سلام و ممنون از پاسخگوییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، هر دو استوک هستند و گفته 4 ماه هم گارانتی میده !
کاربر شهرسختافزار
سلام و ممنون از پاسخگوییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، هر دو استوک هستند و گفته 4 ماه هم گارانتی میده !
|
|
از نظر من این سیستمی که دوستمون معرفی کردند هم عملکرد بهتری دارد به دلیل تکنولوژی روز است و پورت های سریعتر - پردازنده بهتر - سازگاری بیشتر با ویندوزهای جدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط caspian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش خرید بالایی دارد .
caspian (13-06-17), DOOM999 (13-06-17), TechBaMohsen (13-06-17)
کاربر شهرسختافزار
اگه بخوام بیشتر هزینه کنم به نظر شما روی سی پی یو هزینه بشه بهتر ـه ؟
راستیتش الان یکی از دوستان داره مخ منو میزنه که حتما سی پی یو I5 بگیرم به جای I3 چون بعداً پشیمون میشم حتما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله بردی که دوستمون معرفی کرد با i5 هم مشکل نداره . میتونی i5 7400 بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط caspian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (13-06-17)
کاربر فعال انجمن سختافزار
این هم پیشنهاد من با یه پردازنده4 هسته ای و گرافیک مجتمع قوی مناسب برای گیم تو رزولوشن HD
پردازنده: A10-7870K به همراه کولر خود ای ام دی Wraith Cooler
ASUS A68HM-K :Mainboard
KINGMAX Value 1600MHz DDR3 8GB*2=16gb :RAM
پاور : Cooler Master Elite V2 550W
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 13-06-17 انجام شده است
caspian (13-06-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام و ممنون دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا در یه انجمن دیگه هم دوستی پیشنهاد سیستم بر پایه سی پی یو AMD رو پیشنهاد داد و من هم یه جورایی وسوسه شدم بودم
اما نمیدونم چه هراسی ـه که از قدیم توی دلم مونده که AMD خوب نیست و اینتل بهتر ـه
و متاسفانه این ترس همیشه مانع شد که حتی یکبار هم شده سیستم AMD ببندم و همیشه اینتل داشتم.
DOOM999 (14-06-17)
|
|
من نظرم اینه
GIGABYTE B250M-HD3 * 420 000
این قیمت ها رو از سایت های آنلاین می گیرم مثل همه
مثلا لیون کامپیوتر
اینا دلال هستن و جنسی از خودشون ندارن میرن ولی عصر از مغازه های طرف قراردادشون می گیرن و یه چیزی روش می کشن
شما اگه خودت بری بازار بخری قیمت ها خلی پایین تره و تخفیف هم میدن اگه پول نیاز باشن مثلا چک داشته باشن
مثلا من می خواستم Galaxy s7 edge رو از اینترنت بخرم نوشته بود دو میلیون و 200 و واقعا می خواستم بخرم ولی یک مغازه ای رفتم گفت 1900 نقد (هم پول نیاز بود و هم منصف)
حالا من نمی گم مادربرد رو میدن 200 ولی کمتر هم میدن که به 400 برسه
البته سریع تصمیم نگیر بذار دوستان دیگه هم بیان نظر بدن و از نظرات همه استفاده کن
caspian (14-06-17)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون دوست خوب منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون شهرستان هستم و تا بعد از ماه رمضون تهران نمیام پس عجله ایی ندارم و فعلا هم لپ تاپ ام رو وصل کردم به مونیتور و کارم زیاد گیر نیست ( اصلا لپتاپ حال نمیده و پی سی یه چیز دیگه ست ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنون و اگه مورد دیگه هم به نظرتون اومد خوشحال میشم که در همین تاپیک اعلام کنید
ramin1000 (14-06-17)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر اون مورد Micro ATX در مادربرد گیگا وجود داره ، لطفا یه نگاه به این مادربرد بنداز در مقایسه با اونی که معرفی کردید
ASUS PRIME B250-PRO LGA 1151 Motherboard
آخرین ویرایش توسط caspian در تاریخ 15-06-17 انجام شده است
مادربرد بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط caspian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مقایسه دو مادربرد در لینک زیر که خودت هم می تونی بر اساس نیازهایی که داری انتخاب کنی هر دو هم بسیار با کیفیت هستن
لینک
آخرین ویرایش توسط ramin1000 در تاریخ 15-06-17 انجام شده است
caspian (16-06-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks