iranch (03-09-12), life24 (05-12-13), mehrdad_ab (03-09-12), Rezasam1 (03-09-12), smrbh (03-09-12)
خیر منظورم رید صفر نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید در سیستم ورکستیشن vmware شما دو بخش کلی دارید یکی میزبان یکی مهمان
برای استفاده این سیستم بهتر است ویندوز اصلی سیستم و برنامه vmware روی یک هارد نصب شود و ایزوی بوت سیستمهای مهمان بر روی هارد مجزا نصب شود
حالا هر کدام از این دو بخش میتوانند یک هارد باشند یا به صورت رید پیکر بندی شوند (در صورت وجود بودجه) ولی چون اصطحلاک هاردی که میهمانها از آن استفاده میکنند بسیار بالاست بهتر است هارد آن از هارد اصلی جدا باشد
به عبارت خودمونی و ساده هارد مهمان بعد یک سال ( با توجه به گفته شما که فرمودید دو نفری باید کار کنه ) میترکه
حال اگر 2 هارد داشته باشید آن یک سال میشود یک سال و نیم ( به علت کم شدن فشار میزبان ) و بعد از منهدم شدن هارد به راحتی میتوانید هارد دوم را تعویض کنید
ولی اگر یک هارد داشتید باید از نو همه برنامه ها را نصب کنید و کلی از اطلاعاتتون را از دست میدهید
در ضمن شما روی همین مادربرد هم به راحتی میتوانید رید نرم افزاری داشته باشید
در صمن دوم! شما روی z68 و حتی روی h61 هم میتوانید از نسل سوم پردازنده ها استفاده کنید و لازم نیست به سراغ 2600 بروید
iranch (03-09-12), life24 (05-12-13), mehrdad_ab (03-09-12), Rezasam1 (03-09-12), smrbh (03-09-12)
کاربر شهرسختافزار
والا این قدر مزاحمت شدم روم نمیشه اما ناچارم. چون اطلاعات سخت افزاریم ضعیف
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا ما رید نرم افزاری خوشم نمیاد راستش
سخت افزار یهم قوی تر و مطمئن تر و هم فالت کمتری داره
میخواهی بریم مادربورد رو عوض کنیم و
30 هزار تومن بدیم اضافه تر
msi z68 gd65 b3
بگیرم.بعد به خاطر کمبود بودجه سی پی یو رو 2600 ای سون بگیرم
حدود 600 تومن
با 4 تا 4 گیگ رم 1333
16 گیگ رم یعنی حدود 180 تومن
و 2 تا هارد 500 گیگ به قیمت 260 یعنی هر هارد 130 تومن
که رید سخت افزاری 0 راه بندازم؟ یا علاوه بر اینها هزینه دیگه هم دارهم؟ که خبر ندارم؟
چون شما می فرمائید نیاز به کولر هم ندارم . . وایرلس اداپتور هم فعلا واجب نیست و نمیخرم
نظر شما سیستم جدیده هست یا همان قدیمی؟
یا کیفیت قطعات خوب نیست؟
خواهش میکنم عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من کی گفتم رید کنید که شما خوشتون بیاد یا نیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این کاربری اگر از هارد رید صفر استفاده کنی 6 ماهه فک و فندانسیون هاردهات پائین میاد
لیست قیمتی که از قطعات گرفتی اینجا بنویس تا یک هارد خوشگل از توش برات در بیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لیست کدام قطعه؟ همان 3770 که صحبتش بود یا این مشخصات جدید واسه رید 0 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر هر حال هر چه شما بگید. همون قبوله.
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 03-09-12 انجام شده است
آخر شبی یا به عبارت صحیح تر دم صبحی کلتو میکنما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز به خدا تیتانیک پسره بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رید 0 به درد کار شما نمیخوره فراموشش کن اسمش رو هم نیار
میگم لیست قطعاتی که انتخاب کردی را با قیمتی که گرفتی اینجا بنویس تا اگر بشه قطعاتی که مهم نیستند را کم و زیاد کنیم 130 تومن از مبلغ کل کم بشه تا بتونیم با اون 130 تومن یک هارد سیگیت دیگه برای هارد دوم و نه برای رید بخریم
شما هر چیزی که قیمت گرفتین را لیست کنید مثل این
مادربرد 230
پردازنده 680
رم 1600
رم 1300
پاور فلان مدل 60
و .....
اینجوری یک لیست داریم که یک سری قطعات رو فیکس میکنیم بقیه را هم عوض میکنیم تا به یک کانفیگ نهائی برسیم
کاربر شهرسختافزار
i7 3770K که البته سری k چون لازم نداریم . و قیمتش هم نداریم . 699
GREEN MAGNUM II CASE
74
P8B75-V ASUS MB
242 تومن سه سال گارانتی سازگار
GP380A-EU GREEN POWER
71 تومن
430 وات 83 تومن - 480 وات 95 تومن - 530 وات 107 تومن
4GB 1600 HYPERX KHX1600C9D3B
58 تومن kingmax
4GB 1600 ENHANCE CORSA GEC34
57 تومن geil
فکر کنم بشه 699+242+240+74+270+45+پاور
1600
این 45 منظور دی وی دی درایو
میگم این جریان هارد دوم چیه؟یعنی از لحاظ فنی به این کار چی میگن که رید هم نیست؟ یعنی این قدر موثره؟ یعنی اگر کسی پرسید چرا 2 تا گذاشتی چطور میتونم فنی بهش توضیح بدم؟
اگر برای حفظ اطلاعات است خوب یک هارد اکسترنال میگیریم .
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 03-09-12 انجام شده است
|
|
فردا یک استعلام قیمت از تهران میگیرم بعد در مورد لیست صحبت میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کسی جریان هارد دوم را پرسید بفرمائید به تو چه
ولی اگر خودتون میخواهید بدونید خوب من میتونم براتون توضیح بدهم
ولی این کار را نمیکنم چون ساعت نزدیک 4 صبحه
برین بخوابید تا منم کرکره فروم را پائین بکشم برم یک استراحتی انجام بدهم که فردا یک دنیا کار برای انجام دارم
پس تا فردا شب بدرود
کاربر شهرسختافزار
Case: GREEN MAGNUM II CASE
CPU: i7-3770
HDD: Seagate 500GB ST500DM002
Ram: 4*4 1600MHZ (Geil)
MB: P8B75-V ASUS MB
PSU: GREEN POWER
ODD: DVD RW
آقا نیما همین نهایی شد . فقط جسارتا مادربورد یا بایوس ما باید قبلیت Data Execution Prevention (DEP) رو داشته باشه برای بحث مجازی سازی.
از کجا بفهمم مادربورد ساپورت میکنه این رو؟
دستت درد نکنه
نه تنبل خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق تجربه افراد در خرید سیستم به جای خرید یک لیوان شیر میروند گاوداری میزنند
برو 2 تا رما رو بگیر سیستمتو سوار کن اگر تونستی بیشتر از 7 گیگ رم اشغال کنی برو 8 گیگ دیگه را بگیر ( با فروشنده هم شرط کن که مثلا تا 2 روز دیگه رمها رو براتون نگه داره )
اومدین حرفهای بنده چرند بود و دمای پردازنده رفت رو 80 درجه، رم هم زیر 7 مگ پرشد. بودجه را هم که تمام کردید حالا باید کاسه چه کنم دست بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد dep هم تا اونجا که میدونم زیاد به بحث مجازی سازی مربوط نیست
این یک روش امنیتیه که جلوی آور فلو شدن رم را میگیره
ارتباط dep و مجازی سازی رو از کجا آوردی ؟ لینک بده لطفا
پینوشت : مهمان برام رسید یکی دو ساعت میروم بر میگردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (04-09-12)
کاربر شهرسختافزار
آقا من دچار چند گانگی فکری شدم !!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتیم سیستم رو بستیم رفت شما نظرتون در مورد رم عوض شد
خوب داداش شما به نظرت اگر میبینی من چند تا سیستم عامل ران میکنم و مصرف سی پی یو میره بالا و باعث افزایش دما میشه
کولر لازمه من کولر می اندازم و خلاص . یک کولر معمولی
بقیه اش خدا کریمه. کارم راه بیوفته فردا سی پی یو داغ نکنه یا فلان مورد پیش نیاد و خوب کار کنه فقط
راستش دیگه نمیخوام فکرم سمت کیس و خرابی و داغی و این مسائلش بره. چون کلی کار عقب افتاده هست.
اگر پیشنهاد کولر خاصی دارید با توجه به نوع کیس و سی پی یو لطفا چند نمونه به ترتیب الویت نام ببرید
ممنون میشم . اگر لطف کنید.
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 04-09-12 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks