنید.
پاور هم به مسئولیت سایر دوستانی که با وات پایین تر موافق بودن، می تونم براتون به 630 وات کاهش بدم در لیست پیشنهادی.
*MoJtAbA* (02-05-14), AliScan (02-05-14), AMD>INTEL (02-05-14), SajjadKhati (02-05-14)
آره حق با شماست،یه سری روی موجودی که داشتن پیشنها میدادن مثلا همین رم میگفتن CORSAIR بهتر از Gskill هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا مثلا میگفتن هارد Western بهتر از Seagate هستش ، Enermax هم که یه سری به گوششون نخورده بودو Deep Cool و پاور Green پیشنهاد میدادن.
یه تعدادی هم گفتن این قطعات رو ما نداریم باید از تهران سفارش بدیم که یک روز طول میکشه اگه خودت بری تهران برداری ارزونتر در میاد!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور واقعا سر دو راهی هستم،ولی اینو میدونم که از پاور بالاتر کسی ضرر نمیکنه
مثلا چه کارت گرافیکی آقا حسام؟
CPU Cooler رو حذف کنم به مشکل بر میخورم؟تو زمان رندر دما CPU خیلی میره بالا که فن جواب نده؟!
SSD هم فکر کنم صرف نظر بکنم بهتره؟!یا نه ضروریه!
SajjadKhati (02-05-14)
انرمکس در کل بهتر و معتبرتر از گرین هست! رم جی اسکیل هم قطعاً اگر رتبه ی 1 دنیا باشه، کرسیر رتبه ی دوم رو در اختیار داره. متاسفانه قیمت این روزاهای رم های کرسیر شدیداً بالا رفته!
هارد وسترن هم 100 هزار تومان گران تر هست که البته چندان برتر از اون مدل سیسگیت نیست! بعضاً سیگیت رو به طور کلی بهتر می دونن که خب طبق معمول بین علما اختلاف هست!
کولرهای انرمکس هم اصلاً قابل مقایسه نیستن با دیپ کول ها. اتفاقاً تو شهر بنده هم انرمکس رو نمی شناسن و وقتی اسمش رو میاری، پوستخند میزنن!! یه عده بی سواد سودجو شدن فروشنده! هیچی حالیشون نیست بلانسبت.
لینک پاور باشه خدمت شما.
علی رغم تمامی بحث هایی که اینجا در مورد پاور شده، 1 وات کمتر از 730 وات انرمکس رو هرگز توصیه نمی کنم. اگر خودتون پایین تر می خرید که مانعی نداره با مسئولیت سایر اساتید، می تونید خریداری کنید. ما اینجا هیچوقت، هیچ چیزی رو به هیچ کسی به زور تحمیل نخواهیم کرد!
بله. دمای پردازنده هنگام رندر گرفتن به راحتی تا 85 درجه ی سانتی گراد بالا میره و عملاً کولر استوک توانایی خنک کردن پردازنده رو در فشار کاری بالا نخواهد داشت! اینو شخصاً تست کردم و سایر اشخاص با تجربه هم این تجربه شون رو در اختیار ما گذاشتن!
اس اس دی هم قطعاً با این شرایط، حذف شده می بایست در نظر بگیرید!
کارت گرافیک مثلاً ATI Radeon R9 270X بخرید. قیمتش حدود 200 و خورده ای کمتره. در اینصورت میشه 4 تومن سیستم. اما خب در بازی های نسل آینده نباید انتظار بالایی داشته باشید. هر چند وضعیت 760 هم یکسانه با این شرایط. مگر اینکه توقع و انتظارات شما متوسط باشه از حیث گیمینگ.
راستی، قیمت های سقف بازار قطعات رو هم از لینک داخل امضام بردارید که خدایی نکرده شهرستان هستید. یه وقت سرتون کلاه نره!
*MoJtAbA* (02-05-14), AliScan (02-05-14), AMD>INTEL (02-05-14), darvishkhoob (02-05-14), SajjadKhati (02-05-14)
|
اوستا علی ، اولا باید یه مدل از یه برند رو با یه مدل از برند دیگه مقایسه کنی نه اینکه کلی بگی این برند از اون برند بهتره . من میتونم بگم مادربرد ازراک یا الایت از مادربرد گیگابایت هم خیلی خیلی بهتره و حرف غلطی نیست اما کدوم مدل رو دارم با کدوم مدل میسنجم؟
اگه منظورت مدلای هم قیمت و برابره ، برند G.Skil و Enermax حرفت درسته
در مورد هارد هم اگه اوستا حسام منظورش مدل بلک وسترن دیجیتال در برابر این هاردی که پیشنهاد داد هست ، باید بگم علاوه بر سرعت بیشتر ، بیشتر اختلاف قیمت اون هارد با هارد سیگت بخاطر کیفیت بی نظیر و ضد نوسان بودن بیشتر و همینطور طول عمر خیلی بیشتر در مقابل اون هارد سیگیت هه . وگرنه در برابر اون هارد سیگیت (هم قیمت و کیفیت) مدل گرین وسترن هست .
در مورد کارت 270X که خودت هم خوب میدونی فقط 10 (تهش 15) درصد از 760 ضعیف تره اما منتل به راحتی این اختلاف رو پر میکنه . (حتی در اکثر مواقع خیلی بیشتر از این) . ینی 200 تومن کمتر میدی ، گرافیک تم قدرتمندتر از 760 میشه . اینو تا حالا 600 بار با هم صوبت کردیم اما نمیدونم چرا تو پیشنهادات ، گیر 4 پیچ میدی به Nvidia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . انویدیا رو سرمایه دار کردی تک قلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 02-05-14 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AnandTech | Enermax Revolution 85+ High Efficiency PSU
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Enermax Triathlor FC 550 W Review | techPowerUp
چارت اول مربروط به پاور انرمکش 1000 و چارت دوم مربوط به 550 وات از همان برند است
همانطور که ملاحظه میفرمائید بازده این پاورها در لود زیر 20% با شیب بسیار زیاد کم میشود
به گونه ای که حتی در لود بالاتر از 100% هم ما همچین افتی نداریم
این مطالب، دانسته های من برای صحبتهای اخیرم بود ولی برای تکمیل این پست شروع به تحقیق کردم و دیدم اطلاعاتم در این ضمینه آپدیت نیست
80+ در تستهای جدید خود تست 10% را هم اضافه کرده و پاورهای انرمکس جدید ( از جمله پاوری که حسام گرامی پیشنهاد دادند ) تونسته در لود 10% بازده بالای 80% داشته باشه
به عبارتی ایراد فنی که روی پیشنهاد پاور حسام گرفتم به دلیل جدید بودن تکنولوژی ساخت پاور انرمکس و بازده خوب این پاور در لود پائین اشتباه بوده و در این مورد بنده پوزش میخوام
ERX730AWT در لود 70 واتی هم به خوبی عمل میکند
AliScan (03-05-14), AMD>INTEL (03-05-14), Hessam II (03-05-14), life24 (03-05-14), M A H R A D (03-05-14), SajjadKhati (03-05-14), Shahryar (03-05-14)
اوستا نیما ، حتی اگه مثل همون قضیه ی 20 درصد پیش میرفت ، و تغییری نمیکرد ، بازم به هیچ عنوان نمیتونستی کمتر از پاور 600 پیشنهاد بدی . غیر از اینکه پاور 80+ گلد رو که 550 باشه پیشنهاد بدی که بازم روی مرز بود (البته با در نظر گرفتن قابلیت ارتقاء ممولی و افزایش دیوایس در آینده)
AliScan (03-05-14)
AliScan (03-05-14)
منظورتون را نگرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسام جان منظور نیما بازار داخل بود . ولی شنید انرمکس که توسط عقیق وارد میشه . مدل پلاتنیوم هم وارد کرده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks