این تازه داره میشه یه سیستم کاربردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هیت سینک دار بگیر هر کدام که قیمت مناسبی داشت
اگر قیمتها در یک رنج بودن اگر هر کدام cl پائین تر داشت بگیرید مثلا 7-7-7 بهتر از 9-9-9
اگر هم رم 1600 پیدا کردین که مثلا ماژولی 3-4 تومن از 1333 گرونتر بود بگیرید
3370K برای کار شما چند تا ایراد داره
1- یک همچین پردازنده ای نداریم ، فکر کنم شما هم مثل من بی خوابی زیاد کشیدین و منظورتون 3770k بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- تکنولوزیهای پایه برای کار شما مانند Intel® Virtualization Technology for Directed I/O و Intel® vPro Technology و Intel® Trusted Execution Technology را ندارد
3- شما که آور کلاک نمیکنید مرز دارید پول اضافه و بیخود بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماره 2 خودش 100 صفحه صحبت و بحث داره ولی بعدها اگر با یک سیستم 3770k برخورد کردید کلی دعام میکنید ( مثلا اگر با ESXi کار کنید )
البته کلاک بیس 3770 صد هرتز پائینتر از سری k است که فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشد ( سیستم توربو هر دو پردازنده یکی است و اکثر مواقع پردازنده در این کلاک ماکزیمم کار خواهد کرد )
کیس اوکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از گرافیک خود پردازنده میتوانید استفاده کنید
من نمیدونم با 16 مگ مشکلی پیدا میکنید یا نه چون نمیدونم چه بلائی میخواهید سرش بیارید ولی یه پیشنهاد دارم
اول 2 تا 4گیگی بگیرید بعد بیائید بلای آسمانی را به سر سیستمتون بیاورید
اگر دیدید بالای 7 گیگ از رم پر شد 8 گیگ دوم را اضافه کنید
در این مبحث شما برای مصرف رم انتهائی ندارید و بسته به تعداد os های اجرا شده و میزان رم اختصاص داده شده به هر کدام میتوانید رم سیستم خود را استفاده کنید
مثلا در یک سیستم که 8 گیگ رم داشته باشد با توجه به گرافیک آنبرد شما 4 گیگ میتوانید به os های دیگر بدهید
با این 4 گیگ میتوانید 8 سیستم با ویندوز xp با 512 مگ رم برای هر کدام یا 4 ویندوز 7 با اختصاص 1 گیگ رم به هر ویندوز بالا آورید
البته با رم کمتر هم ویندوز ها بالا می آیند ولی ممکن است به راحتی کار نکنند
در کل باید خودتون تست کنید ببینید چند چند هستید
یه سئوال آخر کار کردین که به من میگه شما از اون جونای قدیمید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اصطلاح مچ بودن به دهه 80 بر میگرده که قطعات با یک دیگر سازگار نبودند و حتما باید یک مدل رم بخصوص بر روی یک مادربرد بخصوص نصب میشد
یا فلان cpu روی فلان مادربرد خوب کار میکرد
در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی چند سالیه که تقریبا این قضیه حل شده و تقریبا تمام قطعات موجود در بازار اگر به هم وصل بشوند با هم کار خواهند کرد ( مثلا رم ddr2 توی سوکت ddr3 نمیره )
باز سئوالی بود یا چیزی جا انداختم بپرسید لطفا
ویرایش : یک نکته را فراموش کردم
اگر برای شما امکان دارد و بودجتون اجازه میدهد حداقل 2 عدد هارد تهیه کنید و حتما حتما پروتکشن را هم در ویندوز میزبان و هم در ویندوژهای مهمان خاموش کنید
کاربر شهرسختافزار
تقدیم به شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه 3770 خالی نیست. فقط مدل 3770k هست. همین طور که اشاره کردید از تکنولوژی ها بهره نمیبره متاسفانه مدل K
حق با شماست. نکته خیلی به جایی بود.
والا من طبیعتا هر چی بیشتر بتونم ویندوز بیارم بالا تو محیط مجازی به نفعم هست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظور من از مشکل با 16 گیگ رم بحث های مربوط به سی پی یو و مادربورد و اینها بود که شما فرمودید که جدیدا این مشکلات حل شده.
و گرنه با 100 تومن اضافه تر بتونم 8 گیگ رم اضافه کنم خیلی بهتره .
پس رم همان 16 گیگ شد./
راستی من فکر کردم پردازنده نسل دوم هست (طبق همون صفحه قبل که قرار بود 2600 بگیریم که زدم رم 1333 )
رم 1600 میگیرم.
Capacity: 4GB # DDR3 1600MHz # heatsink # Voltage: 1.5V # گارانتي سازگار Enhance Corsa Gaming
4*4 1600MHZ با مشخصات بالا
نه راستش مایه برای دو تا هارد خبری نیست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قیمت رمها همون 56 تومنی باشه که فافا زده حتما بگیر سلام من رو هم برسون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پروتکشن هم یک تاپیک زدم بخون ( چند سال بود میخواستم این تاپیک را بزنم هی یادم میرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون نکته خیلی مهمیه )
پینوشت و ویراش : برند رم را اشتباه خوندم فکر کردم کورسیر است سلام نرسون چون ژل رم زیاد مالی نیست و یکی از ارزانترین رمهای دنیاست
رم بدی نیست ولی شخصا در رمهای ارزان elixir و twinmos را ترجیح میدهم
iranch (02-09-12), life24 (02-09-12), mehrdad_ab (02-09-12), Rezasam1 (03-09-12), smrbh (02-09-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من هر طوری شده سعی میکنم 3770 معمولی جور کنم و از نوع k نباشه. مخصوصا به خاطر اون تکنولوژی ها.اگر نوع شد خریداری نکنم؟
4 گیگ 1600 فافا فقط ژل داره و کینگ استون و جای دیگه Transcend و super talent هم گیر میاد.
قیمت هم حدود هم هستند. تو این 4 مدل کدام بخرم؟ 4 تا 4 گیگ 1600 که بشه 16 گیگ دیگه حوصله اضافه کردن رم چند وقت دیگه ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی آقا یک سوال: ما درسته اورکلاک نمیکنیم و گیم هم خبری نیست. اما بلاخره وقتی چندین سیستم عامل بالا بیاریم از نوع 7 مخصوصا حالا 16 گیگ شده که بیشتر میتوینم ران کنیم ویندوز 7
خوب باز کار سنگین به حساب میاد و سی پی یو مصرف داره.با این حساب که 3770 خودش داغ میکنه و لود بالا بگیریم . نیاز به کولر نیست؟
یا یک کولر ارزان قیمت بگیریم
این سایت مصرف سیستم رو زدم میگه 360 وات مینیمم
http://www.coolermaster.outervision.com/index.jsp
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 02-09-12 انجام شده است
|
|
عزیز من تمام توضیحاتی که میدونستم با دلیل مدرک و خدا و پیغمبر گفتم حالا شما میگید تایتانیک پسره بود یا دختره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من این است که پردازنده k نخرید حالا خود دانید
متاسفانه دل و روده اون رمهائی که نام بردید را بیرون نکشیدم به همین دلیل در موردشون حرفی نمی توانم بزنم
ولی در سیستم شما برند و سرعت رم در این رنجی که داریم صحبت میکنیم آنچنان اهمیتی ندارد ( با هر کدوم که حال کردید یا cl پائین تر داشت بخرید )
شما سیستم را چک کنید اگر پردازنده داغ شد و نیاز به فن داشتید آن موقع برای خرید اقدام کنید
متاسفانه اطلاعات شما تا حدودی تئوری و آرمان گراست و با حقیقت و تجربه استفاده از این پلتفرم در این کاربری فاصله دارد
شما زمانی که سیستم را بالا آورده و گاستها را صدا میکنید اولین گلوگاهی که با آن بر خورد میکنید هارد دیسک شماست
به عبارت ساده هارد دیسک شما اجازه انجام محاسبات و در نتیجه یوزیج بالا به پردازنده نمیدهد
شما اگر 100 تومن پول کولینگ دارید هارد وسترن بلک که قیمتی حدود 160 دارد را فراموش کنید و با وجه هارد و این 100 تومن 2 تا هارد سیگیت 500 بخرید که هم به درد دنیاتون میخوره و هم آخرت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال این مطالبی که بنده عرض میکنم حاصل تجربیاتیه که دارم شما مختار هستید که آنها را بپذیرید یا خودتون تجربه کنید
اگر شما فکر میکنید که با خرید کولینگ سیستم شما بهتر کار میکند با این که این تصور غلط است این کار را انجام داده و کولینگ را بخرید
بیشترین لذت از کار با کامپیوتر آن احساسی است که شخص از سیستم خود دارد نه پرفورمنس و تستهای واقعی
پس شما بعد از مشاوره ای که با هم داشتین و دید شما اندکی با گذشته تفاوت کرد یکم هم به حرف دلتون گوش بدین و سیستمی بخرید که به شما احساس خوبی بدهد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور هم لطفا در اینترنت و ریویوها بیشتر جستجو بفرمائید ( لینک شما از یک فروشنده پاور است و زیاد قابل اعتماد نیست )
iranch (03-09-12), mehrdad_ab (03-09-12), Rezasam1 (03-09-12), smrbh (03-09-12)
کاربر شهرسختافزار
میگم این تاپیک هم به لطف شما حاوی اطلاعات خوبی شد. برای دوستان تازه کار که میخواهند قطعه بخرند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در مورد هارد میشه توضیح دهید؟ منظورتان هارد های SSD هست؟ که سیستم عامل رو بریزیم روش؟
یا اینکه منظورتون این هست که 2 تا هارد با هم بزاریم؟ منظورتون این هست که Raid 0 راه بندازم؟ Raid 0 رو باید مادربرد بتونه ساپورت کنه اگر اشتباه نکنم.
تقدیم به شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 03-09-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
بله ، منظورشون رید صفر هستش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این مادربورد ما رید 0 ساپورت نمیکنه نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asus.com/Motherboards/Int...specifications
کاربر شهرسختافزار
اگر بخواهیم رید 0 بزاریم این مادربورد اگر اشتباه نکنم به درد نمیخوره و بریم سمت z68 msi که با این حساب باید بریم سراغ پردازنده نسل دوم مثل i7 2600 و رم های 1333 و خرید 2 تا 500 گیگ هارد
حالا اگر چیز دیگه نیاز هست من خبر ندارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بخوام همین i7 3770 و رم 1600 نگه دارم بریم سراغ z77 که msi حدود 317 و گیگابایت 360 و ایسوس حدود 400 تومن. میزنه بالا. که به بودجه ما نمیخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نخواستم بیام سمت رید 0 که همان سیتسم قبلی .
به نظر شما بیام رید 0 بگیرم با وضعیت اول؟ یعنی Z68A-GD65 B3 MSI MB
حدود 270 مادربورد
4*4 1333
i7 2600
2 تا هارد 500
با پاور و این چیزا
یکمی از 1.500 بالا میزنه اما فکر نکنم خیلی زیاد تر بشه
نظر شما این سیتسم جدید رید 0 هست یا سیستم قدیمی؟ یا تمام فرضیات من اشتباه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا خدا خیرت بده که گفتی. سی پی یو های سری K که اصلا از این 3 تا تکنولوژی وقتی ساپورت نکنند اون وقت اصلا Hyper-v رو نمیشه نصب کرد.
شانس اوردم دمت گرم. حتما باید سی پی یو از سری معمولی بخرم که این تکنولوژی ها رو پشتیبانی کنه. داشتم بدبخت میشدم .
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 03-09-12 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks