ــــــلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه آقا حسام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده به دلیل بحث های بسیار کاربردی که شما و دیگر عزیزان مطرح میکنید سعی میکنم
باز هم به این تاپیک سر بزنم و از مطالبش استفاده کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تاپیک رو میشه استیکی کرد به عنوان مبحث تخصصی پاور !!!
شاید به عقیده بعضی از دوستان تخصصی نیستش ولی عزیزانی مثل من که اطلاعاتشون در این زمینه ناچیز هست واقعا بدرد بخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من متاسفانه چون سیستم بیشتر از 4 تومن شده منتظرم حقوقم پرداخت شه تا انشالله نهایتا تا چند روز دیگه سفارش بدم.
فعلا که سیستم آقا حسام رو چند جا نشون دادم گفتن خوبه منتها یه سری از قطعاتش مثل هارد - رم - فن کولر و ... برند های دیگه ای بهم پیشنهاد دادن که فکر نمیکنم زیاد مهم باشه!
یه بنده خدایی هم گفتش که واسه کاهش هزینه میتونی پاور با وات کمتر برداری!!یه نفر دیگه هم AMD پیشنهاد دادن.
نکته :
[ اگه هر کدوم از شما عزیزانی که تو این بحث شرکت میکنید مثل آقا حسام،سیستم پیشنهادی خودتون رو مطرح کنید ممنون میشم ]
باز هم تشکر میکنم از همگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks